Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzeba chyba zacząć na prawdę dbać o siebie, bo jesteście wszystkie tutaj bardzo potrzebne :) Ja to jestem jeszcze młodziutka bardzo, ale tez niestety ciagle coś... Własnie mi się skończyło prawie 4 tygodniowe L4.....

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a bo to młode pokolenie to słabsze jest :P zresztą ja też nie porównywałabym się z osobami o 20 lat starszymi... nie ten materiał genetyczny już... a moi obecni uczniowie z klasy pierwszej to załamka...

Posted

[quote name='halbina']a bo to młode pokolenie to słabsze jest :P zresztą ja też nie porównywałabym się z osobami o 20 lat starszymi... nie ten materiał genetyczny już... a moi obecni uczniowie z klasy pierwszej to załamka...[/QUOTE]

tez prawda :evil_lol: z pokolenia na pokolenie coraz bardziej cherlawe to społeczeństwo :evil_lol:
Większa załamka niż moim rocznikiem? :diabloti: tęskno mi trochę za tą dwójką :roll:

[quote name='Shania']to też Mysia niedobrze, to zacznij już dbać...ja nigdy tego nie robiłam, i teraz się odbija i cóż..hmmmm..starośc nie radośc niestety;)[/QUOTE]

staram się dbać.. Miałam też anemię, ale od tego momentu faszeruję się codziennie witaminki odpowiednimi i teraz już wyniki za każdym razem są OK. ;)

Posted

Fajnie, że tęsknisz... sama chodziłam do zerówki, SP 37 i do II LO... wróciłam do Dwójki zaledwie po pięciu latach studiów... i pracuję już od 1994 r.: SP 37, G 2, II LO... czasem mi się wydeje, że mam jej już powyżej... ale prawda jest taka, że to moja ojczyzna...

Posted

[quote name='halbina']Fajnie, że tęsknisz... sama chodziłam do zerówki, SP 37 i do II LO... wróciłam do Dwójki zaledwie po pięciu latach studiów... i pracuję już od 1994 r.: SP 37, G 2, II LO... czasem mi się wydeje, że mam jej już powyżej... ale prawda jest taka, że to moja ojczyzna...[/QUOTE]

czasy dwójki póki co były najlepszymi w moim życiu ;) fajna szkoła... Ma coś w sobie ;) Chociaż trafiłam na cięzkich nauczycieli :evil_lol:

O 13 strona mineła ;)

Posted

oba szczeniory mają sie dobrze, trochę są rozpieszczone jak na razie... zwłaszcza ten u mojej koleżanki, czyli Blumiś vel Grand...
Suczka zostaje na kilka godzin sama, odizolowana od moic psów, płacze i buntuje się, niestety nei mogę codsziennie podrzucać jej sąsiadce, bo nie daje rady z dwoma zabawowymi szczeniorami, wczoraj cały dzień spędziła z "bratem", więc dziś od siebie odpoczywają, jutro wieczorem to ja zajmę się obydwoma, bo koleżanka pracuje, a jej córka wybiera sie do kina...

Szczeniaki codziennie są oglądane przez weta, mają smarowanie ranek i zakładanie opatrunków, bo się potrafią drapać albo tarzać... mam kilka fotek ran, nie wyglądają ładnie, ale to już w zasadzie kwestia estetyczna, wszystko jest pod kontrolą...

Posted

nie wyrabiam, więc bywam rzadko, maluchy w sumie dobrze, rany się goją, gorzej wygladają zrosty pieska, po szyciu niż same rany... jednak martwica jest i trzeba ją usuwać, codziennie jesteśmy z obydwoma u weta albo przyjmujemy weta u siebie...

Posted

Mysza1 prosiła o adres w sprawie tych opatrunków , bo to ona wysyłać chciała , prosiłam ją o zaglądnięcie na wątek na samym poczatku i była z propozycją ze wysle