Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 858
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja za jakis czas moze w końcu dam rade być domkiem tymczasowym dla jakiejś biedy - tyle razy chciałam i tyle samo razy blokował mnie brak kasy ale zaczyna się tfu tfu po mału obracać ...

wandul o której wybierasz się do schroniska? musze własne psy zdążyć odsikac i nakarmić zanim się spotkamy ...

Posted

Madzialenka napisał(a):
ja za jakis czas moze w końcu dam rade być domkiem tymczasowym dla jakiejś biedy - tyle razy chciałam i tyle samo razy blokował mnie brak kasy ale zaczyna się tfu tfu po mału obracać ...

wandul o której wybierasz się do schroniska? musze własne psy zdążyć odsikac i nakarmić zanim się spotkamy ...
NIE WIEM O KTOREJ , JA OPRÓCZ WLASNYCH PSÓW I KOTOW MAM JESZCZE DZIECIAKA , TO ZALEZY O KTÓREJ ŚPIĄCA KRÓLEWNA WSTANIE

Posted

hihi ja oprócz psów i kotów mam też dzieciaki dwóch siostrzeńców :evil_lol: na wakacyjnym stanie ale dzięki Bogu mam jeszcze w domu rodziców na których głowę mogę ich czasem rzucić :p

Posted

Ss napisał(a):
w gore psiaczki........ i moje collaczki tez :)
i śliczne onki , boksie , jamory , burki , kundle , małe , duże , stare , młode , jeszcze wesołe i juz zrezygnowane

Posted

Ludzie:) Popatrzcie na te wszystkie pysie!!! Nie rusza Was ich widok../???
Moja Mysia jest przeszczęsliwa, że ma nowy domek i codziennie zaskakuje nas czymś nowym.... ostatnio... piciem wody z kranu:>:>:>

Posted

Aga S. napisał(a):
Ludzie:) Popatrzcie na te wszystkie pysie!!! Nie rusza Was ich widok../???
Moja Mysia jest przeszczęsliwa, że ma nowy domek i codziennie zaskakuje nas czymś nowym.... ostatnio... piciem wody z kranu:>:>:>

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To ci Artystka

Posted

Mona4 napisał(a):
Aga jak srebrna!!!!!!

Jak w niedziele nieprzyjedzie domnie znowu znaleziony zabiedzony York na tymczasowke, to zabieram Boxia do siebie.
mona , ale domek dla tego yorka juz masz , może lepiej nie ryzykuj w domu z boksiem przy 3 yorkach i jamniku , może byc masakra

Posted

Mona.... Mysza jest zabawna.... Wszystkich wpuśzcza do domku, gorzej z wypuszczeniem:> Rozpanoszyła sie jak pani na włościach:) Teraz śpiocha z łapami w górze i pomrukuje cosik:)
Pozdrowionka Mona:) I szczeknięcie od Myszora:)

Posted

Aga S. prawda ,że psiaki ze schronisk są niesamowite , od razu kochają czlowieka miłościa bezgraniczną i do tego są takie mądrale . Ja mam kundelka ze schronu i rasowego onka z hodowli , onek nie umywa sie do kundla inteligencją , jedyne w czym jest lepszy to posłuszeństwo , jak nie wolno , to nie wolno, ale to niemiecka dyscyplina;) ;) ;) ;)

Posted

ponieważ Bytom w takich warunkach klimatycznych nie funkcjonuje
:grab: :mdleje: :tard:
ja i moje psy wygladamy jak wyżej ...

RZĄDAM 17 STOPNI I DESZCZU PRZEZ JEDEN DZIEŃ!!!!

poza tym:

Psiunki do góry maszerujemy ...

Posted

Spoglądam na fotki psiaków itd...
Hmm mam pytanie.Kto sponsoruje te obrożki anty anty dla psiaków??
Bo widze na foto że mają:)
A tak wogóle to gratulacje!!!!!!!!!Za co?? Za czystość w schronie!!

P.S.Ile kosztują adopcje w tym schronie??
Mam znajomych w Bytomiu więc ropowiem info!!