Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

xxxx52 napisał(a):
Mam nadzieje ,ze sobie opiekunka poradzi z tym lekiem -szczekaniem.Chyba wie ,ze po powrocie psy nie moze pozdrawiac tylko ignorowac,tak samo nie wolno sie z nim zegnac.mam nadzieje ,ze nie szczeka na okraglo 6 godzin,bo moga byc problemy ze sasiadmi.

tak, Carina wie o tym. Wlasnie dostalam sms....Fuks nie szczekal caly czas, uff,,,,,,jak przyszlam to spal na tapczanie i byl spokojny....jutro mam 4 godz potem 1godz przerwy i znowu 4 godz, .....jutro wiecej...C.

• Replies 922
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojej, to sie zmartwilam z tym uchem. Wet Dąbrowski jest jednym z najlepszych, kurka wodna :( Czy wet Pani Cariny uwaza, ze wystarczy czyszczenie ucha czy ma inne pomysly?

Lek wyslalam, powinien niedlugo dojsc.

Co do szczekania - U Charlotte tez tak mial po powrocie ze Swiąt. W końcu mu przeszlo. xxx52 dobrze radzi, nie powinno sie czule zegnac, a ni witac tylko wychodzic i wchodzic jak gdyby nigdy nic.

Jejku, mam nadzieje, ze bedzie dobrze...

Posted

Powiedzialam jej o tym i ona stosuje wychodzenie i wchodzenie bez jakiejkolwiek reakcji, cwiczy tez wychodzenie po 10 min.....ale dzisiaj po raz pierwszy byl tak dlugo sam,...... jutro bede cos wiecej wiedziala z tymi uszami.....

Posted

zapraszam serdecznie na bazarki na niebieskim forum, które zrobiła
dona dla naszego marsa :smile:
na bazarkach można kupić unikalne taśmy, z których los-ferros zrobi obróżkę specjalnie dla waszego psiaka!
przykładowe obróżki:

bazarki:

http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=67&t=5793
http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=67&t=5792
http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=67&t=5585

jeśli ktoś nie jest zarejestrowany na tamtym forum a chciałby obróżkę, mogę pomóc jako pośrednik ;-)

ZAPRASZAM, NAPRAWDĘ WARTO!

Posted

dzisiaj Fuks prawie wcale nie szczekal, za to zjadl z papierowej torebki bulke i pokazal jak fajnie spi sie na kanapie i nawet kocyk zlozyl pod glowke :)

Posted

GoniaP napisał(a):
Panisko z niego całą parą :-D

tak, tak, on jest tez podrozniczek, byl u mamy Cariny a to spory kawal drogi (autem pozyczonym od siostry )., poznal Nanu suczke mamy i wszystko ok . Fuks oczarowal mame. Na "konie " patrzyl i troche byl niepewny ale zaciekawiony.....

Posted

jak,ten czas leci....Fuks jest juz tutaj 2 tygodnie i jutro robie oficjalna wizyte poadopcyjna :), beda zdjecia, moze jakis maly filmik :)......wlasnie rozmawialam z Carina, Fuks sie coraz bardziej rozluznia....od dwoch dni lezy na swoim poslaniu kolami do gory :) dobrze je i jest zmeczony wyprawami z Carina, tyle wrazen ma chlopak.....uszy sa czyszczone bo podobno jakies brudactwo sie zebralo, dzisiaj byl drugi raz....w przyszlym tygodniu jeszcze raz i bedzie ok,
juz prawie nie trzepie tylko jak jest troche zestresowany....np. kot na plocie, albo inne psy........a potem co kwartal beda przegladane....tak wiec do jutra...

Posted

Jakie cudowne wiadomosci... balam sie, czy Fuks w koncu zalapie, ze to jego ostatni domek :) Chyba powoli załapuje.
Tak sie ciesze i ze zniecierpliwieniem czekam na relacje z jutrzejszej wizyty :)
Charlotte nas podczytuje i pozdrawia Was wszystkich bardzo serdecznie - mysli o Fuksie codziennie i cieszy sie, ze tak dobrze trafil :)

Posted

Ojej, jakie fajne zdjęcia :loveu::loveu::loveu:
Widać, że Fuksio już się powoli aklimatyzuje :)
Może niedługo jego Pani puści go ze smyczy? On tak kocha biegać wolno....