Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Javena napisał(a):
:multi:Witamy Tulę u Tuli !!!!:multi::loveu: Jeszcze na dodatek z kaską..:evil_lol::evil_lol: Dziękujemy.

I to ze sporą kasą :multi::multi:
Witamy Tulę :loveu::loveu::loveu::loveu:
I czekamy na relację z przybycia księżniczki na Daśkowe salony :lol::lol:

Posted

daśka napisał(a):
ok to teraz czs na kawkę,kto sie przyłączy?
Nie mogłam wczoraj zasnąć,myślałam o podróży Tuli,przespałam tylko 5 godzin,ale co tam wczoraj przespałam tylko 4 godziny....głowa nabita psimi biedami:-(

Ja z wielką ochotą się przyłączę :)

Posted

Bardzo dziękuję dziewczyny za powitanie:) no bo jak przychodzę tak późno na wątek to wypada jakiś prezent przynieść:) a tak serio to zasługa wszystkich darczyńców, którzy zdecydowali się wesprzeć podróż naszego Dodka i przekazać pozostałą część na transport TULI:loveu::loveu:bardzo wszystkim dziękuję:loveu:
Ja również z niecierpliwością czekam aż sunieczka będzie już na miejscu, bardzo Wam dziekuję że tak jej wszyscy pomagacie:loveu:

Posted

Tuleńko jaki będziesz miała piękny apartament!Strasznie się cieszę,że akcja tak szybko nabrała rozgłosu i Tuleńka jedzie można w sumie powiedzieć po nowe życie!

Posted

Po shar pei, który znalazł dom zostało nam wyróżnione allegro (ważne przez 3 dni).

Umieścić Tulę? – Może zwróci czyjąś uwagę (jeśli nie zgłosi się przyszły domek to może ktoś prześle pieniążki na jej leczenie).

Posted

[quote name='daśka']ok to teraz czs na kawkę,kto sie przyłączy?
Nie mogłam wczoraj zasnąć,myślałam o podróży Tuli,przespałam tylko 5 godzin,ale co tam wczoraj przespałam tylko 4 godziny....głowa nabita psimi biedami:-(

dzis wstaąłm o prawie 10.00 nocne czuwanie miałam...ze stresu...IVV mnie pytaniem zabiła - czy mała cos dostanie na drogę!!!na uspokojenie!!wrrrrr
a tu rano wieści, ze sama wsiadła...jedzie dzielnie!!!
KAWKA!!!!!!!!!!!!zaparzyłam sobie ALE MLEKO KTOS JUZ WYPIL!!!!!!!!!!!zabić...
Dsieńko - pamietaj, TULA sie przytula..ona spokojna dziewczyna, ale z charakterem..wiec zapoznanie na wolności :) stopniowo-bo ta twoja sfora to tez charakterna :)
w typie rasy _ TO ZOBOWIAZUJE!!!umre dzis chyba do czasu keidy towarzycho sie pozna!

[quote name='daśka']Witam Tulę na Tulowym wątku:-)

no to mamy trzecią TULĘ:)

[quote name='Javena']:multi:Witamy Tulę u Tuli !!!!:multi::loveu: Jeszcze na dodatek z kaską..:evil_lol::evil_lol: Dziękujemy.

TULA - z kaską przyleciała i naszą Tuleczkę obdarowała...

[quote name='tula']Bardzo dziękuję dziewczyny za powitanie:) no bo jak przychodzę tak późno na wątek to wypada jakiś prezent przynieść:) a tak serio to zasługa wszystkich darczyńców, którzy zdecydowali się wesprzeć podróż naszego Dodka i przekazać pozostałą część na transport TULI:loveu::loveu:bardzo wszystkim dziękuję:loveu:
Ja również z niecierpliwością czekam aż sunieczka będzie już na miejscu, bardzo Wam dziekuję że tak jej wszyscy pomagacie:loveu:

Tula - dziekuję za pamieć o Tulci - ona z tego samego pierdla co DODEK...ale ona z izolatek..a DODEK z boksów bytowych..Dla obojga wyjazd ze schronu too sznasa na zycie:)

[quote name='Pysioo']Po shar pei, który znalazł dom zostało nam wyróżnione allegro (ważne przez 3 dni).

Umieścić Tulę? – Może zwróci czyjąś uwagę (jeśli nie zgłosi się przyszły domek to może ktoś prześle pieniążki na jej leczenie).

A ZROBISZ???????to posimy..zaznacz..ze jak ktoś cche to moze zostac opiekunem wirtualnym

Posted

odpowiedz od obserwatora DS :)

"............
Świetnie Panią rozumiem i uważam, że podjęła Pani właściwą decyzję.Będziemy śledzić na bieżąco jej losy i starać się być w kontakcie z domem tymczasowym.
..............

Posted

[quote name='Pysioo']Po shar pei, który znalazł dom zostało nam wyróżnione allegro (ważne przez 3 dni).

.....................
TEKST
....................
Jak długo jeszcze będzie miała siłę walczyć-ONka-odpad z pseudohodowli-nieadopcyjna?Spójrz w jej oczy!!!!!!!!!!!!

Czy ONa jeszcze może mieć nadzieję na lepsze życie....

jak podchodzisz do niej..to łeb ma dole...jak zawołasz to lekko podniesie...

mało ze wygląda jak Upiór z Opery to jeszcze jakaś depresja...

ale nie dziwię się...czy do niej ktoś przychodzi..zachwyca sie..."oj jaka ty piekna i w schronie!!!"
NIE........
jej nikt nie widzi!!!tylko opieka schroniska...odwiedzający jej nie chcą widzieć!!!!
a ona juz to wie i nie wymusza aby ktos ją zauważył!!!!

JEDYNA SZANSA DLA NIEJ to doświadczony dom tymczasowy i setka opiekunów wirtualnych...
ONA to piękny owczarek niemiecki długowłosy - CZY ONA W TO kiedyś zdoła uwierzyć???
Sunia już została zabrana do płatnego domu tymczasowego.
Jeśli nie możesz zostać jej stałym opiekunem to daj jej szanse i zostań jej wirtualnym przyjacielem

kontakt
[email protected]
anita 0 692 407 681

.........................
wysłaąłm na PW

Posted

IVV napisał(a):
jeszcze ciemno ,a ja juz na kompie wisze ...JEST JUZ na miejscu ??????

ciemnoo:) u nas słońceeeeee

JESZCZE NIE..o 14.. mieli jeszcze 130 km...
wydaje mi sie, ze transport odpowiedzialny!!!nie pędzi!!!
Daśka ma jak na złosć kompa zepsutego - ale wieczorem bedzie mieć nowego :)
wszyscy czekają na naszą Paskudnice:P

Posted

Tulka ma jeszcze jakies 30 km do szczesliwego celu! Od osob, ktore Ja wioza (bardzo fajni ludzie!) dowiedzialam sie jednak, ze Bidulka jest bardzo slaba :-( Podczas postoju nie miala pozniej sily wskoczy z powrotem do samochodu... :( Wet powinien ja zobaczyc jak najszybciej, bo to moze byc cos powazniejszego... Kciuki zaciskam mooocnooo za Nia!!!

Posted

o Bozeeeeeeeeeeee:(
to straszna wiadomosc,ze tekie slabe bidactwo....................co za dzien................dopiero wrocilam,a na kazdy watku prawie cos nie tak:(
kochana malenka trzymaj sie,jeszcze troszke i dojdziesz do siebie.............wet wskazany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

DOJECHAŁĄ....magiraf - wiem, ze ciezki dzien mieliśmy!!!!

TULA..zjadła...strzeliła koope w swoim pokoju!!!
JEST dobrze...
popila wody

z psiowem daśki - jak na pierwszy raz - oka....Tylko z Sarą nawarczały na siebie....
bedzie dobre...MUSI BYC

teraz Tula odpoczywa...na kanapie :P

Posted

:multi: :multi: :multi: Ufffa, ciezki wybitnie... , ale pelen nadziei!!! BEDZIE DOBRZE!!! Grzegorz (od transportu) dzwonil do mnie przed chwila i powiedzial, ze po tych paru godzinach z Tulka bylo im sie trudno z Nia rozstac, oczarowala ich swoim urokiem dokumentnie, wystarczylo pare chwil! Po prostu Czarodziejka! :lol:

Posted

tula napisał(a):
ale się cieszę że Tuleńka już w domku:) jak dobrze że sobie już leżakuje na kanapie:)

nio...kanapuje...kojec to juz przeszłośc...
daśka nie ma neta..ok 19...bedzie w sieci...

a teraz poleciała ze zdjeciami Suni do Pani wet!!!!
tak pokazać co ma na stanie :)

Posted

anita_happy napisał(a):
nio...kanapuje...kojec to juz przeszłośc...
daśka nie ma neta..ok 19...bedzie w sieci...

a teraz poleciała ze zdjeciami Suni do Pani wet!!!!
tak pokazać co ma na stanie :)

Super:) czyli sunia przez pierwsze dni będzie leczona bezstresowo:)

Posted

Tulcia na kanapie!!!!!bosko:)odpoczywaj malenka..........teraz czeka cie leczenie i bedzie super...........nie warcz na Sarunie,macie sie funflowac:)ciekawa jestem kiedy dojda moje kropelki....

Posted

kto zazdorści dąscie :P ze ma ja u siebie...

:P

daśka czekamyyyyy na sprawozdanie:)
hihhih
czekamy na rozliczenie transpory
i Dasieńko - podaj konto bo wykasowalm w szale wszystkie odebrane!!!bo mnie zblokowało!
a za szampon wyslac musimy:) i za chowanie naszej gadziny...

daśka - kiedy przelew robomy...
poczatek/srodek/koniec miecha

Posted

Dzisiaj trafiłam na ten wątek i znowu tak potwornie potraktowany zwierzak. Brak mi słów na określenie takich istot! Jak dobrze że ta cudowna sunia dzięki Wam jest już w DT gdzie będzie miała dobra i troskliwą opiekę. :-)