Javena Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 :multi:Witamy Tulę u Tuli !!!!:multi::loveu: Jeszcze na dodatek z kaską..:evil_lol::evil_lol: Dziękujemy. Quote
Havanka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Jestem bardzo ciekawa, jak będzie wyglądało wejście do nowego domku? Daśka, nie zapomnij pstryknąć trochę fotek !!!! Plissssss!!!! Quote
Mysza2 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Javena napisał(a)::multi:Witamy Tulę u Tuli !!!!:multi::loveu: Jeszcze na dodatek z kaską..:evil_lol::evil_lol: Dziękujemy. I to ze sporą kasą :multi::multi: Witamy Tulę :loveu::loveu::loveu::loveu: I czekamy na relację z przybycia księżniczki na Daśkowe salony :lol::lol: Quote
ewa36 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 daśka napisał(a):ok to teraz czs na kawkę,kto sie przyłączy? Nie mogłam wczoraj zasnąć,myślałam o podróży Tuli,przespałam tylko 5 godzin,ale co tam wczoraj przespałam tylko 4 godziny....głowa nabita psimi biedami:-( Ja z wielką ochotą się przyłączę :) Quote
tula Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Bardzo dziękuję dziewczyny za powitanie:) no bo jak przychodzę tak późno na wątek to wypada jakiś prezent przynieść:) a tak serio to zasługa wszystkich darczyńców, którzy zdecydowali się wesprzeć podróż naszego Dodka i przekazać pozostałą część na transport TULI:loveu::loveu:bardzo wszystkim dziękuję:loveu: Ja również z niecierpliwością czekam aż sunieczka będzie już na miejscu, bardzo Wam dziekuję że tak jej wszyscy pomagacie:loveu: Quote
Avilia Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Tuleńko jaki będziesz miała piękny apartament!Strasznie się cieszę,że akcja tak szybko nabrała rozgłosu i Tuleńka jedzie można w sumie powiedzieć po nowe życie! Quote
Pysioo Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Po shar pei, który znalazł dom zostało nam wyróżnione allegro (ważne przez 3 dni). Umieścić Tulę? – Może zwróci czyjąś uwagę (jeśli nie zgłosi się przyszły domek to może ktoś prześle pieniążki na jej leczenie). Quote
anita_happy Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 [quote name='daśka']ok to teraz czs na kawkę,kto sie przyłączy? Nie mogłam wczoraj zasnąć,myślałam o podróży Tuli,przespałam tylko 5 godzin,ale co tam wczoraj przespałam tylko 4 godziny....głowa nabita psimi biedami:-( dzis wstaąłm o prawie 10.00 nocne czuwanie miałam...ze stresu...IVV mnie pytaniem zabiła - czy mała cos dostanie na drogę!!!na uspokojenie!!wrrrrr a tu rano wieści, ze sama wsiadła...jedzie dzielnie!!! KAWKA!!!!!!!!!!!!zaparzyłam sobie ALE MLEKO KTOS JUZ WYPIL!!!!!!!!!!!zabić... Dsieńko - pamietaj, TULA sie przytula..ona spokojna dziewczyna, ale z charakterem..wiec zapoznanie na wolności :) stopniowo-bo ta twoja sfora to tez charakterna :) w typie rasy _ TO ZOBOWIAZUJE!!!umre dzis chyba do czasu keidy towarzycho sie pozna! [quote name='daśka']Witam Tulę na Tulowym wątku:-) no to mamy trzecią TULĘ:) [quote name='Javena']:multi:Witamy Tulę u Tuli !!!!:multi::loveu: Jeszcze na dodatek z kaską..:evil_lol::evil_lol: Dziękujemy. TULA - z kaską przyleciała i naszą Tuleczkę obdarowała... [quote name='tula']Bardzo dziękuję dziewczyny za powitanie:) no bo jak przychodzę tak późno na wątek to wypada jakiś prezent przynieść:) a tak serio to zasługa wszystkich darczyńców, którzy zdecydowali się wesprzeć podróż naszego Dodka i przekazać pozostałą część na transport TULI:loveu::loveu:bardzo wszystkim dziękuję:loveu: Ja również z niecierpliwością czekam aż sunieczka będzie już na miejscu, bardzo Wam dziekuję że tak jej wszyscy pomagacie:loveu: Tula - dziekuję za pamieć o Tulci - ona z tego samego pierdla co DODEK...ale ona z izolatek..a DODEK z boksów bytowych..Dla obojga wyjazd ze schronu too sznasa na zycie:) [quote name='Pysioo']Po shar pei, który znalazł dom zostało nam wyróżnione allegro (ważne przez 3 dni). Umieścić Tulę? – Może zwróci czyjąś uwagę (jeśli nie zgłosi się przyszły domek to może ktoś prześle pieniążki na jej leczenie). A ZROBISZ???????to posimy..zaznacz..ze jak ktoś cche to moze zostac opiekunem wirtualnym Quote
anita_happy Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 odpowiedz od obserwatora DS :) "............ Świetnie Panią rozumiem i uważam, że podjęła Pani właściwą decyzję.Będziemy śledzić na bieżąco jej losy i starać się być w kontakcie z domem tymczasowym. .............. Quote
anita_happy Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 [quote name='Pysioo']Po shar pei, który znalazł dom zostało nam wyróżnione allegro (ważne przez 3 dni). Umieścić Tulę? – Może zwróci czyjąś uwagę (jeśli nie zgłosi się przyszły domek to może ktoś prześle pieniążki na jej leczenie). ..................... TEKST .................... Jak długo jeszcze będzie miała siłę walczyć-ONka-odpad z pseudohodowli-nieadopcyjna?Spójrz w jej oczy!!!!!!!!!!!! Czy ONa jeszcze może mieć nadzieję na lepsze życie.... jak podchodzisz do niej..to łeb ma dole...jak zawołasz to lekko podniesie... mało ze wygląda jak Upiór z Opery to jeszcze jakaś depresja... ale nie dziwię się...czy do niej ktoś przychodzi..zachwyca sie..."oj jaka ty piekna i w schronie!!!" NIE........ jej nikt nie widzi!!!tylko opieka schroniska...odwiedzający jej nie chcą widzieć!!!! a ona juz to wie i nie wymusza aby ktos ją zauważył!!!! JEDYNA SZANSA DLA NIEJ to doświadczony dom tymczasowy i setka opiekunów wirtualnych... ONA to piękny owczarek niemiecki długowłosy - CZY ONA W TO kiedyś zdoła uwierzyć??? Sunia już została zabrana do płatnego domu tymczasowego. Jeśli nie możesz zostać jej stałym opiekunem to daj jej szanse i zostań jej wirtualnym przyjacielem kontakt [email protected] anita 0 692 407 681 ......................... wysłaąłm na PW Quote
IVV Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 jeszcze ciemno ,a ja juz na kompie wisze ...JEST JUZ na miejscu ?????? Quote
Mysza2 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 IVV napisał(a):jeszcze ciemno ,a ja juz na kompie wisze ...JEST JUZ na miejscu ?????? Też zaglądam :):) Quote
anita_happy Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 IVV napisał(a):jeszcze ciemno ,a ja juz na kompie wisze ...JEST JUZ na miejscu ?????? ciemnoo:) u nas słońceeeeee JESZCZE NIE..o 14.. mieli jeszcze 130 km... wydaje mi sie, ze transport odpowiedzialny!!!nie pędzi!!! Daśka ma jak na złosć kompa zepsutego - ale wieczorem bedzie mieć nowego :) wszyscy czekają na naszą Paskudnice:P Quote
magiraf Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Tulka ma jeszcze jakies 30 km do szczesliwego celu! Od osob, ktore Ja wioza (bardzo fajni ludzie!) dowiedzialam sie jednak, ze Bidulka jest bardzo slaba :-( Podczas postoju nie miala pozniej sily wskoczy z powrotem do samochodu... :( Wet powinien ja zobaczyc jak najszybciej, bo to moze byc cos powazniejszego... Kciuki zaciskam mooocnooo za Nia!!! Quote
Lolalola Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 o Bozeeeeeeeeeeee:( to straszna wiadomosc,ze tekie slabe bidactwo....................co za dzien................dopiero wrocilam,a na kazdy watku prawie cos nie tak:( kochana malenka trzymaj sie,jeszcze troszke i dojdziesz do siebie.............wet wskazany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 DOJECHAŁĄ....magiraf - wiem, ze ciezki dzien mieliśmy!!!! TULA..zjadła...strzeliła koope w swoim pokoju!!! JEST dobrze... popila wody z psiowem daśki - jak na pierwszy raz - oka....Tylko z Sarą nawarczały na siebie.... bedzie dobre...MUSI BYC teraz Tula odpoczywa...na kanapie :P Quote
magiraf Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 :multi: :multi: :multi: Ufffa, ciezki wybitnie... , ale pelen nadziei!!! BEDZIE DOBRZE!!! Grzegorz (od transportu) dzwonil do mnie przed chwila i powiedzial, ze po tych paru godzinach z Tulka bylo im sie trudno z Nia rozstac, oczarowala ich swoim urokiem dokumentnie, wystarczylo pare chwil! Po prostu Czarodziejka! :lol: Quote
tula Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 ale się cieszę że Tuleńka już w domku:) jak dobrze że sobie już leżakuje na kanapie:) Quote
anita_happy Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 tula napisał(a):ale się cieszę że Tuleńka już w domku:) jak dobrze że sobie już leżakuje na kanapie:) nio...kanapuje...kojec to juz przeszłośc... daśka nie ma neta..ok 19...bedzie w sieci... a teraz poleciała ze zdjeciami Suni do Pani wet!!!! tak pokazać co ma na stanie :) Quote
tula Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 anita_happy napisał(a):nio...kanapuje...kojec to juz przeszłośc... daśka nie ma neta..ok 19...bedzie w sieci... a teraz poleciała ze zdjeciami Suni do Pani wet!!!! tak pokazać co ma na stanie :) Super:) czyli sunia przez pierwsze dni będzie leczona bezstresowo:) Quote
Lolalola Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Tulcia na kanapie!!!!!bosko:)odpoczywaj malenka..........teraz czeka cie leczenie i bedzie super...........nie warcz na Sarunie,macie sie funflowac:)ciekawa jestem kiedy dojda moje kropelki.... Quote
anita_happy Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 kto zazdorści dąscie :P ze ma ja u siebie... :P daśka czekamyyyyy na sprawozdanie:) hihhih czekamy na rozliczenie transpory i Dasieńko - podaj konto bo wykasowalm w szale wszystkie odebrane!!!bo mnie zblokowało! a za szampon wyslac musimy:) i za chowanie naszej gadziny... daśka - kiedy przelew robomy... poczatek/srodek/koniec miecha Quote
Iljova Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Dzisiaj trafiłam na ten wątek i znowu tak potwornie potraktowany zwierzak. Brak mi słów na określenie takich istot! Jak dobrze że ta cudowna sunia dzięki Wam jest już w DT gdzie będzie miała dobra i troskliwą opiekę. :-) Quote
Luzia Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Wypasione allegro suni (wspólne ma z Bartkiem) http://allegro.pl/show_item.php?item=1271351641 Quote
Recommended Posts