paros Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Wiktoria szuka przewodnika i domku na zawsze :roll: Quote
malawaszka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Oktawia - prawdopodobnie zadzwoni do Ciebie ktoś z miesięcznika "Cztery Łapy" - podałam Twój nr - myślę że nie masz nic przeciwko temu bo to przecież dla Wiki ;) Quote
Seaside Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Witam ponownie gwiazdę sezonu :)) Octawio jak tam finanse? Pewnie potrzeba kupę kasy na leki. Wkrótce wypłąta i trzeba będzie coś posłać na Miss Dogo :lol: Quote
malawaszka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Seaside napisał(a):Witam ponownie gwiazdę sezonu :)) Octawio jak tam finanse? Pewnie potrzeba kupę kasy na leki. Wkrótce wypłąta i trzeba będzie coś posłać na Miss Dogo :lol: ktoś tu nie czyta wątku :eviltong: :lol: Quote
oktawia6 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Seaside-pięknie dziękuję:Rose: ale Viktoria na swoim koncie ma już 1.030 zł-pani Vanda z Czech dała 1.000 zł 30 zł od dogomaniaczki. jeśli mogę Was prosić:modla: to jeśli macie możliwość to prześlijcie na konto AFN na pieska w potrzebie-zbieramy na hotelik-uratowany z budowy z Nadarzyna sprawa jest pilna:oops: proszę o pomoc:oops: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30674 z dopiskiem "Collie z budowy z Nadarzyna" oraz na Sabcie z budowy-rembertowskiej-zbiórka na hotelik http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29498 z dopiskiem "Rembertów-Sabcia z budowy" obiecane zdjęcia;) Viktorii: oto to wygodne łóżko o którym wczoraj pisałam: wykładam jej ręcznikiem-co kilka dni można uprać i nowy położyć-by dziewczyna miała higienicznie:razz: bardzo lubi na nim spać:smilecol: dyskretny portrecik czarnej wdowy:diabloti: Quote
GreenEvil Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Alez sliczna dama :loveu:. Oktawia - poslanko swietne :multi: pzdr GreenEvil Quote
loozerka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 cudna jest ta malenka, ale az drzę na mysl, że jej przyszlosc jest niepewna :( Naprawde trzeba zaczać dzialac, ja jakos się zaczelam rozdrabniac, za duzo watkow i zapominam co, gdzie zostalo zrobione :( Musze sie troche poprawic. Quote
ewatr Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Vikunia ale sliczne posłanie ci kupiła Ciocia Oktawia :loveu: ze zdjecia widać że mięciutko jak na puchu oj rozpiescili dziewczynke - łózeczka - puchy i jak ona ma lepszy :lol: od tymczasowego domek znależc :shake: cięzko bedzie dorównać :cool3: Quote
anouk92 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='oktawia6']Seaside-pięknie dziękuję:Rose: ale Viktoria na swoim koncie ma już 1.030 zł-pani Vanda z Czech dała 1.000 zł 30 zł od dogomaniaczki. jeśli mogę Was prosić:modla: to jeśli macie możliwość to prześlijcie na konto AFN na pieska w potrzebie-zbieramy na hotelik-uratowany z budowy z Nadarzyna sprawa jest pilna:oops: proszę o pomoc:oops: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30674 z dopiskiem "Collie z budowy z Nadarzyna" oraz na Sabcie z budowy-rembertowskiej-zbiórka na hotelik http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29498 z dopiskiem "Rembertów-Sabcia z budowy" Oktawia Collak jest z Radzymina a nie Nadarzyna. Ale tam...aby się znalazły pieniążki na hotelik i szczepienia. Quote
oktawia6 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='anouk92'] Oktawia Collak jest z Radzymina a nie Nadarzyna. Ale tam...aby się znalazły pieniążki na hotelik i szczepienia. Radzymin-Nadarzyn:ices_bla: ... Tania-wielkie dzięki za transport Dzisiaj Viktoria miała zdjęcie szwów-przed tym w klinice zakupiłam jej obowiązkowo kaganiec-bez tego nie wyraziłam zgody na przytrzymanie jej:shake: -ale szczęśliwie był rozmiar na nią oraz smycz-by nie musiała już pożyczać od moich piesków. Vikotria pozbyła się gaci-od razu lepiej:multi: jednak założyłam jej kołnierz mimo wszystko. Naprawdę widzę to w czarnych barwach do 30 października:roll: by się udało znaleźć dla Viktorii dom:shake: ... teraz jestem rozgoryczona i nieco wściekła na siebie-bo gdybym jej nie wzięła na tymczas to nie byłoby zawracania głowy-bo przecież można było logicznie a nie naiwnie zakładać, że taka suka w 3 miesiące domu nie znajdzie:sadCyber: Quote
Seaside Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Kochana Octawio - jesteś dzielna dziewucha ;) więc nie mow o naiwności - to co dałaś temu biednemu zwierzątku nie przeliczy się na nic innego. Miejmy nadzieję ze jednak uda się do tego 30-tego... zamiast rozprawiać o kolorach pościeli ;) naszej Miss - SZUKAJMY DLA NIEJ PAŁACU :) Quote
oktawia6 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 dzięki Seaside:roll: -myślę o tym stale-chodzę po domu i burczę-dopada mnie wszechobecna beznaniejna głupota ludzka:angryy: -gdzie takich Viktorii jest wiele-bezmyślnego i niekontrolowanego rozmnażania owoców-i też dobrego domu znaleść nie można:shake: -a tutaj jeszcze wymóg by dom był bez psów.:shake: i był w stałym kontakcie z lekarzem okulistą-Viktoria ma tzw"suche oko" nie produkuje łeż-bez swoich kropel jej oczy pokryją się znowu tę mazią-3 razy ziennie po 3 rodzaje co 10 minut to naprawdę nic strasznego-to drobiazg-gdy leczyłam swoje psy z Lambliozy i Drożdżycy to o wiele bardziej skomplikowany rozkład "jazdy" był-kombinacja 3 kropelek to "bajka" więc niech przyszły właściciel się tym wcale nie przeraża!!! Quote
malawaszka Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 ponawiam prośbę do Warszawianek o danie ogłoszeń do poczytnych gazet w Warszawie :modla: można dać ogłoszenia płatne - Viki ma pieniążki więc można częśc wykorzystać na to Quote
oktawia6 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 trzeba się w poniedziałek wybrać i dać ogłoszenie-Green-musimy spotkać się po pieniązki-czasu coraz mniej-potem naprawdę może być nieciekawie:roll: Quote
malawaszka Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 jak tam rana się goi???? zdejmujesz jej czasem kubraczek żeby rana miała powietrze? Quote
oktawia6 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='malawaszka'] jak tam rana się goi???? zdejmujesz jej czasem kubraczek żeby rana miała powietrze? Malawaszka-przecież napisałam wcześniej, że Viktoria ma zdjęte majteczki:mad: po zdjęciu szwów-rana wygląda perfekt-nic się nie babrało-nic nie podkrwawiało-dobra robota-swojego psa dajędo kastracji 05 października-też oczywiście w narkozie wziewnej-to jest to potem pod nóż pójdzie kolejny. dodam jeszcze, że 19 b.m. będzie już wynik hist.-pat. guzków Viktorii:nerwy: Quote
malawaszka Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 widzę na zdjęciu kubrak więc dlatego pytałam :roll: Quote
oktawia6 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 :eviltong: aaa-to fotka dzień przed zdjęciem szwów:razz: Quote
oktawia6 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 a oto obiecane banerki Viktorii: (były 2 konkretne osoby zainteresowane-gołe:razz: !!!) oraz drugi banerek: byśmy się odróżniały-każdy ma inny;) -proszę się "częstować";) zrobiła je Luthien:p -na moje zlecenie) Quote
loozerka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Ferq- "ukradlaś" mi moj banerek !!!! ;) To moje ukochane zdjecie jest, ale zartuje- oba banerki są przesliczne :) zdjecie pobralam, trochę je zmniejszylam, bo mialo za duzo bajtów, wrzucilam do podpisu i kicha, nie pojawia się, nic z tego nie rozumiem :(. A gdy edytuje swoj profil , to jest, wrrrrrr. Jest, jest, jest !!!! Quote
oktawia6 Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Loozerka-rozmiar jest regulaminowy;) robisz tak: kliknij w ten banerek prawym klawiszem myszki "kopiuj" - wejdź w Panel użytkownika-w panelu kliknij na "podpis" i w miejsce na górze po prostu znowu prawym klawiszem myszki "wklej" i potem "zapisz podpis" w panelu - i masz!:p Jutro będą już wyniki hist.pat. guzków Viktorii:roll: dowiem się po 15-tej. Quote
Seaside Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Trzymamy kciuki!! A ja bym też chciałą banerek z Vikunią :oops: :oops: :oops: Mogę się ładnie poprosić?? Quote
Recommended Posts