Jump to content
Dogomania

jak BORDER COLLIE z rozszczepem podniebienia - w DT - szukamy DS. Ma dom

Recommended Posts

• Replies 357
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To skręcanie głowy w trakcie ruchu w bok to po to żeby lepiej widział, przy oczopląsie jaki ma łatwiej mu wtedy ustalić pole widzenia, mój pies , który ma jedno oko jak biega tez troche skreca głowe.

Posted

[quote name='Basia1968']numery konta wysłałam już czterem osobom na FB oczywiście jako pw.
Ruficzku trzymam kciuki za ciebie kochany

Basiu nie wiesz czy ktoś coś wpłaca dla Ruficzka? do missieek dotarło tylko 20 zł póki co :( czyli nie ma na dojazd do Wrocławia na konsultację :( proszę pomóżcie :modla: missieek ma u siebie na utrzymaniu dużo psów i kotów http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/ i niewiele pomocy z zewnątrz - nie ma pieniędzy na podróż do Wrocławia z Rufikiem :(

Posted

ale tu pustki:( co u maluszka?:(

przepraszam nie chciała mi się strona odświeżyć....na razie grosikiem nie dam rady wspomóc ale będę podnosić malucha i za 2 tyg cosik przeleje od siebie:(

Posted

malawaszka gdzieś czytałam Twój wpis i niewiem gdzie, że szukasz leku
a ja mam do oddania 15 kapsułek
ODDAM ZA DARMO LEK VETORYL 60 mg - stosowane w leczeniu choroby Cushinga.
Lek bardzo drogi - oddam potrzebującym.
Ważność maj 2012.

Proszę o kontakt telefoniczny 500 649 910
kontakt meilowy [email protected]
lub pw

Posted

Jutro wieczorkiem zrobię bazarek na Rufika. Nie mogę przestać o nim myśleć, a nie mam jak inaczej pomóc ( DT odpada, bo wciąż jesteśmy w rozjazdach, bo i jak braliśmy 6 psa obiecałam TZ, że odpuszczę tymczasy :-( ). Ale mogę zrobić bazarek :-). Już go szykuję, jutro wkleję link. Missiek przyślij mi proszę na pw numer konta, to będę wysyłać kupującym.

Posted

[QUOTE=Porta Nigra; Ale mogę zrobić bazarek :-). Już go szykuję, jutro wkleję link. Missiek przyślij mi proszę na pw numer konta, to będę wysyłać kupującym.

Z czym ten bazarek? mogę dorzucić kilka fantów