Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zadra napisał(a):
Deklaruję 20,- pln opłaty stałej dla Ivy.Przedwczotaj w schronie zachowywała się super.

Kochana, strasznie mnie podbudowałaś tym wpisem!!! Bardzo się cieszę, że Iwa okazała się fajnym wielkoludem, któremu mamy szansę pomóc! Serdecznie dziękuję za deklaracje:):):)

Funiu, w Tobie nadzieja, że przez kogoś wyciągniesz Iwę do hotelu! Bardzo mocno trzymam kciuki za powodzenie akcji!!!

Posted

malibo57 napisał(a):
Przelew ode mnie wyszedł, niestety, dopiero dziś. Pewnie zamelduje się po święcie.

Bardzo dziękujemy:loveu:
Mamy nadzieję, ze po swiętach i Iwa będzie juz w hoteliku.

Posted

Moja kolezanka bedzie osoba na która wyadoptujemy Ive .Umowiłysmy się w środe na 11 .Niestety wcześniej nie da rady bo godziny pracy nie pozwalaja .Wytrzyma ....Musi ....

Posted

funia napisał(a):
Moja kolezanka bedzie osoba na która wyadoptujemy Ive .Umowiłysmy się w środe na 11 .Niestety wcześniej nie da rady bo godziny pracy nie pozwalaja .Wytrzyma ....Musi ....

Super wiadomość. Funiu, poproszę o adres do wysyłki karmy na PW!!!

Posted

Wspaniałe wieści, nie było mnie parę dni i nie śledziłam dyskusji, ale gdyby w przyszłości pojawił się podobny problem z wyadoptowwaniem, deklaruje swoją osobę. Oby do środy Iwunek.

Posted

Joodith, trzymamy za słowo, pod koniec listopada możesz byc potrzebna, chcę wyciągnąć pewnego maluszka do hotelu w Brzyściu, a nie wiem, czy będę mogła sama przyjechać! Wtedy będziesz mogła bardzo mi w tym pomóc:):):)

Posted

Joodith napisał(a):
Cieszę się :)

Ja tez sie ciesze; zawsze to mniej problemów.
Trzymam kciuki za jutrzejszy dzien - Iwa - jeszcze troszkę:cool3:.

Posted

To już jutro, to już jutro!!!:)

Dzisiaj wpłynęły kolejne wpłaty dla Iwy:
Agada 20 zł:)
Malibo 57 240 zł:)
magenka1 10 zł

Ślicznie dziękuję!!!

Stan konta Iwy wynosi:
649 zł:):):)

Posted

byłam wczoraj w schronisku wyciągając Gejsze, oczywiście obeszłam cały schron i widziałam również Iwe. Szukałam tej posępnej suni siedzącej gdzies na srodku wybiegu bez ruchu...nie mogłam jej znaleźć aż w końcu patrze a ona stoi przy siatce i merda ogonem:-) myślałam że padne:-) ona chyba czuje że coś się święci:-)
jak odeszłyśmy od siatki to wróciła do swojej normalnej pozycji czy klap dupsko na podłoge i sieeeeeedze.....

tutaj poglądowa fota, w tle w drugim boksie siedzi sobie na środeczku Iwa:-) zdecydowaniei wyląda wizualnie kilogramowo najlepiej z całego towarzystwa ale jak stoi wcale nie wygląda na za grubą tylko siedząc to cielsko jej sie rozlewa hihi

Posted

Chyba faktycznie dziewczyna cos czuje; Iwa przy siatce i machajaca ogonem to rzadki widok:evil_lol:
Trzymam kciuki i zcekam na wiesci.
To juz dzisiaj:lol:

Posted

Iva ,vel Janka jest juz u mnie o godz 11.10 była juz po za boksem .
Janka to jej imie ,które nadal jej Pan który oddał ja do schronu kedy zagryzła wszystkie swoje szczenieta :roll:
Nie bez obawy pakowaliśmy ją do auta .Jest ogromna i ma duzo siły ,pracownik który ja wyprowadzał miał problem z utrzymaniem jej na smyczy .
Przez calą droge do mnie wyła i skamlała głosno .Na miejscu została wypuszczona na wybeg i skwapliwie z tego skorzystała .Wszystkikie psy zaostały zamkniete bo boje sie jednak jej reaakcji ..... Niestety na razie bardzo agresywnie reaguje na psy podchodzące do niej ( pod boks),az strach bierze ....Wszystkie ,które podeszły do niej uciekały z piskiem . Jej reakcje i ewentalny kontakt z innymi psami to na razie chyba odległy temat. Zrobia bardzo brzydka i śmierdząca kupę .
To na razie tyle .Pózniej wstawie zdjęcia mam ich kilka .

Posted

Zatem wieści nie są zbyt dobre:( Dziwne, że w schronisku była między psami, ustawiła je sobie, czy co? Funiu, ile kosztował wykup Iwy? Nadal czekam na adres pod który ma pójść karma dla Iwy? Kupię taką odchudzającą, dietetyczną suche i mokre!