daśka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 a powiedzcie ,a raczej napiszcie jak myslicie.Czy Tulę już jutro do weta zabierać?,czy dac jej spokój przez weekend,poznać ją troszę,wykąpać w hexodermie i pójść w poniedziałek? dla mnie to bez róznicy,ale wydaje mi się,że mogłaby najpierw dziewczyna odpocząć i nie wiem,czekam na rady:-) Quote
anita_happy Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='daśka']anita_happy wysłałam do Ciebie maila prosze odpisz odpisałam :) poprawiłam... http://www.dogomania.pl/threads/194652-Jak-d%C5%82ugo-jeszcze-b%C4%99dzie-mia%C5%82a-si%C5%82%C4%99-walczy%C4%87-ONka-odpad-z-pseudohodowli-nieadopcyjna?p=15555434#post15555434 Wszyscy lubimy jasne sytuacje...dsieńko..teraz passo:) ustalamy, ze DT = 300 zł /w tym karma RC + gotowane + opierunek/ reszta my - czyli wet i środki czystości do opierunku TULI Quote
daśka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 anita_happy napisał(a):lolaola sprawdzi domek :) w pław :P robimy zrzutkę na kapok a mnie bawi TWÓJ..hahhahaha...pokaż Swojego SMOKA :P ja to chyba nie usne :P miałam myśl, zeby jechac i ją pożegnac..ale 7.15 to dla mnie noc... ja ja wole w Gdańsku odwiedzic kiedys..heh ojej 7.15 to srodek nocy,tylko chcacy wyjść na dwór pies jest skłonny wywalić mnie z łóżka o tej porze.A zapraszam ,szkoda,że teraz nie mogłas przyjechać,ale wszystko przed nami:-) pssssyttt znacie kogoś z gór,może kiedyś zaproponuje wymiankę morze za góry tygodniowy pobyt;-) Quote
anita_happy Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='daśka']a powiedzcie ,a raczej napiszcie jak myslicie.czy tulę już jutro do weta zabierać?,czy dac jej spokój przez weekend,poznać ją troszę,wykąpać w hexodermie i pójść w poniedziałek? Dla mnie to bez róznicy,ale wydaje mi się,że mogłaby najpierw dziewczyna odpocząć i nie wiem,czekam na rady:-)\ racja!!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 daśka napisał(a):ojej 7.15 to srodek nocy,tylko chcacy wyjść na dwór pies jest skłonny wywalić mnie z łóżka o tej porze.A zapraszam ,szkoda,że teraz nie mogłas przyjechać,ale wszystko przed nami:-) pssssyttt znacie kogoś z gór,może kiedyś zaproponuje wymiankę morze za góry tygodniowy pobyt;-) ja znam :P hihihihi Quote
Mysza2 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 daśka napisał(a):a powiedzcie ,a raczej napiszcie jak myslicie.Czy Tulę już jutro do weta zabierać?,czy dac jej spokój przez weekend,poznać ją troszę,wykąpać w hexodermie i pójść w poniedziałek? dla mnie to bez róznicy,ale wydaje mi się,że mogłaby najpierw dziewczyna odpocząć i nie wiem,czekam na rady:-) Pewnie że daj jej odpocząć, dwa trzy dni nic nie zmienią w jej stanie, a niech spokonie odetchnie po schronie, podróży. Za dużo wrażeń na raz na pewno nie pomoze Quote
daśka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='anita_happy']odpisałam :) poprawiłam... http://www.dogomania.pl/threads/194652-Jak-d%C5%82ugo-jeszcze-b%C4%99dzie-mia%C5%82a-si%C5%82%C4%99-walczy%C4%87-ONka-odpad-z-pseudohodowli-nieadopcyjna?p=15555434#post15555434 Wszyscy lubimy jasne sytuacje...dsieńko..teraz passo:) ustalamy, ze DT = 300 zł /w tym karma RC + gotowane + opierunek/ reszta my - czyli wet i środki czystości do opierunku TULI jasno i klarownie:-) Quote
anita_happy Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 daśka napisał(a):jasno i klarownie:-) TO CO..czekamy....do 7.15 heh a potem jeszcze 5/6 h!!! oka..KTO MA RÓŻANIEC!!!poodmawiamy??? Quote
Mysza2 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 anita_happy napisał(a):TO CO..czekamy....do 7.15 heh a potem jeszcze 5/6 h!!! oka..KTO MA RÓŻANIEC!!!poodmawiamy??? Nie mam ale kciukasy trzymam:):) Quote
daśka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 anita_happy napisał(a):TO CO..czekamy....do 7.15 heh a potem jeszcze 5/6 h!!! oka..KTO MA RÓŻANIEC!!!poodmawiamy??? ja od rana bede odmawiała swój różaniec Tuluniu dojedź cała i zdrowa Tuluniu dojedź cała i zdrowa . . . o ile się nie mylę,ale moge to w rózańcu co ileś tam koralików odmawia się coś innego i to u nie będzie Tula spokojnej podrózy itd.itd,aż do przyjazdu:-) Quote
anita_happy Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 :) Jak patrzę na moją TULĘ!!!i potem wchodzę na wątek Tuli..to mi się śmiac chce.. jak można było tak skrzywdzić psa :P hahahaahah Quote
Mysza2 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 anita_happy napisał(a)::) Jak patrzę na moją TULĘ!!!i potem wchodzę na wątek Tuli..to mi się śmiac chce.. jak można było tak skrzywdzić psa :P hahahaahah Ja mam to samo. Siedzę na dogo u tych bied, moja suńka leży wywalona obok moich nóg, i zadaję sobie to samo pytanie, Psy tak niewiele od nas potrzebują, a tyle nam dają, jak mozna im tego odmówić. A po co w ogole decydować się na psa jak się go nie kocha. Quote
.blueberry. Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Mysza2 napisał(a):Ja mam to samo. Siedzę na dogo u tych bied, moja suńka leży wywalona obok moich nóg, i zadaję sobie to samo pytanie, Psy tak niewiele od nas potrzebują, a tyle nam dają, jak mozna im tego odmówić. A po co w ogole decydować się na psa jak się go nie kocha. Moje futro leży i chrapie a ja się zastanawiam jak ja żyłam kiedy wieczorem tego nie było... Ja nawet krzyczeć na nią nie potrafię a tutaj takie rzeczy. Człowiek potrafi być najstraszniejszym zwierzęciem Quote
anita_happy Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='anita_happy']:) Jak patrzę na moją TULĘ!!!i potem wchodzę na wątek Tuli..to mi się śmiac chce.. jak można było tak skrzywdzić psa :P hahahaahah hej hej..babeczki...czytajcie ze zrozumieniem :) hihihi ja tu piję do Loliili :) jak mozna było skrzywdzić TAKIEGO psa dając mu na imię TULA :P bo mi Tula to się kojarzy z TYM.... [FONT=Comic Sans MS] a tu wiecej :P http://www.dogomania.pl/threads/191453-TEKLA-TU-LA-TIKA-czyli-M%C3%93J-quot-suczy-%C5%9Bwiat-quot [/FONT] Quote
.blueberry. Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='anita_happy']hej hej..babeczki...czytajcie ze zrozumieniem :) hihihi ja tu piję do Loliili :) jak mozna było skrzywdzić TAKIEGO psa dając mu na imię TULA :P bo mi Tula to się kojarzy z TYM.... [FONT=Comic Sans MS] a tu wiecej :P http://www.dogomania.pl/threads/191453-TEKLA-TU-LA-TIKA-czyli-M%C3%93J-quot-suczy-%C5%9Bwiat-quot [/FONT] To na szczęście... Że ta nasza Tula tutaj będzie się tak ślicznie uśmiechała do swojego ludzia :) Quote
IVV Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 u mnie bedzie 11 w nocy jak Tulcia wyjedzie ...trzymam mocno kciuki !!!! strasznie sie denerwuje ta jej podroza ...to dlugo dla psa ... oby juz byla na miejscu u Dasi ,a pozniej to bedzie juz tylko dobrze !!!!! a Ty Anitka fajnego tego gacka masz i widac ze charakterek nie od parady ;) ciekawa jestem po kim ???;) Quote
Javena Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Zęby ma przepiękne. Takimi zebami ,to mógłby mnie nawet pokąsać.:) http://www.dogomania.pl/threads/194846-ciuszki-butki-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Onki-Tuli-do-27.10.10-godz.-22 Quote
daśka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 dzień dobry w ten brzydki pogodowo,ale za to piękny dla Tuli dzień:-) obudził mnie kurier z siódemki,czy po 15 pod podanym adresem bedzie ktoś do odbioru przesyłki,chodzi o hexoderm:-) tak ,więc dzisiaj Tula bedzie już miała szampon:-) jeżeli ma ktoś wieści proszę napiszcie,czy Tulcia juz wyruszyła? Quote
magiraf Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Dziendoberek!!! Z radocha naaaj przesylam pare info z Dziennika Podrozy Tulki :))) : 1) Mala przejechala juz 100 km w strone nowego zycia! 2) Dziewczyna, jakby intuicyjnie, bez zadnego problemu wskoczyla do samochodu! 3) Pcha sie niustannie na pierwsze fotele! ;) 4) Okazalo sie, ze Tulka ma jeszcze swoja ksywke ze schronu, wiec mozecie sie do niej od dzisiaj zwracac Tula von BEAUTY!!! (takie imie dostala w schronie) 5) Trzymajmy kciuki mooocno za nia!!! Superrr sie nam dzionek rozpoczyna, nie ma co!!!:)))) Quote
daśka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 ok to teraz czs na kawkę,kto sie przyłączy? Nie mogłam wczoraj zasnąć,myślałam o podróży Tuli,przespałam tylko 5 godzin,ale co tam wczoraj przespałam tylko 4 godziny....głowa nabita psimi biedami:-( Quote
daśka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 magiraf napisał(a):Dziendoberek!!! Z radocha naaaj przesylam pare info z Dziennika Podrozy Tulki :))) : 1) Mala przejechala juz 100 km w strone nowego zycia! 2) Dziewczyna, jakby intuicyjnie, bez zadnego problemu wskoczyla do samochodu! 3) Pcha sie niustannie na pierwsze fotele! ;) 4) Okazalo sie, ze Tulka ma jeszcze swoja ksywke ze schronu, wiec mozecie sie do niej od dzisiaj zwracac Tula von BEAUTY!!! (takie imie dostala w schronie) 5) Trzymajmy kciuki mooocno za nia!!! Superrr sie nam dzionek rozpoczyna, nie ma co!!!:)))) cieszę się,a psiaki czują,że chce się dla nich dobrze:-) czyli wszystko zaczyna iść w dobrym kierunku,teraz tylko,żeby się kierowcy miło jechało:-) Quote
Linssi Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 No to zyczymy maluszkowi szerokiej drogi!! Piekna bedzie kiedy wroci do siebie :):loveu: Quote
Javena Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Tula u siebie w swoich salonach .Już to widzę.:)oczyma wyobrazni. Quote
tula Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 hej ja też tula, przynajmniej z nicku, więc pozwolę sobie na wpis:):):) bardzo się cieszę że sunieczka już w drodze do Daśki:) teraz będzie juz tylko lepiej i lepiej. na jutrzejszy transport Dodka z naszego schronu zostało zadeklarowane 420 zł, transport wyniesie 320 zł więc 100 zł przechodzi na konto transportu TULI:) Ja przelałam całą sumę na transport na konto Elmiry, jak tylko wszystkie osoby które deklarowały pomoc finansową w transporcie Dodka przeleją mi pieniądze na konto to ja zaraz wyślę to 100zł do Was. Anito czy kasa będzie szła na twoje konto? bardzo proszę o dane do przelewu na PW:) Quote
daśka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 tula napisał(a):hej ja też tula, przynajmniej z nicku, więc pozwolę sobie na wpis:):):) bardzo się cieszę że sunieczka już w drodze do Daśki:) teraz będzie juz tylko lepiej i lepiej. na jutrzejszy transport Dodka z naszego schronu zostało zadeklarowane 420 zł, transport wyniesie 320 zł więc 100 zł przechodzi na konto transportu TULI:) Ja przelałam całą sumę na transport na konto Elmiry, jak tylko wszystkie osoby które deklarowały pomoc finansową w transporcie Dodka przeleją mi pieniądze na konto to ja zaraz wyślę to 100zł do Was. Anito czy kasa będzie szła na twoje konto? bardzo proszę o dane do przelewu na PW:) Witam Tulę na Tulowym wątku:-) Quote
Recommended Posts