Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Macie już namiary na tego weta?? Bo ja mam tel i adres. Adres, który przysłała mi Julia był błędny i pytając ludzi trafiłam najpierw do innej kliniki.

EDIT: MOGĘ POJECHAĆ DO MAŁĄ I PRZYWIEŹ DO HALBINY!

Posted

[quote name='ARDNAS']Macie już namiary na tego weta?? Bo ja mam tel i adres. Adres, który przysłała mi Julia był błędny i pytając ludzi trafiłam najpierw do innej kliniki.

EDIT: MOGĘ POJECHAĆ DO MAŁĄ I PRZYWIEŹ DO HALBINY!

Schronisko chyba da rade przywieźć.Martwię się tylko jak halbina da radę,czy wystarczy jej sił...Może ktoś inny zaoferowałby DT?

Posted

[quote name='halbina']Szczeniak przyjedzie, ale dopiero we wtorek... A Blumiś rozkochał w sobie moją koleżankę i jej dzieci, więc być może...[/QUOTE]

SUPER! Będziemy trzymać kciuki :)

Posted

[quote name='jusstyna85']Będzie potrzebne wsparcie na leczenie...[/QUOTE]
Niestety z góry uprzedzam, że na pewno będę prosić Cioteczki o wsparcie finansowe... Nie mam pieniędzy nawet na kartach kredytowych... W tej chwili mam u siebie 8 kotów w różnym wieku od sześciotygodniowych i czteromiesięcznych do dorosłych... no i Blumisia... swoich dwóch psów nie będę wspominać...

Posted
Posted

[quote name='ARDNAS']Biedne maleństwo....
Szukacie namiarów na tego właściciela czy w sumie nie ma to sensu??[/QUOTE]

mi się wydaje, że trzeba by było - niech wie, że ktoś ma na niego oko....

Posted

[quote name='agaga21']koniecznie!!!![/QUOTE]
Oki to zaczynam poszukiwania :cool3:
Mamy kolegę, który pracował w SM, a teraz jest w Policji, a Łaziska są na tyle małe, że raczej wszyscy wszystko wiedzą, zobaczymy może akurat się uda.
Z tego co wiem to Julia ma też jutro dzwonić do weta, który operował Błękitka.

Posted

[quote name='ARDNAS']Oki to zaczynam poszukiwania :cool3:
Mamy kolegę, który pracował w SM, a teraz jest w Policji, a Łaziska są na tyle małe, że raczej wszyscy wszystko wiedzą, zobaczymy może akurat się uda.
Z tego co wiem to Julia ma też jutro dzwonić do weta, który operował Błękitka.[/QUOTE]

trzymam mocno kciuki!

Posted

[quote name='jusstyna85']Schron będzie wysyłał oficjalne pismo temu wetowi[/QUOTE]

super! Justynko, a pytałaś może Pianki czy nie zna takiej suni astkowatej? bo ona jest z Łazisk prawda? Chociaż pewnie tudno znać wszystkie psiaki :-(

Posted

[quote name='jusstyna85']Schron będzie wysyłał oficjalne pismo temu wetowi[/QUOTE]
A to ten sam weterynarz, który operował Błękitka?? Bo wydaje mi się trochę dziwne, że w sprawie suczki w środę dzwoni do SM, a ta do schronu, a w sobotę szuka namiarów do Juli i czeka na nas po godzinach pracy. Myślę, że gdyby był to ten sam to powiedziałby mi o suni, bo był naprawdę miłym i widać było, że uczynny człowiek.
W Łaziskach Górnych są przynajmniej 2 gabinety weterynaryjne.

Posted

[quote name='Mysia_']super! Justynko, a pytałaś może Pianki czy nie zna takiej suni astkowatej? bo ona jest z Łazisk prawda? Chociaż pewnie tudno znać wszystkie psiaki :-([/QUOTE]

Można zapytać...są jednak Łaziska Górne,Dolne,Średnie...Łaziska nie są małe,ja dosyć dobrze znam te strony.

Nie zapytałam Justyny z których Łazisk ...