Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rotek_ napisał(a):
osobiście nie mam czasu, ale może ktoś z dogomaniaków powysyłałby pw do wszystkich aktywnych użytkowników dogo...wiem że to oni najszybciej dają odpowiedź, bo reszta zostaje bez odzewu.
Edit:Przyczyną ucieczek może być tęsknota za cżłowiekiem. Wspomniany przeze mnie wcześniej Alpen miał takie same objawy lęku separacyjnego. W momencie kiedy pojawił się człowiek Alpiś mógł chodzić bez smyczy-bardzo pilnował się swoich opiekunów;)

Oj wysylam ,wysylam . Chyba juz wyslalam okolo 300 pw -Serio !

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brakuje ponad polowa deklaracji a maluch wisi na lancuchu przywiazany do budy ! ! ! ! :( :placz::-(:placz::-(:placz::-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
:Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2:

Posted

[quote name='Ingrid44']Brakuje ponad polowa deklaracji a maluch wisi na lancuchu przywiazany do budy ! ! ! ! :( :placz::-(:placz::-(:placz::-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
:Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2:

Murzynek bardzo prosi...........

Ode mnie 10 zł stałej deklaracji (przepraszam więcej nie mogę) + na transport.

Posted

Ingrid jak tylko będę miała to wyślę, chwilke ciuerpliwości..jestem na długach za dzisiejszy transport i jeszcze psina nawiała....co za okropny dzień:(

Posted

Shania napisał(a):
Ingrid jak tylko będę miała to wyślę, chwilke ciuerpliwości..jestem na długach za dzisiejszy transport i jeszcze psina nawiała....co za okropny dzień:(

Nie ma sprawy .

Mialam chwile czasu to porozsylalam numer konta ale to nie znaczy ze masz juz jutro cos wplacic :) :) :)
Wiem co sie stalo z Szarikiem i gdzie uciekl bo sledze watek. Koszmar !

Posted

taks napisał(a):
poproszę o nr konta- coś podrzucę ale jednorazowo bo stałych mam już tyle, że strach:shake:

Jaki sliczny uśmiechnięty jamniorek w Twoim avatarku:-):-):-):-)