Ss Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Właśnie jak się mają nasze collaczki....... dawno nie bylo informacji an ich temat:mad: .... nio nio czekamy na wiesci :)....3mam kciukaski :) Quote
wandul 66 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Ss napisał(a):Właśnie jak się mają nasze collaczki....... dawno nie bylo informacji an ich temat:mad: .... nio nio czekamy na wiesci :)....3mam kciukaski :)od dzisiaj zaczął mi się wkońcu urlop , obiecuje ,że na dniach będe w schronisku Quote
Mona4 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Napisał(a) Ss Właśnie jak się mają nasze collaczki....... dawno nie bylo informacji an ich temat:mad: .... nio nio czekamy na wiesci :smile:....3mam kciukaski :smile: siedza dalej w schronisku ,nikt ich niechce:placz: Quote
Ss Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Oj....... ja bym collaki wszystkie powyciągała ze schronisk i wzieła do siebie.... nio ale niestety jest ich za dużo.....a drugi powod to ze nie moge :( Bede czekala na jakies dobre wiesci....a na pewno takie kiedys beda.... miejmy nadzieje ze nie dlugo.... Quote
wandul 66 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Ss napisał(a):Oj....... ja bym collaki wszystkie powyciągała ze schronisk i wzieła do siebie.... nio ale niestety jest ich za dużo.....a drugi powod to ze nie moge :( Bede czekala na jakies dobre wiesci....a na pewno takie kiedys beda.... miejmy nadzieje ze nie dlugo....JAK CZLOWIEK WEJDZIE DO SCHRONISKA , TO CHCIALBY JE WSZYSTKIE ZABRAC , ALE SKĄD TE DOMY WZIĄŚC ?JA JUZ MAM 3 PSY I 2 KOTY , WIĘCEJ JUZ NIEWYDOLĘ:placz: :placz: :placz: Quote
Madzialenka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 wandul dostałas moje pw? jak będziesz jechała do schronu daj znać pojadę z tobą. mój telefon jeszcze masz? Moge zrobić smycze dla schroniska - wygladają lepiej niz sklepowe (moje burki na takiej chodza pięciometrówce) chciałabym to uzgodnić z kierowniczką ile jakiej długości itp no i te zdjęcia, wezmę aparat mimo wszystko moze pozwolą nam porobić nowe zdjęcia psów które juz tu po necie fruwają. Quote
Mona4 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 madzialenka to maja byc normalne smycze ok 1,5 metra. jakbys mogla zrobic to byloby super,przynajmniej z 4.Ja postaram sie kupic na gieldzie zoologicznej z 3 skorzane,ale to dopiero w sierpniu. oni maja na cale schronisko 2 smycze:shake: Quote
wandul 66 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Madzialenka napisał(a):wandul dostałas moje pw? jak będziesz jechała do schronu daj znać pojadę z tobą. mój telefon jeszcze masz? Moge zrobić smycze dla schroniska - wygladają lepiej niz sklepowe (moje burki na takiej chodza pięciometrówce) chciałabym to uzgodnić z kierowniczką ile jakiej długości itp no i te zdjęcia, wezmę aparat mimo wszystko moze pozwolą nam porobić nowe zdjęcia psów które juz tu po necie fruwają. ok , telefon mam Quote
Madzialenka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 ok jutro zabieram się za produkcję ponieważ muszę zakupić surowce :p Quote
wandul 66 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Madzialenka napisał(a):ok jutro zabieram się za produkcję ponieważ muszę zakupić surowce :psuper , to Ty Madzialenka otworz warsztat , a my na KARAIBY :evil_lol: ;) Quote
grazyna9915 Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 wandul 66 napisał(a):Grażynko , to jest nas więcej , takich miłosniczek ludzi . A Ty pewno w drodze do WARSZAWY ? Jedż ostroznie i nie w bialych spodniach , wiesz ile na takiej długiej trasie można spotkać zwierząt , radze tylko , nie wciskaj do auta przygodnie napotkanego dzika , bo z tymi różnie bywa , uważaj też na zwiezta typu AUTOSTOPOWICZ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tym razem założyłam ciemne jeansy, ale znowu nie trafiłam bo skwar taki się lał z nieba, że ugotowałam się na twardo :angryy: . No ale chyba się opłaciło trochę pomęczyć. Dajcie pilnie znać co słychać w bytomskim schronisku. Quote
Madzialenka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 hehehe wandul Karaiby już mamy tylko palemek nie :eviltong: chociaż jak dłużej będzie taka pogoda to będą na pewno - mnie chyba nawet jutro jedna odbije :eviltong: Quote
LALUNA Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Przypominam się tylko, jak będziecie w schronisku dowiedźcie sie wszystko o tym pięknym psiaku. Quote
masienka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 A mozna cos wiecej o tym szczeniorze sie dowiedziec?? Dziewczyny przerzuci go na owczarek.pl tylko troche informacji by sie przydalo. Quote
wandul 66 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 masienka napisał(a):A mozna cos wiecej o tym szczeniorze sie dowiedziec?? Dziewczyny przerzuci go na owczarek.pl tylko troche informacji by sie przydalo. to lest 7 miesięczny pies , po wszystkich szczepieniach , wygląda jak prawdziwy belg , jest zywy , wesoły , cały czas bawił się w boksie z innymi szczeniorami , choć te mikrusy przy nim cały czas piszczały . Quote
Mona4 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: Quote
wandul 66 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Jeżeli , jak planuje , w sobotę Kaja , ktora jest u mnie pojedzie do nowego domku w Walbrzychu , planuje zabrać na tymczas tego belgopodobnego szczeniora , dam znać o tym na wątku . Quote
wandul 66 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 LALUNA napisał(a):A co z tym ala collie? Wiadomo coś więcej? będziemy tam w poniedzialek , zobacze , jeżeli to jest sterylizowana sunia , to może wezme ją na tymczas , mam dwóch panów , choć sprawdzili się już z innymi psami , ale nigdy nic nie wiadomo Quote
masienka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Murzynek na owczarku.pl;) dzieki Nanami:loveu: http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=9087&PN=1 Quote
wandul 66 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 masienka napisał(a):Murzynek na owczarku.pl;) dzieki Nanami:loveu: http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=9087&PN=1to super , może znajdzie tem makro szczenior domek , bo jest zmorą dla mini szczeniakow w kojcu Quote
Recommended Posts