phase Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 A może zmienić tytuł wątku, że Donka już w hoteliku? :) Quote
li1 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Naprawde piekny pies i piekne fotografie, idealne do ogloszen. Quote
Kajusza Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 sugerując się twoimpodpisem- przypominam, iodeklaracji na Donkę, przeniesioną z Bruna :-) 40zł :-) Czy masz nr konta? Quote
sundayrose Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Dona, jaka modleka, pieknie pozuje :) A to au face, a to z z półprofilu... i ten uśmiech ;) Quote
li1 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Kajusza']sugerując się twoimpodpisem- przypominam, iodeklaracji na Donkę, przeniesioną z Bruna :-) 40zł :-) Czy masz nr konta?[/QUOTE] Do kogo wplacic na Done? Quote
Kajusza Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='li1']Do kogo wplacic na Done?[/QUOTE] na konto Koelki, powiem jej żeby ci wysłała numer dzisiaj, i dziekuję za pomoc Donce! Quote
koelka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='li1']Do kogo wplacic na Done?[/QUOTE] Dane do przelewu wysłałam. Quote
Kajusza Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 a co tak mało zdjęć :-) Jak Dona zniosła przeprowadzkę? Widząć po fotkce chyba dobrze :-) , teraz pewnie ma więcej ruchu i kontaktu z człowiekiem, Gabi w miarę możliwości poobserwuj ją jak zachowuje się do innych psów, bo w schronie to jest niezbyt wiarygodne, ale u Ciebie, jak będzie miała spokój i bezpieczeństwo to pewnie pokaże jaka jest naprawdę. Całusy dla rudego pyska :-) Quote
psiakiGabi Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Nie zapeszając Dona jak narazie do innych psów super, zachęca do zabawy :cool3: jak przechodzi obok kojca z psem, który się do niej rzuca to Donka ma to w nosie:lol: Na spacerach jest bardzo ruchliwa,rozrabia, skacze, straaasznie ciąga na smyczy:roll:, a w kojcu grzecznie śpi :lol: Wczoraj odwiedziły nas 4 nasze koleżanki i Dona była gwiazdą wieczoru:cool3: Elwira (na zdjęciu powyżej) cały wieczór Donę miziała :lol: Dona uwielbia ludzi, nawet obcych, nie słyszałam jeszcze żeby na coś szczekała czy warczała agresywnie, jak już się odzywa to po to, żeby zwrócić na siebie uwagę:cool3: i tak śmiesznie szczeka, jak by świnka kwiczała:eviltong: Koty bardzo ją interesują chętnie by pogoniła, ale nie wiem czy ma mordercze zapędy czy po prostu chciała by się poganiać z kotem:evil_lol: ale to też sprawdzimy:lol: Quote
Kajusza Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 noooo do ludzi to ona jest super, może w końcu się ktoś zgłosi odpowiedni, ludzie to pewnie nie zwracali na nią uwagi w schronie, poharatana no i pitbul :-( Ehhhh, ludzie się nie znają, a ona tak buziole rozdaje! żeby tylko do psów okaząła się zgodna, to może jakiś miłośnik rasy ja weźmie? Jako towarzyszke do swojego psa? Ojjjjj, się rozmarzyłam :-( Quote
czikusiowa Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 jaki ten kijek musiał być smaczny :eviltong: widać radość w oczach Dony,tylko domku nie widać :shake: Quote
Kajusza Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 aż oczy mruży z zadowolenia :-) Po weekendzie wezmę się za nowe ogłoszenia, pomyśl Gabi może co zmienić - tekst jest w 1szym poście - szczególnie odnośnie psów, jak na nie reaguje. Z góry dziękuje, całus dla Donki :-) Quote
phase Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Ooo kogo ja widzę. :) Cudowna Donka, na ostatnim zdjęciu wyszła jak taki luzak. :evil_lol: Quote
psiakiGabi Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Dona do innych psów się cieszy i chce się bawić, cierpliwie znosi obszczekiwanie innych psów, na spacerze przyczepił się do nas jakiś mały kundelek i obszczekiwał Donę przez pół drogi, długo to znosiła, a jak już przesadził to szczeknęła parę razy na niego, ale nie rzucała się, nawet za bardzo nie ciągnęła z jego stronę. Na nasze psy reaguje dobrze, mamy parę takich wredot co nie lubią innych psów i ją obszczekują tak porządnie i Dona ma je w nosie :) nie zdarzyło jej się jeszcze u nas warknąć czy szczeknąć na innego psa. Quote
koelka Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Donka jest super. Widać, że aż usmiechnięta na spacerach;) Tylko domku jej brakuje. Quote
Kajusza Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 psiakiGabi napisał(a):Dona do innych psów się cieszy i chce się bawić, cierpliwie znosi obszczekiwanie innych psów, na spacerze przyczepił się do nas jakiś mały kundelek i obszczekiwał Donę przez pół drogi, długo to znosiła, a jak już przesadził to szczeknęła parę razy na niego, ale nie rzucała się, nawet za bardzo nie ciągnęła z jego stronę. Na nasze psy reaguje dobrze, mamy parę takich wredot co nie lubią innych psów i ją obszczekują tak porządnie i Dona ma je w nosie :) nie zdarzyło jej się jeszcze u nas warknąć czy szczeknąć na innego psa. aha, czyli jak na początku w schronie, mam nadzieje, że okaże się to jej prawdziwym obliczem :-) Quote
Kajusza Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Koelka - uzupełniam rozliczenia, i sprawdz proszę czy doszła wpłata od li1?? Z twoją koleżanką poczekamy do końca miesiąca na wpłatę. Quote
koelka Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Kajusza napisał(a):Koelka - uzupełniam rozliczenia, i sprawdz proszę czy doszła wpłata od li1?? Z twoją koleżanką poczekamy do końca miesiąca na wpłatę. Tak, od li1 wpłata doszła. Quote
Recommended Posts