Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Seaside napisał(a):
Witam ponownie gwiazdę sezonu :))
Octawio jak tam finanse? Pewnie potrzeba kupę kasy na leki. Wkrótce wypłąta i trzeba będzie coś posłać na Miss Dogo :lol:

ktoś tu nie czyta wątku :eviltong: :lol:

Posted

Seaside-pięknie dziękuję:Rose: ale Viktoria na swoim koncie ma już 1.030 zł-pani Vanda z Czech dała 1.000 zł 30 zł od dogomaniaczki.

jeśli mogę Was prosić:modla: to jeśli macie możliwość to prześlijcie na konto AFN na pieska w potrzebie-zbieramy na hotelik-uratowany z budowy z Nadarzyna sprawa jest pilna:oops: proszę o pomoc:oops:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30674
z dopiskiem "Collie z budowy z Nadarzyna"

oraz na Sabcie z budowy-rembertowskiej-zbiórka na hotelik
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29498
z dopiskiem "Rembertów-Sabcia z budowy"

obiecane zdjęcia;) Viktorii:

oto to wygodne łóżko o którym wczoraj pisałam:

wykładam jej ręcznikiem-co kilka dni można uprać i nowy położyć-by dziewczyna miała higienicznie:razz:

bardzo lubi na nim spać:smilecol:

dyskretny portrecik czarnej wdowy:diabloti:

Posted

cudna jest ta malenka, ale az drzę na mysl, że jej przyszlosc jest niepewna :( Naprawde trzeba zaczać dzialac, ja jakos się zaczelam rozdrabniac, za duzo watkow i zapominam co, gdzie zostalo zrobione :( Musze sie troche poprawic.

Posted

Vikunia ale sliczne posłanie ci kupiła Ciocia Oktawia :loveu: ze zdjecia widać że mięciutko jak na puchu

oj rozpiescili dziewczynke - łózeczka - puchy i jak ona ma lepszy :lol: od tymczasowego domek znależc :shake: cięzko bedzie dorównać :cool3:

Posted

[quote name='oktawia6']Seaside-pięknie dziękuję:Rose: ale Viktoria na swoim koncie ma już 1.030 zł-pani Vanda z Czech dała 1.000 zł 30 zł od dogomaniaczki.

jeśli mogę Was prosić:modla: to jeśli macie możliwość to prześlijcie na konto AFN na pieska w potrzebie-zbieramy na hotelik-uratowany z budowy z Nadarzyna sprawa jest pilna:oops: proszę o pomoc:oops:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30674
z dopiskiem "Collie z budowy z Nadarzyna"

oraz na Sabcie z budowy-rembertowskiej-zbiórka na hotelik
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29498
z dopiskiem "Rembertów-Sabcia z budowy"

Oktawia Collak jest z Radzymina a nie Nadarzyna.
Ale tam...aby się znalazły pieniążki na hotelik i szczepienia.

Posted

[quote name='anouk92']
Oktawia Collak jest z Radzymina a nie Nadarzyna.
Ale tam...aby się znalazły pieniążki na hotelik i szczepienia.

Radzymin-Nadarzyn:ices_bla: ...
Tania-wielkie dzięki za transport
Dzisiaj Viktoria miała zdjęcie szwów-przed tym w klinice zakupiłam jej obowiązkowo kaganiec-bez tego nie wyraziłam zgody na przytrzymanie jej:shake: -ale szczęśliwie był rozmiar na nią oraz smycz-by nie musiała już pożyczać od moich piesków.
Vikotria pozbyła się gaci-od razu lepiej:multi: jednak założyłam jej kołnierz mimo wszystko.

Naprawdę widzę to w czarnych barwach do 30 października:roll: by się udało znaleźć dla Viktorii dom:shake: ...
teraz jestem rozgoryczona i nieco wściekła na siebie-bo gdybym jej nie wzięła na tymczas to nie byłoby zawracania głowy-bo przecież można było logicznie a nie naiwnie zakładać, że taka suka w 3 miesiące domu nie znajdzie:sadCyber:

Posted

Kochana Octawio - jesteś dzielna dziewucha ;) więc nie mow o naiwności - to co dałaś temu biednemu zwierzątku nie przeliczy się na nic innego.
Miejmy nadzieję ze jednak uda się do tego 30-tego... zamiast rozprawiać o kolorach pościeli ;) naszej Miss - SZUKAJMY DLA NIEJ PAŁACU :)

Posted

dzięki Seaside:roll: -myślę o tym stale-chodzę po domu i burczę-dopada mnie wszechobecna beznaniejna głupota ludzka:angryy: -gdzie takich Viktorii jest wiele-bezmyślnego i niekontrolowanego rozmnażania owoców-i też dobrego domu znaleść nie można:shake: -a tutaj jeszcze wymóg by dom był bez psów.:shake: i był w stałym kontakcie z lekarzem okulistą-Viktoria ma tzw"suche oko" nie produkuje łeż-bez swoich kropel jej oczy pokryją się znowu tę mazią-3 razy ziennie po 3 rodzaje co 10 minut to naprawdę nic strasznego-to drobiazg-gdy leczyłam swoje psy z Lambliozy i Drożdżycy to o wiele bardziej skomplikowany rozkład "jazdy" był-kombinacja 3 kropelek to "bajka" więc niech przyszły właściciel się tym wcale nie przeraża!!!

Posted

[quote name='malawaszka']
jak tam rana się goi???? zdejmujesz jej czasem kubraczek żeby rana miała powietrze?

Malawaszka-przecież napisałam wcześniej, że Viktoria ma zdjęte majteczki:mad: po zdjęciu szwów-rana wygląda perfekt-nic się nie babrało-nic nie podkrwawiało-dobra robota-swojego psa dajędo kastracji 05 października-też oczywiście w narkozie wziewnej-to jest to potem pod nóż pójdzie kolejny.
dodam jeszcze, że 19 b.m. będzie już wynik hist.-pat. guzków Viktorii:nerwy:

Posted

a oto obiecane banerki Viktorii: (były 2 konkretne osoby zainteresowane-gołe:razz: !!!)

oraz drugi banerek:

byśmy się odróżniały-każdy ma inny;) -proszę się "częstować";)
zrobiła je Luthien:p -na moje zlecenie)

Posted

Ferq- "ukradlaś" mi moj banerek !!!! ;)
To moje ukochane zdjecie jest, ale zartuje- oba banerki są przesliczne :)
zdjecie pobralam, trochę je zmniejszylam, bo mialo za duzo bajtów, wrzucilam do podpisu i kicha, nie pojawia się, nic z tego nie rozumiem :(. A gdy edytuje swoj profil , to jest, wrrrrrr.
Jest, jest, jest !!!!

Posted

Loozerka-rozmiar jest regulaminowy;)

robisz tak: kliknij w ten banerek prawym klawiszem myszki "kopiuj" - wejdź w Panel użytkownika-w panelu kliknij na "podpis" i w miejsce na górze po prostu znowu prawym klawiszem myszki "wklej" i potem "zapisz podpis" w panelu - i masz!:p

Jutro będą już wyniki hist.pat. guzków Viktorii:roll: dowiem się po 15-tej.