Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

.. też mam taką nadzieję:modla:... tylko czuję się winna! ponieważ Jasia przez te problemy z żołądkiem nie jadła.... mało jadła!... to teraz jak zostawiła coś w miseczce... to dokarmiałam ją z ręki, ile się tylko dało wcisnąć....

Posted

[quote name='anica']Dzisiaj w nocy, Jasia dwa razy wymiotowała:-(!... mam nadzieję że to tylko jakaś niestrawność.... że nic poważnego się nie dzieje....[/QUOTE]

Aniu Kochana... będzie dobrze, musi być!!!!

Posted

Dziękujemy za wszystkie dobre myśli, teraz się naprawdę przydadzą!... byłam taka spokojna do dzisiaj!... ale jak pomyślałam że jutro operacja.... to mi strach d... ścisnął :shake:!
wczoraj Jasia już nie wymiotowała, tylko niewiele jadła ( nic kompletnie nie wciskałam jej na siłę) i jak wyszłyśmy na siooo ( fakt że wiało wczoraj we Wrocławiu, przeokrutnie) to jeżyła się jak nigdy w życiu!... i zobaczyłam pod tą zjeżoną sierścią... jaka jest kruchutka, drobniutka:-(!...

Posted

I skomplikowało się! właśnie zadzwonił Pan Profesor że nie powinien operować bo dopadła go jakaś silna infekcja( przez telefon było to słychać ) i decyzja jest taka że odkładamy operację aż Profesor nie wydobrzeje, mam czekać na telefon... no nic!... tutaj nawet nie dyskutowałam bo to nie byłoby dobrze ani dla Jasi!... ani dla Profesora!
więc musimy poczekać......

Posted

Jasia ... jakby odzyskała apetyt, tyle tylko że przez to dokarmianie ręką... zjada pół miseczki... i chodzi... kręci się, drepcze dookoła miseczki, spoglądając na mnie:niedowia:... jakby czekała.... żeby ją karmić ręką:roll:
guz stanął w miejscu....

Posted

[quote name='anica']Jasia ... jakby odzyskała apetyt, tyle tylko że przez to dokarmianie ręką... zjada pół miseczki... i chodzi... kręci się, drepcze dookoła miseczki, spoglądając na mnie:niedowia:... jakby czekała.... żeby ją karmić ręką:roll:
guz stanął w miejscu....[/QUOTE]

Tak trzymaj Jasieńko, jedz kochana abyś nie słabła. Może być z ręki bylebyś jadła.

Posted

[quote name='Isadora7']Tak trzymaj Jasieńko, jedz kochana abyś nie słabła. Może być z ręki bylebyś jadła.[/QUOTE]...:megagrin:... też tak mówiłam!!!... na początku:roll::eviltong: