Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agata51']Jestem na zaproszenie Ingrid44. Niestety, na razie finansowo wesprzeć nie mogę, ale sercem jestem z wami.[/QUOTE]

Do serca przytul psa, wez na kolana kota :):)

Posted

[quote name='Ingrid44']Cioteczki i Wujaszkowie.

Jest miejsce u Arktyki w Toruniu . Koszt to 10 zl/dobe. Arktyka ma juz takiego tymczasowicza z lekiem separacyjnym wiec jej to nie odstrasza.

Wiec potrzeba 310 zl Stalych Deklaracji ! ! !:Help_2::Help_2::Help_2::Help_2:

:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Pieknie Dziekuje wszystkim za odwiedzanie Murzynka .

Nie pozwolmy mu umrzec tej zimy na lancuchu !

Posted

Deklaracje :
Paulinken- 10 zl-stala
Ingrid44 - 20 zl- stala
Shania - 20zl-jednorazowo
Yunona -dos dorzuci

Do 300 zl jeszcze nam BARDZO DALEKO :sadCyber:

Kto da grosika dla zmarznietego jamnika ? ? ?

Posted

Jestem na zaproszenie Ingrid - tyle tych biedaków ostatnio, a portfel już pusty :roll: , ale poproszę nr konta może coś wyskrobię dla Murzynka jednorazowo :cool3:

Mam jeszcze pytanie o ten tymczas gdzie przebywał Alpen, nie mogliby tam przyjąć Murzynka :confused:
To chyba była KateBono :lol:

Tel. 661-250-556

[email protected]

Posted

Jestem Ingrid ;) Mogę zadeklarowac 10zł deklaracji stałej po Alpenku:lol: Ja też już niedługo wyląduje pod mostem, ale widzę, że sama to tam nie będę....:evil_lol:

Posted

[quote name='AgusiaP']Jestem Ingrid ;) Mogę zadeklarowac 10zł deklaracji stałej po Alpenku:lol: Ja też już niedługo wyląduje pod mostem, ale widzę, że sama to tam nie będę....:evil_lol:[/QUOTE]
ja też jestem Ingrid... i choć sama walczę o deklarację dla psiaka z meliny przywiązywanego do wanny krótkim łańcuchem, głodzonego (je to,co sam znajdzie na smietniku) i pewnie bitego (ciągle ma nowe rany), to mogę zadeklarować 10 zł stałej deklaracji.
Najwyżejsz wszystkie wylądujemy pod mostem i będzię nam przynajmniej raźniej i weselej :)

Posted

Dziękujemy w imieniu Murzynka i witamy w Grupie Wsparcia Mieszkających Pod Mostem Dogomaniaków Którzy Ostatni Grosz Wydają Na Psy I Potem Muszą Żreć Przezrocza Z Chleba :diabloti:

Posted

Kochane kobietki, mam na darmowym dt sunię ze wsi, druga czeka na ulicy w krzakach na wziecie... Nie moge pomóc, kurcze.
w mojej wsi tez jest most..... :)

Posted

[quote name='malagos']Kochane kobietki, mam na darmowym dt sunię ze wsi, druga czeka na ulicy w krzakach na wziecie... Nie moge pomóc, kurcze.
w mojej wsi tez jest most..... :)[/QUOTE]

Byle nie przeciekał:evil_lol: