Akrum Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 widzę, że zaczyna się powoli rozjaśniać sprawa finansowa jamnisia. szkoda, że do psiutka z mojego podpisu tyle dobrych duszyczek nie przychodzi... :( Quote
kmurdz Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 dorzuce 15 stalych. dajcie prosze znak na priva jak sie uzbierac calosc i bedzie zbiorka. trzymam kciuki za malego biedulka. niech szybko znajdzie domek!!! Quote
AgusiaP Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='kmurdz']dorzuce 15 stalych. dajcie prosze znak na priva jak sie uzbierac calosc i bedzie zbiorka. trzymam kciuki za malego biedulka. niech szybko znajdzie domek!!! Dziękujemy :loveu: to mamy 105zł stałych deklaracji :multi: Quote
kmurdz Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Akrun, do psinka z Twojego podpisu, tez poszlam :) wysylajcie na maile, moze bedzie wiekszy odzew Quote
Shania Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 hehe..Murzynek szykuj się na lepsze życie, niedługo pojedziesz do lepszego domku:) Quote
Akrum Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='kmurdz']Akrum, do psinka z Twojego podpisu, tez poszlam :) wysylajcie na maile, moze bedzie wiekszy odzew[/QUOTE] dzięki kochana :) mam nadzieję, że w ślad za Tobą jeszcze kilka ciotek przyjdzie :) Quote
Shania Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 poszłam po Twoim żalu, ze do Was nikt nie wpada...ale trza to zmienić:angryy::mad: Quote
Akrum Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='Shania']poszłam po Twoim żalu, ze do Was nikt nie wpada...ale trza to zmienić:angryy::mad:[/QUOTE] jesteś kochana :) dziękuję :) Quote
daśka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 jestem na zaproszenie Ingrid44 z wątku Agdanka,szkoda,że maluszek nie toleruje psów,ponieważ u mnie maluch napewno by się zmieścił.Niestety mój rottek również nie toleruje psów:-( Narazie moge tylko 10 jednorazowo,później się zobaczy:-) Trzymaj się psinko,wiele Cioteczek trzyma za Ciebie kciuki i mocno walczy P.S.Proponuje założyć nowy wątek pt zbieramy na most dla Dogomaniaków:-) Chyba musi być duży,a kartony jakoś sie nazbiera:-) Quote
Ingrid44 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Dopiero udalo mi sie wejsc na watek a tu taka NIESPODZIANKA ! Cioteczki jak zwykle nie zawiodly i otworzyly serca i portfele. Przepieknie wam wszystkim Dziekuje:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Deklaracje : Stale: Paulinken- 10 zl Ingrid44 - 20 zl AgusiaP - 10 zl Akrum - 10zl LucySxy - 30zl kmurdz- 15 zl Razem : 95 zl Jednorazowe : Shania - 20 zl daska - 10 zl Livka - cos dorzuci Yunona - cos dorzuci Kto jeszcze wspomorze Murzynka ? Nie pozwolmy mu zamarznac na lancuchu ! Quote
Shania Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 pewnie, że nie zawodza..a jak zaczniemy zbierać na most to wiesz ile się zbierze deklaracji Quote
AgusiaP Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 hovomaniaczka napisał(a):Witam Cioteczki! Mogę zaoferować 10 zł stałych deklaracji. ;) Zacytuję Ingrid bo Ci chyba umknęła ta deklaracja;) Quote
AgusiaP Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Akrum napisał(a):widzę, że zaczyna się powoli rozjaśniać sprawa finansowa jamnisia. szkoda, że do psiutka z mojego podpisu tyle dobrych duszyczek nie przychodzi... :( Aguś ja też jak będę miała chwilkę zamelduje się u psiaka ;) Teraz muszę Ci coś przesłać bo mnie tej chwili olśniło Sklerozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :oops::oops::oops: Quote
Pinesk@ Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Zjawiam się, niestety zadeklarowc nic nie mogę :( Będe chociaż podnosić... Quote
Shania Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 dobrze, ze cioteczek coraz więcej...to najważniejsze:) Quote
Javena Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Ja też jestem na zaproszenie.Nie na wiele się zdam,ale popytam tu i ówdzie .Jamnik na łańcuchu ,toż to kpina!!!!! Trzeba by tym ludzim łańcuch załozyc. Quote
Shania Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 a ja przypomnę dziewczyny o tytule, zmieńcie go Quote
pinkmoon Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Nie mogę zaglądać tak często jak Wy, ale dziękuję bardzo wszystkim! Wspierającym, deklarującym, i przede wszystkim Ingrid która ciągnie ten wątek do przodu :) Quote
Ingrid44 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 pinkmoon napisał(a):Nie mogę zaglądać tak często jak Wy, ale dziękuję bardzo wszystkim! Wspierającym, deklarującym, i przede wszystkim Ingrid która ciągnie ten wątek do przodu :) Wielkie Dzieki za zamiane tytulu :) Quote
Ingrid44 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Szarotka napisał(a): Jamnik wisi na lancuchu i ma calkiem pusto w brzuchu nie ma futra na te mroze w zamian za to ma powrozy Coraz zimniej jest na dworze kto biedakowi pomoze krotkie lapki, krotkie futro trzeba zabrac chocby jutro Straszna bieda, straszna slota wokol bedzie pelno blota Na lancuchu jamnik wisi jeszcze chwile sie ukisi I zamarznie biedaczyny zimy to on nie przetrzyma :(:(:placz::placz::shake: Nie przetrzyma i miesiaca Pewni juz jest bliski konca:placz::placz::placz: Nikt nie podziwil tworczosci Szarotki :( Quote
madzia828 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 mogę zadeklarowac 10zł tylko proszę o przypomnienie bo jestem rzadko na dogo Quote
Ingrid44 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 madzia828 napisał(a):mogę zadeklarowac 10zł tylko proszę o przypomnienie bo jestem rzadko na dogo Czy to stala czy jednorazowa deklaracja ? Pieknie Dziekuje :) :) :) Quote
Ingrid44 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='Ingrid44']Cioteczki i Wujaszkowie. Jest miejsce u Arktyki w Toruniu . Koszt to 10 zl/dobe. Arktyka ma juz takiego tymczasowicza z lekiem separacyjnym wiec jej to nie odstrasza. Wiec potrzeba 310 zl Stalych Deklaracji ! ! !:Help_2::Help_2::Help_2::Help_2: Kto pomoze jamnisiowi ? ? ? :( :( :( Quote
Recommended Posts