Jump to content
Dogomania

jak BORDER COLLIE z rozszczepem podniebienia - w DT - szukamy DS. Ma dom

Recommended Posts

• Replies 357
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

missieek napisał(a):
wplaty uzupelnilam w pierwszym poscie
karusiap napisz jak z ta konsultacja
ja moglabym jechac w przyszlym tygodniu
na samo paliwo prawie sie juz zebralo

Zaraz wysle Ci maila. Potrzebuje znac dokladny dzien i na 100%.Bo jelsi Dr wtedy bedzie i to postaram sie zaklepac. Mam nadzieje,ze uda sie Go zlapac w poniedzialek i dowiedziec.

Posted

[quote name='Porta Nigra']
Zapraszam na bazarek dla Rufika http://www.dogomania.pl/threads/195033-Zabawa-dla-inteligentnych-psów-i-ich-przewodników-na-Rufika-do-30.10-godz.-22.00 :-)

Na moim bazarku na Rufika mamy zamówione już 4 kocyki :lol:, dołożyłam jeszcze jeden, więc zapraszamy niezdecydowanych.
Pieniążki zbiorę na swoje konto i przeleję po odlczeniu kosztów przesyłki (10 zł - szt) gdy tylko zbiorę.
Chętnie bym się z Wami spotkała we Wrocku jak przyjedziecie z Rufikiem i poznała osobiście ;). Wciąż mam nadzieję na DT dla malucha we Wrocku, ale coś wszyscy się go boją :-(.

Posted

Basia1968 napisał(a):
Porta Nigra - Ci co się go nie boją, to zapsieni po uszyyyyyy. Cholerny świat.

Wiem bo u mnie 6 psów, 5 kotów i fretka i gdyby nie to, że mama wyjeżdża do sanatorium i muszę wziąć do siebie na miesiąc jej szaloną cocerkę, to Rufik byłby już u mnie :-(. Co popatrzę na naszego 6 miesięcznego Speedziaka, to myślę o tym jakie on ma szczęśćie, a Rufik pecha, z powodu głupiego defektu :-( a to przecież taki sam mądry i pracowity border :-(.