wandul 66 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 masienka napisał(a):Murzynek na owczarku.pl;) dzieki Nanami:loveu: http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=9087&PN=1to super , może znajdzie tem makro szczenior domek , bo jest zmorą dla mini szczeniakow w kojcu Quote
Madzialenka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 ja za jakis czas moze w końcu dam rade być domkiem tymczasowym dla jakiejś biedy - tyle razy chciałam i tyle samo razy blokował mnie brak kasy ale zaczyna się tfu tfu po mału obracać ... wandul o której wybierasz się do schroniska? musze własne psy zdążyć odsikac i nakarmić zanim się spotkamy ... Quote
wandul 66 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Madzialenka napisał(a):ja za jakis czas moze w końcu dam rade być domkiem tymczasowym dla jakiejś biedy - tyle razy chciałam i tyle samo razy blokował mnie brak kasy ale zaczyna się tfu tfu po mału obracać ... wandul o której wybierasz się do schroniska? musze własne psy zdążyć odsikac i nakarmić zanim się spotkamy ...NIE WIEM O KTOREJ , JA OPRÓCZ WLASNYCH PSÓW I KOTOW MAM JESZCZE DZIECIAKA , TO ZALEZY O KTÓREJ ŚPIĄCA KRÓLEWNA WSTANIE Quote
Madzialenka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 hihi ja oprócz psów i kotów mam też dzieciaki dwóch siostrzeńców :evil_lol: na wakacyjnym stanie ale dzięki Bogu mam jeszcze w domu rodziców na których głowę mogę ich czasem rzucić :p Quote
wandul 66 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Ss napisał(a):w gore psiaczki........ i moje collaczki tez :) i śliczne onki , boksie , jamory , burki , kundle , małe , duże , stare , młode , jeszcze wesołe i juz zrezygnowane Quote
Aga S. Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Ludzie:) Popatrzcie na te wszystkie pysie!!! Nie rusza Was ich widok../??? Moja Mysia jest przeszczęsliwa, że ma nowy domek i codziennie zaskakuje nas czymś nowym.... ostatnio... piciem wody z kranu:>:>:> Quote
Mona4 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Aga jak srebrna!!!!!! Jak w niedziele nieprzyjedzie domnie znowu znaleziony zabiedzony York na tymczasowke, to zabieram Boxia do siebie. Quote
Mona4 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Aga S. napisał(a):Ludzie:) Popatrzcie na te wszystkie pysie!!! Nie rusza Was ich widok../??? Moja Mysia jest przeszczęsliwa, że ma nowy domek i codziennie zaskakuje nas czymś nowym.... ostatnio... piciem wody z kranu:>:>:> :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To ci Artystka Quote
wandul 66 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Mona4 napisał(a):Aga jak srebrna!!!!!! Jak w niedziele nieprzyjedzie domnie znowu znaleziony zabiedzony York na tymczasowke, to zabieram Boxia do siebie.mona , ale domek dla tego yorka juz masz , może lepiej nie ryzykuj w domu z boksiem przy 3 yorkach i jamniku , może byc masakra Quote
Aga S. Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Mona.... Mysza jest zabawna.... Wszystkich wpuśzcza do domku, gorzej z wypuszczeniem:> Rozpanoszyła sie jak pani na włościach:) Teraz śpiocha z łapami w górze i pomrukuje cosik:) Pozdrowionka Mona:) I szczeknięcie od Myszora:) Quote
wandul 66 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Aga S. prawda ,że psiaki ze schronisk są niesamowite , od razu kochają czlowieka miłościa bezgraniczną i do tego są takie mądrale . Ja mam kundelka ze schronu i rasowego onka z hodowli , onek nie umywa sie do kundla inteligencją , jedyne w czym jest lepszy to posłuszeństwo , jak nie wolno , to nie wolno, ale to niemiecka dyscyplina;) ;) ;) ;) Quote
wandul 66 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 DO GÓRY HOP , nawet Bytom nie podnosi psów:mad: :mad: ;) Quote
Madzialenka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 ponieważ Bytom w takich warunkach klimatycznych nie funkcjonuje :grab: :mdleje: :tard: ja i moje psy wygladamy jak wyżej ... RZĄDAM 17 STOPNI I DESZCZU PRZEZ JEDEN DZIEŃ!!!! poza tym: Psiunki do góry maszerujemy ... Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Spoglądam na fotki psiaków itd... Hmm mam pytanie.Kto sponsoruje te obrożki anty anty dla psiaków?? Bo widze na foto że mają:) A tak wogóle to gratulacje!!!!!!!!!Za co?? Za czystość w schronie!! P.S.Ile kosztują adopcje w tym schronie?? Mam znajomych w Bytomiu więc ropowiem info!! Quote
wandul 66 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 obróżki psiaki mają nowki z jakiejś firmy , nie pamiętam szczerze mowiąc jakiej , ale dobrej , mogę się dowiedzieć , a adopcja psa kosztuje 50 00 zł Quote
Recommended Posts