anita_happy Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 poczytaąłm...poczytaąłm... Jak z Magdą rozmawiałyśmy.. Madga działa ostro!!! :) dziekuje ci wielce za odciazenie.... transport 1 - 540zł transpoert 2 - 500 zł :o taka mam mine:) kombinujemy z pudzianem na linii gg..kombinujemy... Zdjecia necą..kurcze necą!!!! obliczyał paliwo jakbym ja jechała..350 zł Quote
Lolalola Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 to jedz:) bo ja nie pojade:)... dobranoc Tulunia!!! Quote
anita_happy Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 gwaizdo...czas...ale myśle... myśle.. pudzian już powiedział, ze we dwoje mozemy jechac..bedziemy sie wymieniac..ale aj tylko sobie ufam Quote
anita_happy Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Jade jutro do schronu..musze pogadać z ludami... Quote
katarzyna09 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Jasza napisał(a):Zaglądam i kibicuję.Ja rowniez:lol: Quote
Lolalola Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 anita_happy napisał(a):gwaizdo...czas...ale myśle... myśle.. pudzian już powiedział, ze we dwoje mozemy jechac..bedziemy sie wymieniac..ale aj tylko sobie ufam no tak..........bo Pudzian to chlop:roflt::roflt: Tulusia witaj slonko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
wujek & ciocia Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Lolalola napisał(a):no tak..........bo Pudzian to chlop:roflt::roflt: :angryy::mad::angryy::mad::angryy::mad::angryy::mad::angryy::mad::angryy: Quote
.blueberry. Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Poszło 100 złotych bo z uzbieranych 200 podzieliłam równo na drugiego psiaka z tego wątku. http://www.dogomania.pl/threads/194663-!PILNIE-DT!-maltretowany-wygłodzony-quot-pan-quot-do-więzienia-pies-do-schroniska Mam nadzieję że nikt nie ma mi tego za złe. Quote
wanda szostek Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Sunia widać sam ideał. Ma trochę latek, ale to nie powinno stać na przeszkodzie. Sterylka przed adopcją będzie potrzebna. Quote
Lolalola Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 ;)wujku Ty sie tak nie denerwuj............my sobie tak zartujemy tylko...........tak jak w Sexmisji:evil_lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
anita_happy Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 [quote name='IVV']to ile sunia ma pieniedzy w tej chwili? z dzisiejszą wpłatą blueberrykiss to 680 zł :/ w pierwszym poście są pełne rozliczenia...bo pudzian to ksiegowa jakich mało :) [quote name='Lolalola']no tak..........bo Pudzian to chlop:roflt::roflt: Tulusia witaj slonko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a chłopom się nie ufa...nie:P bo mają mniej połączeń miedzy lewa, a prawa pólkulą :) hihihi/podoba mi się ta teoria...Pani minister zdrowia ja w TV powiedziała niedawno - czyli moze to prawda :P [quote name='wujek & ciocia']:angryy::mad::angryy::mad::angryy::mad::angryy::mad::angryy::mad::angryy: a to kolejny chop :P :P :P :P :P [quote name='blueberrykiss']Poszło 100 złotych bo z uzbieranych 200 podzieliłam równo na drugiego psiaka z tego wątku. http://www.dogomania.pl/threads/194663-!PILNIE-DT!-maltretowany-wygłodzony-quot-pan-quot-do-więzienia-pies-do-schroniska Mam nadzieję że nikt nie ma mi tego za złe. Dziękujemyyyyy, a SUNIA NAJBARDZIEJ co nie zmienia faktu, ze kasą nie bedziemy szastać i szukamy tańszego woźnicy :/ w sotobę można by ją transportowac..ale cholera - ale musze zobaczyc czy tatko dzis ze szpitala wyjdzie czy nie..jak nie..to nie pojade. bo nam go w piątek oddadzą! i samej mamy z takim świeżym pajętem nie zostawie... [quote name='wanda szostek']Sunia widać sam ideał. Ma trochę latek, ale to nie powinno stać na przeszkodzie. Sterylka przed adopcją będzie potrzebna. Wandziu...a dlaczego mojwisz, ze sterylka aborcyjna bedzie potrzebna :o Sunia 2 mc w schronisku...gosh...nie strasz... Quote
.blueberry. Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 A ja nie doczytałam chyba a nie mam czasu za bardzo szukać (sorry) :) skad dokąd ma sunia jechać? Quote
anita_happy Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 blueberrykiss napisał(a):A ja nie doczytałam chyba a nie mam czasu za bardzo szukać (sorry) :) skad dokąd ma sunia jechać? Radom - Gdańsk /w jedna stronę ok 480 km/ Quote
daśka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Kurczak no jest spory kawał drogi,ale teraz tak na spokojnie można dogrywać,miejsce zaklepane A odnosnie seksmisji,to chyba jeden z najbardziej kultowych filmów:-) Quote
magiraf Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 To co robimy z tymi prowizorycznie zaklepanymi transportami piatkowymi? (ok. 500 i 540 zl). Odwolac je? Ja bede jeszcze szukac tanszej opcji w miedzyczasie. Quote
daśka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Chcę tylko dopisać,że mam transporter do przewożenia dużych psów,ładnie sie mieści na tylnim siedzeniu i w bagazniku typu kombi,sprawdzałam opcję pocztex,ale tam drogo jest 135 zł,ale jeżeli byłby transporter potrzebny,to mogę poszukać wśród firm kurierskich tańszej opcji i wysłać na podany adres:-) Quote
daśka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 najgorsze w naszym kraju jest to,że nie ma firm,które w odpowiednich warunkach przewoziłyby zwierzaki,kiedyś dzwoniłam ,ponieważ znalazłam w Gdańsku dom dla kotki perskiej,która była w Sosnowcu i jedna firma zgodziła się ją przewieźć,ale za 2 tysiące.Pojechałam więc po nią sama,przy okazji zachaczyłam o okolice Wrocławia i odebrałam Sarę (moją tymczasowiczkę) Quote
anita_happy Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 daśka - jak mamy płacić 540 zł :) to sunia jedzie na tylnej kanapie!!! ja sie biję z myślami czy damy rade z pudzianem skoczyc w jeden dzein tyle kilometrów...ale ajk jadę do sczecina to pykam 700km i nic... gosch... SUNIA Z PSAMI SPRAWDZONA... dzis sunia poszła na spacer z psem duzym - facetem...o mocnym temperamencie... niby jak podeszli do siebie to sunia udawała, ze to ona tutaj na łące będzie szefowac...obwąchała kolesia...głowę zadzierała...ale jak powąchała, ze swój - to ogonek chciał jej sie urwać... nie było żadnych warkotow, pokazywanai zebów - nic... nie jest to suka uległa...ale nie ma agresji... normalne psie zapoznanie Primo - to wszyscy wiedzą..jak sie bedzimy zapoznawać z daśkową rodzina to na pewno poza domem... TULA - nie wykazuje agresji do psów, ale na pierwszym spotkaniu z psem na szyję mu sie nie rzuciał z miłoscia - baw sie... daśka - czy ja moge rpzyjechać ze swoja TULA - drobiazgiem 4 kg!!!!jakbyśmy jechali z pudzianem??? widzę, ze masz rotka...może on coś moją kurduplastą nauczy!!!!ostatnio moja microTula udziabała benka sąsiadki...wisiał mu na szyi, a on NIC..stał ospale... bardzo groxny Twój rotek jest:/ bo jakby tak dwa razy machnał moję Tulcie łapą to moze nauczyła by się, ze do wiekszych sie nie startuje:/ Quote
daśka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='anita_happy']daśka - jak mamy płacić 540 zł :) to sunia jedzie na tylnej kanapie!!! ja sie biję z myślami czy damy rade z pudzianem skoczyc w jeden dzein tyle kilometrów...ale ajk jadę do sczecina to pykam 700km i nic... gosch... SUNIA Z PSAMI SPRAWDZONA... dzis sunia poszła na spacer z psem duzym - facetem...o mocnym temperamencie... niby jak podeszli do siebie to sunia udawała, ze to ona tutaj na łące będzie szefowac...obwąchała kolesia...głowę zadzierała...ale jak powąchała, ze swój - to ogonek chciał jej sie urwać... nie było żadnych warkotow, pokazywanai zebów - nic... nie jest to suka uległa...ale nie ma agresji... normalne psie zapoznanie Primo - to wszyscy wiedzą..jak sie bedzimy zapoznawać z daśkową rodzina to na pewno poza domem... TULA - nie wykazuje agresji do psów, ale na pierwszym spotkaniu z psem na szyję mu sie nie rzuciał z miłoscia - baw sie... daśka - czy ja moge rpzyjechać ze swoja TULA - drobiazgiem 4 kg!!!!jakbyśmy jechali z pudzianem??? widzę, ze masz rotka...może on coś moją kurduplastą nauczy!!!!ostatnio moja microTula udziabała benka sąsiadki...wisiał mu na szyi, a on NIC..stał ospale... bardzo groxny Twój rotek jest:/ bo jakby tak dwa razy machnał moję Tulcie łapą to moze nauczyła by się, ze do wiekszych sie nie startuje:/ Jasne,że mozecie przyjechać z psiakiem,u mnie i tak już psiakowo jest,rottek do suczek nie jest wogóle agresywny,to raczej sunie jego uczą manier.Jezeli macie ochotę to możecie zostać na weekend,Tula onka dostanie swój pokoik,muszę tylko jeszcze szafki z ubraniami przenieść do sypialni,reszta psiaków spi w kuchni,albo według uznania na przedpokoju,u nas w sypialni itd.Was Anitko mogę przenocować na naszym łóżku,a ja z moim facetem prześpimy sie w kuchni,w końcu materac i razkładany fotel mam,więc przeżyjemy;-) Moglibyśmy wybrać się na plażę w Gdańsku ok 25 km i do centrum Gdańska,żebyscie mogli neptuna z gołym siusiakiem zobaczyć:-) Quote
wanda szostek Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 anita_happy napisał(a):z dzisiejszą wpłatą blueberrykiss to 680 zł :/ w pierwszym poście są pełne rozliczenia...bo pudzian to ksiegowa jakich mało :) a chłopom się nie ufa...nie:P bo mają mniej połączeń miedzy lewa, a prawa pólkulą :) hihihi/podoba mi się ta teoria...Pani minister zdrowia ja w TV powiedziała niedawno - czyli moze to prawda :P a to kolejny chop :P :P :P :P :P Dziękujemyyyyy, a SUNIA NAJBARDZIEJ co nie zmienia faktu, ze kasą nie bedziemy szastać i szukamy tańszego woźnicy :/ w sotobę można by ją transportowac..ale cholera - ale musze zobaczyc czy tatko dzis ze szpitala wyjdzie czy nie..jak nie..to nie pojade. bo nam go w piątek oddadzą! i samej mamy z takim świeżym pajętem nie zostawie... Wandziu...a dlaczego mojwisz, ze sterylka aborcyjna bedzie potrzebna :o Sunia 2 mc w schronisku...gosh...nie strasz... Nie chodzi o sterylkę aborcyjną tylko w ogóle o sterylkę. W sprawie transportu pogadajcie może z Pati C ma wątek transportowy. Może będzie taniej. Quote
IVV Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Anita ja tez cos chce podeslac ,ale wiesz jak ja to robie ;) prosze o pw Quote
magiraf Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Wlasnie Pati jest jedna z opcji transportowych, podala sume 540 zl Quote
Recommended Posts