Madzialenka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 no jak ładnie się dzieje w sprawnych akcjach adopcyjnych u Mony :multi: i jak brzydko, że w schronisku przybywa biednych wakacyjnych bezdomniaczków :shake: ... Quote
Mona4 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Madzialenka,oby niezapeszyc,ale narazie chetnych na male pieski jescze mam 2.Ale na Yorkopodobne. Quote
Madzialenka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 mona napisałam ci na gadu, chciałabym sie jutro z tobą umówić w schronisku napisz o której bedziesz? I moze wiesz ajkie autobusy tam jezdżą Quote
wandul 66 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 prosze przez jakis czas wszystkie zapytania w sprawie psów kierowac do mony , mnie nie ma , nie istnieje , choc ślęcze przy kompie całymi dniami , zobaczcie to http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1921237#post1921237 Quote
Nanami Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 A ja znów w sprawie "Murzynka" ;) Bo jest paru chętnych na niego - tylko czy jeszcze jesti czy to w koncu suczka czy pies?? A te małe szczeniaczki, czy wiadomo o nich cos wiecej? Bo tez jedna osoba pytaa. Quote
Mona4 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 To jest suka,jest w schroniskowym szpitaliku.Wiecej napisze jutro mama mona 4 Pozdrawiam Monek 4 -Pawel-syn mony Quote
Mona4 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Nanami']A ja znów w sprawie "Murzynka" ;) Bo jest paru chętnych na niego - tylko czy jeszcze jesti czy to w koncu suczka czy pies?? A te małe szczeniaczki, czy wiadomo o nich cos wiecej? Bo tez jedna osoba pytaa. Te dwa maluchy jescze są,i jest jescze kilka suczek i pieskow podobnych Quote
Mona4 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Wyzelka pojechala do nowego Domku:loveu: Murzynka wielkoucha czarna,do adopcji/bierze jescze antybiotyk/ Terier rosyjski do natychmiastowej Adopcji.Wlasciciel psa nieodebral.Pies przeszedl na wlasnosc Schroniska. Bokserek nadal czeka ,na swojego pana. Quote
Mona4 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='Nanami']A ja znów w sprawie "Murzynka" ;) Bo jest paru chętnych na niego - tylko czy jeszcze jesti czy to w koncu suczka czy pies?? A te małe szczeniaczki, czy wiadomo o nich cos wiecej? Bo tez jedna osoba pytaa. Ta nasza Murzynka jest po leczeniu,ale jescze dostaje antybiotyk,aby wirusa wypleniec calkowicie. Jest to przesympatyczna SUCZKA:lol: Gladiator,waga ciezka hihihihi.Rosnie jak nadrozdzach ,jest wieksza niz na fotce,uwielbia zaczepiac i ciagle sie bawic. Suczka do adopcji po wczesniejszym umowieniu sie z kierownictwem schroniska. Mozliwa sterylizacja w Schronisku na koszt schroniska.Ale to do omuwienia z wetem. Quote
Nanami Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Wielkie dzieki za odpowiedz, umieszczona na owczarku! Quote
Madzialenka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 właśnie wróciłam ze schroniska, porobiliśmy zdjęcia psiaczkom do wieczora umieszczę info, zdjęcia i kontakt. mix colaka z tego wątku jak dowiedziałyśmy sie z mona jest dosyć agresywny dla ludzi więc nie wiadomo czy schronisko zdecyduje sie dać go do adopcji wogóle. Tereir rosyjski to smutny zrezygnowanypies - po rpostu zawiódł się na ludziach. Kiedy podeszłam do ejgo boksu popatrzył na mnie czy go biore ale jak się oakzało ze nie odwrócił się do mnie tyłem napił wody i położył patrząc na budę. Spokojny pies - do adopcji. Trzeba zadbać o jego sierść bo jest skołtuniona i nieco ma ubrudzony tyłeczek, zajmiemy się nim następnym razem. Quote
Mona4 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 W miesiacu Lipcu nowy domek znalazlo 25 psow.To rekordowa ilosc jak na czas wakacyjny:multi: Ale to igla w stogu siana:-( dzis zostalo pryjetych 5 nastepnych. Kochani w Schronisku sa 2 Husky.2 Rotki. 2 Amstafy. 3 mixy Jamniczkow.Jeden to mix kroliczego jamniczka,malenka ruda suczka o wadze ok 1,5 kg./jescze na kwarantannie/ Quote
wandul 66 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 a ja podnoszę moje psiaczki , wrocę tu , jak znajde KAJE Quote
Mona4 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Wandul spokojnie,poczekamy ,teraz najwazniejsza KAJA Madzialenko mam cie ucalowac za piekne smycze i sczotki,dla Schroniska,ale dzis bylo takie zamieszanie ze kierowniczka poprostu zapomniala podziekowac. Quote
Mona4 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: Quote
Mona4 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: Podnosimy. Quote
wandul 66 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Już Do Was Wracam , Moje Psiaki , Kaja Sie Odnalazła , Mogę Zając Się Wami , Madzialenka , Czekamy Na Zdjęcia Quote
Recommended Posts