Azyl_Zory WebAdmin Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 wandul 66 napisał(a):obróżki psiaki mają nowki z jakiejś firmy , nie pamiętam szczerze mowiąc jakiej , ale dobrej , mogę się dowiedzieć , a adopcja psa kosztuje 50 00 zł O prosze jaki miy gest z tymi obrożkami:) Adopcja 50:crazyeye:Z tego co widze to Żory mają z wszystkimi usługai najtańsze ceny.U nas to koszt 20zł Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Kiedyś w Sosnowcu była super pani kierownik. Był tam cennik psów i rasowy(duży)kosztował coś ok.100zł:) Co mi wpadło tam w oko?? Ludzie chętni zaadoptować psiaka byli niesamowicie przez tą panią obserwowani:)Gdy widziała zadowalające przyjazne podejście do pieskó,to porafiła psiaka dać za free!!Niestety jak tam jest teraz ??Nie mam pojęcia, Quote
Mona4 Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Azyl_Zory WebAdmin napisał(a):Spoglądam na fotki psiaków itd... Hmm mam pytanie.Kto sponsoruje te obrożki anty anty dla psiaków?? Bo widze na foto że mają:) A tak wogóle to gratulacje!!!!!!!!!Za co?? Za czystość w schronie!! P.S.Ile kosztują adopcje w tym schronie?? Mam znajomych w Bytomiu więc ropowiem info!! Adopcja w bytomiu to ok 50 zl rasowy a tak dobrowolna skladka na schronisko,Ale przewaznie to psa wydaje sie zadarmo,z wyprawka,Obroza ochronna.obroza,smycz,chociaz tych ostatnich zabraklo:-( .Czasami psiak dostaje wyzerke w postaci kurczaka hihihi. Pies zabrany z Bytomskiego schroniska,jest zwolniony z oplat sanitarynych w UM. i ma Darmowa sterylizacje w schronisku.Ewentualnie jak wlasciciel chce,to drobna oplata na zecz schroniska. Wszystkie koty /kotki sa sterylizowane/ wydawane zadarmo!!! Quote
Mona4 Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Wandul od niedzieli bedzie 4 Yorki i Jamnik:evil_lol: dla boxsia chyba mam domek !! ale narazie niepisze aby niezapeszyc. W niedziele odbieram ta Znaleziona zabiedzona Yorke,czy yorkopodobna.Jescze Sunia niedojechala a ludzie czekaja,oby tak wszystki szybko znalazyl domek. Quote
Mona4 Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: Quote
wandul 66 Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Mona4 napisał(a):Wandul od niedzieli bedzie 4 Yorki i Jamnik:evil_lol: dla boxsia chyba mam domek !! ale narazie niepisze aby niezapeszyc. W niedziele odbieram ta Znaleziona zabiedzona Yorke,czy yorkopodobna.Jescze Sunia niedojechala a ludzie czekaja,oby tak wszystki szybko znalazyl domek.mona , wiem , że jedziesz mixa yorka do Katowic odebrać od ekardas , masz chyba dla niej domek ? a boksio od dzisiaj dzięki SUPERGODZE ma allegro i jest we wszystkich portalach , jakby była kolejka , to na DOGO boksiów nie mało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;) ;) Quote
masienka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Drogie panie, czy ktoras z Was przypadkiem nie wie co sie stalo z Murzynkiem? Dzwonila dzis do schroniska dziewczyna z Owczarka.pl i powiedzieli jej, ze jego juz nie ma. Ktos cos wie? Quote
wandul 66 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 możliwe że już poszedł do domku , miał duże zainteresowanie , sama podesłałam tam parę osób , dowiemy sie Quote
wandul 66 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 dzieki allegro Supergogi mialam juz wczoraj telefon o boksia OZORKA , ale musiałam go tym ludziom odradzić , miał byc dla starszej , niedowidzącej pani , myślę ,że bokser ma troche za duży temperament a ten to wulkan energii , wiem ,że są teraz w schromie ,może wezma jakąs inną bidę Quote
Mona4 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Ja bede w schronisku w Wtorek rano,wiec wszystkiego sie dowiem.Ale doszel Sznaucer miniaturowy,narazie niewiem czy to pies ,czy suczka:-( Wandul zobacze jak sie ten yorkopodobny bedzie sprawowal,jak go moje panny zaakceptuja to zostanie umnie.:evil_lol: Ale mam 3 domki na yorkopodobne. A jesli chodzi o Murzynka ,to jak sama niezobacze ze go niema w schronisku to kierownictwu niewiwrze :shake: mam przyklad z Hienka i innymi psami:angryy: Quote
wandul 66 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Mona4 napisał(a):Ja bede w schronisku w Wtorek rano,wiec wszystkiego sie dowiem.Ale doszel Sznaucer miniaturowy,narazie niewiem czy to pies ,czy suczka:-( Wandul zobacze jak sie ten yorkopodobny bedzie sprawowal,jak go moje panny zaakceptuja to zostanie umnie.:evil_lol: Ale mam 3 domki na yorkopodobne. A jesli chodzi o Murzynka ,to jak sama niezobacze ze go niema w schronisku to kierownictwu niewiwrze :shake: mam przyklad z Hienka i innymi psami:angryy:a ja dzisiaj zadzwoniłam specjalnie , powiedziano mi ,że to nie MURZYN tylko Murzynka i jest w trakcie antybiotykoterapii , do wydania za tydzien . Ja tez juz się gubię , musimy tam podjechać . Quote
syla00 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 jeśli to faktycznie dziewczynka to może jeszcze raz spróbować z tym domkiem u aktora?? wcześniej go wkleiłam w ten wątek, ale pan szuka dziewczynki, a my wtedy myslałyśmy że to chłopak:oops: ps. Wandull ten pan w sprawie owczarka już się nie odezwał:shake: Quote
masienka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 dzieki za wiesci! W takim razie jesli ktoras z Was bedzie w schronisku i czegos sie dowie w sprawie Murzynka/i to dajcie, prosze, znac. A na razie przakazuje to wszystko na owczarka.pl.:razz: Quote
wandul 66 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 masienka napisał(a):dzieki za wiesci! W takim razie jesli ktoras z Was bedzie w schronisku i czegos sie dowie w sprawie Murzynka/i to dajcie, prosze, znac. A na razie przakazuje to wszystko na owczarka.pl.:razz:oczywiście ,że tak zrobimy Quote
diabelkowa Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 podnosze podnosze !! Hop do gory psiaki A ten collak ma sliczne spojzenie takie przeszywajace Quote
Mona4 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: Quote
Mona4 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: Z godziny na godzine przybywa psow:-( Rasowych i kundelkow. Husky czekoladowy,Sznaucer miniaturowy.Jamniczki.Rotek. Quote
malawaszka Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Kurcze błagam o info o sznaucerku mini :placz: i jeszcze BARDZO WAŻNE!!! O JAKIM YORKU PISZECIE??? to przwdziwy york?? u mnie na osiedlu skradziono zdaje się w zeszłym roku wysterylizowaną 11 letnią sunię yorka - szalenie przywiązaną do swojej Pani - kto wie czy nie zrobił tego jakiś rozmnażacz a jak się okazało że sunia nie ma cieczki to sru na ulicę :-( ona była taka maleńka i delikatna :-( Quote
wandul 66 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 sunia to mlodziutki mix yorka , znaleziony przez ekardas pod Pszczyną , więc to raczej nie ta , mona odbiera ją dzisiaj o 18 00 w Katowicach i będziemy jej szukac domu , o sznauserku postaramy się cos dowiedzieć , wiem ,że supergoga ma takich co chcą oddac 4 miesięcznego , rasowego , z powodu alergii:mad: :mad: Quote
Mona4 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 wandul 66 napisał(a):sunia to mlodziutki mix yorka , znaleziony przez ekardas pod Pszczyną , więc to raczej nie ta , mona odbiera ją dzisiaj o 18 00 w Katowicach i będziemy jej szukac domu , o sznauserku postaramy się cos dowiedzieć , wiem ,że supergoga ma takich co chcą oddac 4 miesięcznego , rasowego , z powodu alergii:mad: :mad: No i jestem,przywiezlismy z Katowic to Cos:evil_lol: dlugie jak jamnik,szorstkie jak sznaucer,uszy jak nietoperek,ma ok 2-3 lat.Jest to sympatyczny najzwyklejszy kundelek.Z YORKA tam niema nic:evil_lol: nawet w 100 pokoleniu. Z transportm mielismy ,troche ubawu,suka sie zsikala i zwymiotywala w autobusie hihihi,kosztowalo nas to zaplata za sprzatanie ihhh no ale trudno sie mowi.Suczka narazie w domu tymczasowym,wprzyszlym tygodniu pojedzie do domu,pod gliwice. Niepiszcie o tym Yorku bo z cala rodzina pekamy z smiechu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
grazyna9915 Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Słono Was policzyli za to sprzątanie? Quote
Mona4 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 grazynko, wolalabym to sama posparzatac hihihi a tak wzieli 50 zl.Ale moj TZ zaplacil,ale slono mnie to bedzie kosztowalo hihihihihiihhihi,niedaruje mi tego:evil_lol: Quote
grazyna9915 Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Mona najważniejsze to mieć poczucie humoru!!! Psiaki do góry. Quote
Recommended Posts