Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a powiedzcie ,a raczej napiszcie jak myslicie.Czy Tulę już jutro do weta zabierać?,czy dac jej spokój przez weekend,poznać ją troszę,wykąpać w hexodermie i pójść w poniedziałek?
dla mnie to bez róznicy,ale wydaje mi się,że mogłaby najpierw dziewczyna odpocząć i nie wiem,czekam na rady:-)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='daśka']anita_happy wysłałam do Ciebie maila prosze odpisz

odpisałam :)
poprawiłam...
http://www.dogomania.pl/threads/194652-Jak-d%C5%82ugo-jeszcze-b%C4%99dzie-mia%C5%82a-si%C5%82%C4%99-walczy%C4%87-ONka-odpad-z-pseudohodowli-nieadopcyjna?p=15555434#post15555434

Wszyscy lubimy jasne sytuacje...dsieńko..teraz passo:)
ustalamy, ze DT = 300 zł /w tym karma RC + gotowane + opierunek/
reszta my - czyli wet i środki czystości do opierunku TULI

Posted

anita_happy napisał(a):
lolaola sprawdzi domek :) w pław :P robimy zrzutkę na kapok

a mnie bawi TWÓJ..hahhahaha...pokaż Swojego SMOKA :P

ja to chyba nie usne :P miałam myśl, zeby jechac i ją pożegnac..ale 7.15 to dla mnie noc...
ja ja wole w Gdańsku odwiedzic kiedys..heh

ojej 7.15 to srodek nocy,tylko chcacy wyjść na dwór pies jest skłonny wywalić mnie z łóżka o tej porze.A zapraszam ,szkoda,że teraz nie mogłas przyjechać,ale wszystko przed nami:-)
pssssyttt znacie kogoś z gór,może kiedyś zaproponuje wymiankę morze za góry tygodniowy pobyt;-)

Posted

[quote name='daśka']a powiedzcie ,a raczej napiszcie jak myslicie.czy tulę już jutro do weta zabierać?,czy dac jej spokój przez weekend,poznać ją troszę,wykąpać w hexodermie i pójść w poniedziałek?
Dla mnie to bez róznicy,ale wydaje mi się,że mogłaby najpierw dziewczyna odpocząć i nie wiem,czekam na rady:-)\

racja!!!!!!!!!!!!

Posted

daśka napisał(a):
ojej 7.15 to srodek nocy,tylko chcacy wyjść na dwór pies jest skłonny wywalić mnie z łóżka o tej porze.A zapraszam ,szkoda,że teraz nie mogłas przyjechać,ale wszystko przed nami:-)
pssssyttt znacie kogoś z gór,może kiedyś zaproponuje wymiankę morze za góry tygodniowy pobyt;-)

ja znam :P hihihihi

Posted

daśka napisał(a):
a powiedzcie ,a raczej napiszcie jak myslicie.Czy Tulę już jutro do weta zabierać?,czy dac jej spokój przez weekend,poznać ją troszę,wykąpać w hexodermie i pójść w poniedziałek?
dla mnie to bez róznicy,ale wydaje mi się,że mogłaby najpierw dziewczyna odpocząć i nie wiem,czekam na rady:-)

Pewnie że daj jej odpocząć, dwa trzy dni nic nie zmienią w jej stanie, a niech spokonie odetchnie po schronie, podróży. Za dużo wrażeń na raz na pewno nie pomoze

Posted

[quote name='anita_happy']odpisałam :)
poprawiłam...
http://www.dogomania.pl/threads/194652-Jak-d%C5%82ugo-jeszcze-b%C4%99dzie-mia%C5%82a-si%C5%82%C4%99-walczy%C4%87-ONka-odpad-z-pseudohodowli-nieadopcyjna?p=15555434#post15555434

Wszyscy lubimy jasne sytuacje...dsieńko..teraz passo:)
ustalamy, ze DT = 300 zł /w tym karma RC + gotowane + opierunek/
reszta my - czyli wet i środki czystości do opierunku TULI
jasno i klarownie:-)

Posted

anita_happy napisał(a):
TO CO..czekamy....do 7.15

heh
a potem jeszcze 5/6 h!!!

oka..KTO MA RÓŻANIEC!!!poodmawiamy???

ja od rana bede odmawiała swój różaniec
Tuluniu dojedź cała i zdrowa
Tuluniu dojedź cała i zdrowa

.
.
.
o ile się nie mylę,ale moge to w rózańcu co ileś tam koralików odmawia się coś innego i to u nie będzie
Tula spokojnej podrózy
itd.itd,aż do przyjazdu:-)

Posted

anita_happy napisał(a):
:)
Jak patrzę na moją TULĘ!!!i potem wchodzę na wątek Tuli..to mi się śmiac chce..
jak można było tak skrzywdzić psa :P
hahahaahah

Ja mam to samo. Siedzę na dogo u tych bied, moja suńka leży wywalona obok moich nóg, i zadaję sobie to samo pytanie,
Psy tak niewiele od nas potrzebują, a tyle nam dają, jak mozna im tego odmówić. A po co w ogole decydować się na psa jak się go nie kocha.

Posted

Mysza2 napisał(a):
Ja mam to samo. Siedzę na dogo u tych bied, moja suńka leży wywalona obok moich nóg, i zadaję sobie to samo pytanie,
Psy tak niewiele od nas potrzebują, a tyle nam dają, jak mozna im tego odmówić. A po co w ogole decydować się na psa jak się go nie kocha.

Moje futro leży i chrapie a ja się zastanawiam jak ja żyłam kiedy wieczorem tego nie było... Ja nawet krzyczeć na nią nie potrafię a tutaj takie rzeczy. Człowiek potrafi być najstraszniejszym zwierzęciem

Posted

[quote name='anita_happy']:)
Jak patrzę na moją TULĘ!!!i potem wchodzę na wątek Tuli..to mi się śmiac chce..
jak można było tak skrzywdzić psa :P
hahahaahah

hej hej..babeczki...czytajcie ze zrozumieniem :)
hihihi
ja tu piję do Loliili :)
jak mozna było skrzywdzić TAKIEGO psa dając mu na imię TULA :P

bo mi Tula to się kojarzy z TYM....
[FONT=Comic Sans MS]

a tu wiecej :P
http://www.dogomania.pl/threads/191453-TEKLA-TU-LA-TIKA-czyli-M%C3%93J-quot-suczy-%C5%9Bwiat-quot
[/FONT]

Posted

[quote name='anita_happy']hej hej..babeczki...czytajcie ze zrozumieniem :)
hihihi
ja tu piję do Loliili :)
jak mozna było skrzywdzić TAKIEGO psa dając mu na imię TULA :P

bo mi Tula to się kojarzy z TYM....
[FONT=Comic Sans MS]

a tu wiecej :P
http://www.dogomania.pl/threads/191453-TEKLA-TU-LA-TIKA-czyli-M%C3%93J-quot-suczy-%C5%9Bwiat-quot
[/FONT]

To na szczęście... Że ta nasza Tula tutaj będzie się tak ślicznie uśmiechała do swojego ludzia :)

Posted

u mnie bedzie 11 w nocy jak Tulcia wyjedzie ...trzymam mocno kciuki !!!!
strasznie sie denerwuje ta jej podroza ...to dlugo dla psa ...
oby juz byla na miejscu u Dasi ,a pozniej to bedzie juz tylko dobrze !!!!!

a Ty Anitka fajnego tego gacka masz i widac ze charakterek nie od parady ;) ciekawa jestem po kim ???;)

Posted

dzień dobry w ten brzydki pogodowo,ale za to piękny dla Tuli dzień:-)
obudził mnie kurier z siódemki,czy po 15 pod podanym adresem bedzie ktoś do odbioru przesyłki,chodzi o hexoderm:-)
tak ,więc dzisiaj Tula bedzie już miała szampon:-)
jeżeli ma ktoś wieści proszę napiszcie,czy Tulcia juz wyruszyła?

Posted

Dziendoberek!!! Z radocha naaaj przesylam pare info z Dziennika Podrozy Tulki :))) :

1) Mala przejechala juz 100 km w strone nowego zycia!
2) Dziewczyna, jakby intuicyjnie, bez zadnego problemu wskoczyla do samochodu!
3) Pcha sie niustannie na pierwsze fotele! ;)
4) Okazalo sie, ze Tulka ma jeszcze swoja ksywke ze schronu, wiec mozecie sie do niej od dzisiaj zwracac Tula von BEAUTY!!! (takie imie dostala w schronie)
5) Trzymajmy kciuki mooocno za nia!!!

Superrr sie nam dzionek rozpoczyna, nie ma co!!!:))))

Posted

ok to teraz czs na kawkę,kto sie przyłączy?
Nie mogłam wczoraj zasnąć,myślałam o podróży Tuli,przespałam tylko 5 godzin,ale co tam wczoraj przespałam tylko 4 godziny....głowa nabita psimi biedami:-(

Posted

magiraf napisał(a):
Dziendoberek!!! Z radocha naaaj przesylam pare info z Dziennika Podrozy Tulki :))) :

1) Mala przejechala juz 100 km w strone nowego zycia!
2) Dziewczyna, jakby intuicyjnie, bez zadnego problemu wskoczyla do samochodu!
3) Pcha sie niustannie na pierwsze fotele! ;)
4) Okazalo sie, ze Tulka ma jeszcze swoja ksywke ze schronu, wiec mozecie sie do niej od dzisiaj zwracac Tula von BEAUTY!!! (takie imie dostala w schronie)
5) Trzymajmy kciuki mooocno za nia!!!

Superrr sie nam dzionek rozpoczyna, nie ma co!!!:))))

cieszę się,a psiaki czują,że chce się dla nich dobrze:-)
czyli wszystko zaczyna iść w dobrym kierunku,teraz tylko,żeby się kierowcy miło jechało:-)

Posted

hej ja też tula, przynajmniej z nicku, więc pozwolę sobie na wpis:):):)
bardzo się cieszę że sunieczka już w drodze do Daśki:) teraz będzie juz tylko lepiej i lepiej.
na jutrzejszy transport Dodka z naszego schronu zostało zadeklarowane 420 zł, transport wyniesie 320 zł więc 100 zł przechodzi na konto transportu TULI:) Ja przelałam całą sumę na transport na konto Elmiry, jak tylko wszystkie osoby które deklarowały pomoc finansową w transporcie Dodka przeleją mi pieniądze na konto to ja zaraz wyślę to 100zł do Was. Anito czy kasa będzie szła na twoje konto? bardzo proszę o dane do przelewu na PW:)

Posted

tula napisał(a):
hej ja też tula, przynajmniej z nicku, więc pozwolę sobie na wpis:):):)
bardzo się cieszę że sunieczka już w drodze do Daśki:) teraz będzie juz tylko lepiej i lepiej.
na jutrzejszy transport Dodka z naszego schronu zostało zadeklarowane 420 zł, transport wyniesie 320 zł więc 100 zł przechodzi na konto transportu TULI:) Ja przelałam całą sumę na transport na konto Elmiry, jak tylko wszystkie osoby które deklarowały pomoc finansową w transporcie Dodka przeleją mi pieniądze na konto to ja zaraz wyślę to 100zł do Was. Anito czy kasa będzie szła na twoje konto? bardzo proszę o dane do przelewu na PW:)

Witam Tulę na Tulowym wątku:-)