Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 922
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Faktycznie - super domek :)

[quote name='wieso']chyba sie przekrece...nowy wybryk Fuksa....
dzisiaj otrzymalam maila od Cariny.....
Bedac w pracy otrzymala telefon od wlasciciela domu,
Przyjezdaj szybko, Fuks stoi na dachu garazu !!!!!
Troche to potrwalo zanim dojechala a tam taki widok:
Pan na drabinie, Fuks na dachu i on go trzyma zeby nie zwial.....
tak go kwadrans trzymal a zimno jest....
zdjecia beda :) aha i nowe drzwi mieszkaniowe musza byc, bo Fuks je podkopal.....
Carina zapmniala zamknac okno w dachu.....Fuks na dach a potem na garaz.....
co bedzie dalej nie wiem a Carina mowi ze bedzie dobrze....

zaraz... i to ten właściciel domu tak stał na tej drabinie i trzymał psa? Porząąądny człowiek

Posted

[quote name='jambi']Faktycznie - super domek :)

zaraz... i to ten właściciel domu tak stał na tej drabinie i trzymał psa? Porząąądny człowiek
si, stal i sie nie przeziebil......

Posted

nowy wybryk Fuksa.....byl w odwiedzinach i zostal zaczepiony przez wlasciciela domowego koszyka, nie pozostal mu dluzny a maly wskoczyl mu na kark...Carina malego za kark i ktorys z tych dwoch dziabnal ja w reke :(, pojechali do lekarza na opatrunek, Fuks w aucie, okno na polotwarte, Fuks w nowych szeleczkach przypiety jak pasami do siedzenia.....po dziesieciu minutach Fuks wszedl do poczekalni :evil_lol:.....teraz wszystko ok

Posted

GoniaP napisał(a):
O jassssny gwint, ale Carina ma atrakcje :-D

si :) tam sie ciagle cos dzieje......zdjecia z dachu beda....jak Carina je znajdzie, bo dokladnie nie wie gdzie je ma w kompie.....

Posted

[quote name='wieso']nowy wybryk Fuksa.....byl w odwiedzinach i zostal zaczepiony przez wlasciciela domowego koszyka, nie pozostal mu dluzny a maly wskoczyl mu na kark...Carina malego za kark i ktorys z tych dwoch dziabnal ja w reke :(, pojechali do lekarza na opatrunek, Fuks w aucie, okno na polotwarte, Fuks w nowych szeleczkach przypiety jak pasami do siedzenia.....po dziesieciu minutach Fuks wszedl do poczekalni :evil_lol:.....teraz wszystko ok

o masakra :mdleje: Fuksie miej się na baczności!!!!!!

a my szukamy tymczasu domowego dla staruszka:
http://www.dogomania.pl/threads/205212-Opiekun-umar%C5%82-staruszek-do-schroniska-umiera-z-t%C4%99sknoty-POMOCY-dla-kud%C5%82acza!!!!#post16611320

Posted

dzisiaj dostalam zdjecia.....

a tu okno dachowe przez ktore wylazl Fuks a po prawej plaski dach garazu....

reka Cariny sie goi ;),,,,,i jeszcze jedna wiadomosc,,,,,,Fuks bedzie mial od wrzesnia wlasny dom z ogrodkiem a rybki stawek :)

Posted

[quote name='ania z poznania']Przez to górne czy dolne wylazł???[/QUOTE]

przez gorne i lazil po spadzistym dachu a potem stal na tym plaskim garazowym :)....a pan na drabinie :) i trzymal fuksa na tym dachu :)

Posted

o matko, jakie szczęście, że ten Pan go zatrzymał !!!

Gratuluję nowego domku Pani Carinie, ale kto go teraz będzie łapał?!?!?!?

Mam nadzieję, że już nie warczy, bo bardzo zapadła mi ta informacja w głowie.

Posted

dzisiaj rozmawialam z Carina, u Fuksa wszystko w porzadku, jeszcze szczeka ale coraz mniej, zostajac sam dostaje zabawke z jedzeniem zeby mial zajecie :), na lace biega bez linki i bardzo pilnuje Cariny zeby mu nie uciekla ...
" jestem taka szczesliwa ze Fuks jest ze mna i ciesze sie z kazdego jego postepu... pozdrowienia dla wszystkich od Cariny i Fuksa "

• 2 weeks later...