Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kajusza']sugerując się twoimpodpisem- przypominam, iodeklaracji na Donkę, przeniesioną z Bruna :-) 40zł :-) Czy masz nr konta?[/QUOTE]

Do kogo wplacic na Done?

Posted

a co tak mało zdjęć :-)

Jak Dona zniosła przeprowadzkę? Widząć po fotkce chyba dobrze :-) , teraz pewnie ma więcej ruchu i kontaktu z człowiekiem, Gabi w miarę możliwości poobserwuj ją jak zachowuje się do innych psów, bo w schronie to jest niezbyt wiarygodne, ale u Ciebie, jak będzie miała spokój i bezpieczeństwo to pewnie pokaże jaka jest naprawdę.

Całusy dla rudego pyska :-)

Posted

Nie zapeszając Dona jak narazie do innych psów super, zachęca do zabawy :cool3: jak przechodzi obok kojca z psem, który się do niej rzuca to Donka ma to w nosie:lol:
Na spacerach jest bardzo ruchliwa,rozrabia, skacze, straaasznie ciąga na smyczy:roll:, a w kojcu grzecznie śpi :lol:
Wczoraj odwiedziły nas 4 nasze koleżanki i Dona była gwiazdą wieczoru:cool3: Elwira (na zdjęciu powyżej) cały wieczór Donę miziała :lol: Dona uwielbia ludzi, nawet obcych, nie słyszałam jeszcze żeby na coś szczekała czy warczała agresywnie, jak już się odzywa to po to, żeby zwrócić na siebie uwagę:cool3: i tak śmiesznie szczeka, jak by świnka kwiczała:eviltong:
Koty bardzo ją interesują chętnie by pogoniła, ale nie wiem czy ma mordercze zapędy czy po prostu chciała by się poganiać z kotem:evil_lol: ale to też sprawdzimy:lol:

Posted

noooo do ludzi to ona jest super, może w końcu się ktoś zgłosi odpowiedni, ludzie to pewnie nie zwracali na nią uwagi w schronie, poharatana no i pitbul :-( Ehhhh, ludzie się nie znają, a ona tak buziole rozdaje! żeby tylko do psów okaząła się zgodna, to może jakiś miłośnik rasy ja weźmie? Jako towarzyszke do swojego psa? Ojjjjj, się rozmarzyłam :-(

Posted

aż oczy mruży z zadowolenia :-) Po weekendzie wezmę się za nowe ogłoszenia, pomyśl Gabi może co zmienić - tekst jest w 1szym poście - szczególnie odnośnie psów, jak na nie reaguje. Z góry dziękuje, całus dla Donki :-)

Posted

Dona do innych psów się cieszy i chce się bawić, cierpliwie znosi obszczekiwanie innych psów, na spacerze przyczepił się do nas jakiś mały kundelek i obszczekiwał Donę przez pół drogi, długo to znosiła, a jak już przesadził to szczeknęła parę razy na niego, ale nie rzucała się, nawet za bardzo nie ciągnęła z jego stronę. Na nasze psy reaguje dobrze, mamy parę takich wredot co nie lubią innych psów i ją obszczekują tak porządnie i Dona ma je w nosie :) nie zdarzyło jej się jeszcze u nas warknąć czy szczeknąć na innego psa.

Posted

psiakiGabi napisał(a):
Dona do innych psów się cieszy i chce się bawić, cierpliwie znosi obszczekiwanie innych psów, na spacerze przyczepił się do nas jakiś mały kundelek i obszczekiwał Donę przez pół drogi, długo to znosiła, a jak już przesadził to szczeknęła parę razy na niego, ale nie rzucała się, nawet za bardzo nie ciągnęła z jego stronę. Na nasze psy reaguje dobrze, mamy parę takich wredot co nie lubią innych psów i ją obszczekują tak porządnie i Dona ma je w nosie :) nie zdarzyło jej się jeszcze u nas warknąć czy szczeknąć na innego psa.

aha, czyli jak na początku w schronie, mam nadzieje, że okaże się to jej prawdziwym obliczem :-)

Posted

Kajusza napisał(a):
Koelka - uzupełniam rozliczenia, i sprawdz proszę czy doszła wpłata od li1?? Z twoją koleżanką poczekamy do końca miesiąca na wpłatę.

Tak, od li1 wpłata doszła.