Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie jak się mają nasze collaczki....... dawno nie bylo informacji an ich temat:mad: .... nio nio czekamy na wiesci :)....3mam kciukaski :)

• Replies 858
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ss napisał(a):
Właśnie jak się mają nasze collaczki....... dawno nie bylo informacji an ich temat:mad: .... nio nio czekamy na wiesci :)....3mam kciukaski :)
od dzisiaj zaczął mi się wkońcu urlop , obiecuje ,że na dniach będe w schronisku

Posted

Napisał(a) Ss
Właśnie jak się mają nasze collaczki....... dawno nie bylo informacji an ich temat:mad: .... nio nio czekamy na wiesci :smile:....3mam kciukaski :smile:

siedza dalej w schronisku ,nikt ich niechce:placz:

Posted

Oj....... ja bym collaki wszystkie powyciągała ze schronisk i wzieła do siebie.... nio ale niestety jest ich za dużo.....a drugi powod to ze nie moge :( Bede czekala na jakies dobre wiesci....a na pewno takie kiedys beda.... miejmy nadzieje ze nie dlugo....

Posted

Ss napisał(a):
Oj....... ja bym collaki wszystkie powyciągała ze schronisk i wzieła do siebie.... nio ale niestety jest ich za dużo.....a drugi powod to ze nie moge :( Bede czekala na jakies dobre wiesci....a na pewno takie kiedys beda.... miejmy nadzieje ze nie dlugo....
JAK CZLOWIEK WEJDZIE DO SCHRONISKA , TO CHCIALBY JE WSZYSTKIE ZABRAC , ALE SKĄD TE DOMY WZIĄŚC ?JA JUZ MAM 3 PSY I 2 KOTY , WIĘCEJ JUZ NIEWYDOLĘ:placz: :placz: :placz:

Posted

wandul dostałas moje pw?
jak będziesz jechała do schronu daj znać pojadę z tobą. mój telefon jeszcze masz?
Moge zrobić smycze dla schroniska - wygladają lepiej niz sklepowe (moje burki na takiej chodza pięciometrówce) chciałabym to uzgodnić z kierowniczką ile jakiej długości itp no i te zdjęcia, wezmę aparat mimo wszystko moze pozwolą nam porobić nowe zdjęcia psów które juz tu po necie fruwają.

Posted

madzialenka to maja byc normalne smycze ok 1,5 metra.
jakbys mogla zrobic to byloby super,przynajmniej z 4.Ja postaram sie kupic na gieldzie zoologicznej z 3 skorzane,ale to dopiero w sierpniu.
oni maja na cale schronisko 2 smycze:shake:

Posted

Madzialenka napisał(a):
wandul dostałas moje pw?
jak będziesz jechała do schronu daj znać pojadę z tobą. mój telefon jeszcze masz?
Moge zrobić smycze dla schroniska - wygladają lepiej niz sklepowe (moje burki na takiej chodza pięciometrówce) chciałabym to uzgodnić z kierowniczką ile jakiej długości itp no i te zdjęcia, wezmę aparat mimo wszystko moze pozwolą nam porobić nowe zdjęcia psów które juz tu po necie fruwają.
ok , telefon mam

Posted

wandul 66 napisał(a):
Grażynko , to jest nas więcej , takich miłosniczek ludzi . A Ty pewno w drodze do WARSZAWY ? Jedż ostroznie i nie w bialych spodniach , wiesz ile na takiej długiej trasie można spotkać zwierząt , radze tylko , nie wciskaj do auta przygodnie napotkanego dzika , bo z tymi różnie bywa , uważaj też na zwiezta typu AUTOSTOPOWICZ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Tym razem założyłam ciemne jeansy, ale znowu nie trafiłam bo skwar taki się lał z nieba, że ugotowałam się na twardo :angryy: . No ale chyba się opłaciło trochę pomęczyć.

Dajcie pilnie znać co słychać w bytomskim schronisku.

Posted

masienka napisał(a):
A mozna cos wiecej o tym szczeniorze sie dowiedziec?? Dziewczyny przerzuci go na owczarek.pl tylko troche informacji by sie przydalo.

to lest 7 miesięczny pies , po wszystkich szczepieniach , wygląda jak prawdziwy belg , jest zywy , wesoły , cały czas bawił się w boksie z innymi szczeniorami , choć te mikrusy przy nim cały czas piszczały .

Posted

Jeżeli , jak planuje , w sobotę Kaja , ktora jest u mnie pojedzie do nowego domku w Walbrzychu , planuje zabrać na tymczas tego belgopodobnego szczeniora , dam znać o tym na wątku .

Posted

LALUNA napisał(a):
A co z tym ala collie? Wiadomo coś więcej?
będziemy tam w poniedzialek , zobacze , jeżeli to jest sterylizowana sunia , to może wezme ją na tymczas , mam dwóch panów , choć sprawdzili się już z innymi psami , ale nigdy nic nie wiadomo