Mysia_ Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Trzeba chyba zacząć na prawdę dbać o siebie, bo jesteście wszystkie tutaj bardzo potrzebne :) Ja to jestem jeszcze młodziutka bardzo, ale tez niestety ciagle coś... Własnie mi się skończyło prawie 4 tygodniowe L4..... Quote
halbina Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 a bo to młode pokolenie to słabsze jest :P zresztą ja też nie porównywałabym się z osobami o 20 lat starszymi... nie ten materiał genetyczny już... a moi obecni uczniowie z klasy pierwszej to załamka... Quote
Shania Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 to też Mysia niedobrze, to zacznij już dbać...ja nigdy tego nie robiłam, i teraz się odbija i cóż..hmmmm..starośc nie radośc niestety;) Quote
Mysia_ Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='halbina']a bo to młode pokolenie to słabsze jest :P zresztą ja też nie porównywałabym się z osobami o 20 lat starszymi... nie ten materiał genetyczny już... a moi obecni uczniowie z klasy pierwszej to załamka...[/QUOTE] tez prawda :evil_lol: z pokolenia na pokolenie coraz bardziej cherlawe to społeczeństwo :evil_lol: Większa załamka niż moim rocznikiem? :diabloti: tęskno mi trochę za tą dwójką :roll: [quote name='Shania']to też Mysia niedobrze, to zacznij już dbać...ja nigdy tego nie robiłam, i teraz się odbija i cóż..hmmmm..starośc nie radośc niestety;)[/QUOTE] staram się dbać.. Miałam też anemię, ale od tego momentu faszeruję się codziennie witaminki odpowiednimi i teraz już wyniki za każdym razem są OK. ;) Quote
halbina Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Fajnie, że tęsknisz... sama chodziłam do zerówki, SP 37 i do II LO... wróciłam do Dwójki zaledwie po pięciu latach studiów... i pracuję już od 1994 r.: SP 37, G 2, II LO... czasem mi się wydeje, że mam jej już powyżej... ale prawda jest taka, że to moja ojczyzna... Quote
Shania Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Patriotka:loveu::loveu::loveu:uwielbiam takich ludzi:):) Quote
Mysia_ Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='halbina']Fajnie, że tęsknisz... sama chodziłam do zerówki, SP 37 i do II LO... wróciłam do Dwójki zaledwie po pięciu latach studiów... i pracuję już od 1994 r.: SP 37, G 2, II LO... czasem mi się wydeje, że mam jej już powyżej... ale prawda jest taka, że to moja ojczyzna...[/QUOTE] czasy dwójki póki co były najlepszymi w moim życiu ;) fajna szkoła... Ma coś w sobie ;) Chociaż trafiłam na cięzkich nauczycieli :evil_lol: O 13 strona mineła ;) Quote
halbina Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 no tak, ja Cię nie uczyłam ;-) dobrej nocki, Cioteczki! Quote
Alicja Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [FONT=Arial]HALBINKO !!!! Dużo sił i satysfakcji z pracy z okazji Naszego ;) Święta [/FONT] Quote
halbina Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 I wzajemnie, Alu! Wszystkiego wymarzonego! Nasze nauczycielskie zdrowie... Do dna! Quote
Gosiara Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Do dwójki chodziła moja teściowa,szwagier,mąż i bratanica za rok pujdzie moja córa Ula do dwójki gimnazjum:):) Quote
Shania Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Dziewczyny..pomocy chociaż na chwilkę..obecność jak bardzo się liczy http://www.dogomania.pl/threads/192405-Przywi%C4%85zany-do-wanny-kr%C3%B3tkim-%C5%82a%C5%84cuchem...-TRAGEDIA!?p=15543613#post15543613 dzięki Quote
halbina Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 oba szczeniory mają sie dobrze, trochę są rozpieszczone jak na razie... zwłaszcza ten u mojej koleżanki, czyli Blumiś vel Grand... Suczka zostaje na kilka godzin sama, odizolowana od moic psów, płacze i buntuje się, niestety nei mogę codsziennie podrzucać jej sąsiadce, bo nie daje rady z dwoma zabawowymi szczeniorami, wczoraj cały dzień spędziła z "bratem", więc dziś od siebie odpoczywają, jutro wieczorem to ja zajmę się obydwoma, bo koleżanka pracuje, a jej córka wybiera sie do kina... Szczeniaki codziennie są oglądane przez weta, mają smarowanie ranek i zakładanie opatrunków, bo się potrafią drapać albo tarzać... mam kilka fotek ran, nie wyglądają ładnie, ale to już w zasadzie kwestia estetyczna, wszystko jest pod kontrolą... Quote
Shania Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ja też Wam życzę sobie też bo i w zawodzie nikt nie życzył...bo w nim nie npracuję Quote
halbina Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 nie wyrabiam, więc bywam rzadko, maluchy w sumie dobrze, rany się goją, gorzej wygladają zrosty pieska, po szyciu niż same rany... jednak martwica jest i trzeba ją usuwać, codziennie jesteśmy z obydwoma u weta albo przyjmujemy weta u siebie... Quote
halbina Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 ktoś proponował opatrunki hydrożelowe, przydałyby się takie 5 na 5 cm... Quote
Gosiara Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Jakie One są piękne,u mnie nie kolorowo wrócił Nieśmiałek z adopcji po 1,5 miesiącu:( http://www.dogomania.pl/threads/191304-Wszystkie-trzy-szczeniaki-w-ds!Azorek-wr%C3%B3ci%C5%82-z-adopcji-szuka-ds!-%28/page20 Quote
Alicja Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Mysza1 prosiła o adres w sprawie tych opatrunków , bo to ona wysyłać chciała , prosiłam ją o zaglądnięcie na wątek na samym poczatku i była z propozycją ze wysle Quote
halbina Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Dzięki, adres fundacyjny, fundacja Szara Przystań w Zabrzu... Quote
Recommended Posts