Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wandul 66 napisał(a):
obróżki psiaki mają nowki z jakiejś firmy , nie pamiętam szczerze mowiąc jakiej , ale dobrej , mogę się dowiedzieć , a adopcja psa kosztuje 50 00 zł

O prosze jaki miy gest z tymi obrożkami:)
Adopcja 50:crazyeye:Z tego co widze to Żory mają z wszystkimi usługai najtańsze ceny.U nas to koszt 20zł

• Replies 858
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kiedyś w Sosnowcu była super pani kierownik.
Był tam cennik psów i rasowy(duży)kosztował coś ok.100zł:)
Co mi wpadło tam w oko??
Ludzie chętni zaadoptować psiaka byli niesamowicie przez tą panią obserwowani:)Gdy widziała zadowalające przyjazne podejście do pieskó,to porafiła psiaka dać za free!!Niestety jak tam jest teraz ??Nie mam pojęcia,

Posted

Azyl_Zory WebAdmin napisał(a):
Spoglądam na fotki psiaków itd...
Hmm mam pytanie.Kto sponsoruje te obrożki anty anty dla psiaków??
Bo widze na foto że mają:)
A tak wogóle to gratulacje!!!!!!!!!Za co?? Za czystość w schronie!!

P.S.Ile kosztują adopcje w tym schronie??
Mam znajomych w Bytomiu więc ropowiem info!!

Adopcja w bytomiu to ok 50 zl rasowy a tak dobrowolna skladka na schronisko,Ale przewaznie to psa wydaje sie zadarmo,z wyprawka,Obroza ochronna.obroza,smycz,chociaz tych ostatnich zabraklo:-( .Czasami psiak dostaje wyzerke w postaci kurczaka hihihi.
Pies zabrany z Bytomskiego schroniska,jest zwolniony z oplat sanitarynych w UM. i ma Darmowa sterylizacje w schronisku.Ewentualnie jak wlasciciel chce,to drobna oplata na zecz schroniska.

Wszystkie koty /kotki sa sterylizowane/ wydawane zadarmo!!!

Posted

Wandul od niedzieli bedzie 4 Yorki i Jamnik:evil_lol: dla boxsia chyba mam domek !! ale narazie niepisze aby niezapeszyc.

W niedziele odbieram ta Znaleziona zabiedzona Yorke,czy yorkopodobna.Jescze Sunia niedojechala a ludzie czekaja,oby tak wszystki szybko znalazyl domek.

Posted

Mona4 napisał(a):
Wandul od niedzieli bedzie 4 Yorki i Jamnik:evil_lol: dla boxsia chyba mam domek !! ale narazie niepisze aby niezapeszyc.

W niedziele odbieram ta Znaleziona zabiedzona Yorke,czy yorkopodobna.Jescze Sunia niedojechala a ludzie czekaja,oby tak wszystki szybko znalazyl domek.
mona , wiem , że jedziesz mixa yorka do Katowic odebrać od ekardas , masz chyba dla niej domek ? a boksio od dzisiaj dzięki SUPERGODZE ma allegro i jest we wszystkich portalach , jakby była kolejka , to na DOGO boksiów nie mało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;) ;)

Posted

Drogie panie, czy ktoras z Was przypadkiem nie wie co sie stalo z Murzynkiem? Dzwonila dzis do schroniska dziewczyna z Owczarka.pl i powiedzieli jej, ze jego juz nie ma. Ktos cos wie?

Posted

dzieki allegro Supergogi mialam juz wczoraj telefon o boksia OZORKA , ale musiałam go tym ludziom odradzić , miał byc dla starszej , niedowidzącej pani , myślę ,że bokser ma troche za duży temperament a ten to wulkan energii , wiem ,że są teraz w schromie ,może wezma jakąs inną bidę

Posted

Ja bede w schronisku w Wtorek rano,wiec wszystkiego sie dowiem.Ale doszel Sznaucer miniaturowy,narazie niewiem czy to pies ,czy suczka:-(

Wandul zobacze jak sie ten yorkopodobny bedzie sprawowal,jak go moje panny zaakceptuja to zostanie umnie.:evil_lol: Ale mam 3 domki na yorkopodobne.

A jesli chodzi o Murzynka ,to jak sama niezobacze ze go niema w schronisku to kierownictwu niewiwrze :shake: mam przyklad z Hienka i innymi psami:angryy:

Posted

Mona4 napisał(a):
Ja bede w schronisku w Wtorek rano,wiec wszystkiego sie dowiem.Ale doszel Sznaucer miniaturowy,narazie niewiem czy to pies ,czy suczka:-(

Wandul zobacze jak sie ten yorkopodobny bedzie sprawowal,jak go moje panny zaakceptuja to zostanie umnie.:evil_lol: Ale mam 3 domki na yorkopodobne.

A jesli chodzi o Murzynka ,to jak sama niezobacze ze go niema w schronisku to kierownictwu niewiwrze :shake: mam przyklad z Hienka i innymi psami:angryy:
a ja dzisiaj zadzwoniłam specjalnie , powiedziano mi ,że to nie MURZYN tylko Murzynka i jest w trakcie antybiotykoterapii , do wydania za tydzien . Ja tez juz się gubię , musimy tam podjechać .

Posted

jeśli to faktycznie dziewczynka to może jeszcze raz spróbować z tym domkiem u aktora?? wcześniej go wkleiłam w ten wątek, ale pan szuka dziewczynki, a my wtedy myslałyśmy że to chłopak:oops:

ps. Wandull ten pan w sprawie owczarka już się nie odezwał:shake:

Posted

dzieki za wiesci! W takim razie jesli ktoras z Was bedzie w schronisku i czegos sie dowie w sprawie Murzynka/i to dajcie, prosze, znac. A na razie przakazuje to wszystko na owczarka.pl.:razz:

Posted

masienka napisał(a):
dzieki za wiesci! W takim razie jesli ktoras z Was bedzie w schronisku i czegos sie dowie w sprawie Murzynka/i to dajcie, prosze, znac. A na razie przakazuje to wszystko na owczarka.pl.:razz:
oczywiście ,że tak zrobimy

Posted

:painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting:

Z godziny na godzine przybywa psow:-( Rasowych i kundelkow.

Husky czekoladowy,Sznaucer miniaturowy.Jamniczki.Rotek.

Posted

Kurcze błagam o info o sznaucerku mini :placz: i jeszcze BARDZO WAŻNE!!! O JAKIM YORKU PISZECIE??? to przwdziwy york?? u mnie na osiedlu skradziono zdaje się w zeszłym roku wysterylizowaną 11 letnią sunię yorka - szalenie przywiązaną do swojej Pani - kto wie czy nie zrobił tego jakiś rozmnażacz a jak się okazało że sunia nie ma cieczki to sru na ulicę :-( ona była taka maleńka i delikatna :-(

Posted

sunia to mlodziutki mix yorka , znaleziony przez ekardas pod Pszczyną , więc to raczej nie ta , mona odbiera ją dzisiaj o 18 00 w Katowicach i będziemy jej szukac domu , o sznauserku postaramy się cos dowiedzieć , wiem ,że supergoga ma takich co chcą oddac 4 miesięcznego , rasowego , z powodu alergii:mad: :mad:

Posted

wandul 66 napisał(a):
sunia to mlodziutki mix yorka , znaleziony przez ekardas pod Pszczyną , więc to raczej nie ta , mona odbiera ją dzisiaj o 18 00 w Katowicach i będziemy jej szukac domu , o sznauserku postaramy się cos dowiedzieć , wiem ,że supergoga ma takich co chcą oddac 4 miesięcznego , rasowego , z powodu alergii:mad: :mad:

No i jestem,przywiezlismy z Katowic to Cos:evil_lol: dlugie jak jamnik,szorstkie jak sznaucer,uszy jak nietoperek,ma ok 2-3 lat.Jest to sympatyczny najzwyklejszy kundelek.Z YORKA tam niema nic:evil_lol: nawet w 100 pokoleniu.
Z transportm mielismy ,troche ubawu,suka sie zsikala i zwymiotywala w autobusie hihihi,kosztowalo nas to zaplata za sprzatanie ihhh no ale trudno sie mowi.Suczka narazie w domu tymczasowym,wprzyszlym tygodniu pojedzie do domu,pod gliwice.

Niepiszcie o tym Yorku bo z cala rodzina pekamy z smiechu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

grazynko, wolalabym to sama posparzatac hihihi a tak wzieli 50 zl.Ale moj TZ zaplacil,ale slono mnie to bedzie kosztowalo hihihihihiihhihi,niedaruje mi tego:evil_lol: