Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior napisał(a):
no pięknie.. Halbina urządza walki psów.. a Wy jej non stop jakieś psy podsyłacie.. :roll: mafia normalnie.. mafia

:megagrin:

ale możemy obstawiać ;)

Posted

Ma dwie... z lenistwa pańci... przepięłam mu adresówkę na nową czerwoną, ale okazała się za szeroka, więć wróciliśmy do starej brązowej, żeby mi się nie wysmykiwał z niej na spacerach... ale nie chciało mi sie przepiąć adresówki, więc ma dwie... :P
a adresówki zamawiałam na allegro, to takie metalowe z grawerem, na solidnym kółku... koszt jakieś 10 zł.

Posted

to pytanie nie do mnie, ja się nie jestem w stanie zajmować tą sprawą... Szczeniaki skończyły dostawać antybiotyk, są odrobaczone, niedługo zostaną zaszczepione, może ktoś chciałby zasponsorować szczepienia?...

Posted

Byłam u tego weta dzisiaj. Pytałam się o tego gościa, ale on powiedział ,że nic powiedzieć nie może bo właściela matki Blumisia raz do roku na szczepieniu na wściekliznę widzi. Nie udostępni jego danych bo nie widzi w tym sensu.

Posted

andzia69 napisał(a):
Halbinko - czy doszła moja wpłata?
tak potwierdzam, wpłata 180 zł. z bazarku doszła - mamy nadal wydatki różne: karma, opatrunki, antybiotyk, odrobaczenie, trzeba je zaszczepić, zainwestować w szeleczki i smyczki... zdjęcia zrobię w weekend najwcześniej...

Posted

U szczeniaków ogólnie dobrze, rany w zasadzie zaleczone, zostały zaszczepione, zakupiliśmy szeleczki i smyczki, można ogłaszać do adopcji. Ostatecznie zapytam Joli, czy Blumiś/Grand zostaje u nich. Jeśli nie, w sobotę i w niedzielę można by je pokazać na naszej akcji fundacyjnej w Platanie (zabrze, 15.00 - 19.00). Kończy nam się żarełko dla nich, a na fundacyjnym koncie pustki... dobrze byłoby je wyadoptować jak najszybciej. Może Doddy ma kogoś chętnego, zwłaszcza na suczkę?... Kto pomoże je ogłaszać?... Bardzo by pomógł!!!