Jump to content
Dogomania

Likwidacja przytuliska w Sandomierzu - DT, DS na cito! BARDZO PROSIMY O POMOC!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Becia66 napisał(a):
Soema jeśli chodzi o 1% to pomogę ci. Mam se te jakieś koneksje przeróżne i w tym roku stawiam na Was . A więc Rzeszów do boju !!! :cool3:

Beciu... :Rose:
gdyby powstało prawdziwe schronisko w naszym rejonie, wszystkim nam by ulżyło.

Posted

Różni ludzie którzy adoptowali od nas psy pytają już nas o wpłaty. Niestety przytulisko w Boguchwale nie ma KRS / wcześniej polecałam wpłacać na Stowarzyszenie w Przemyślu i schronisko w Mielcu/ i teraz wszystkich pytających przekierowuję na was. Dzisiaj nawet dzwonili Państwo aż z Ostródy co to od nas niewidomego Nero zabrali i już im wysłałam wasz KRS.
Soema głowa do góry, uda się Wam !!!

Posted

Dziękuję. Ja w to wierzę, ale czasem mam chwilowy brak sił.. to jest tak niesprawiedliwe, tak przykre. Naprawdę niewiele psiaków straciliśmy przez te 1,5roku.. a wczoraj był okropny dzień. Jestem przerażona, że idzie wiosna.. cieczki, szczeniaki, przerzucenia..:shake:

Posted

GuniaP napisał(a):
Soema, uda się Wam :), jesteście znani z najlepszej strony to i wpłat 1% będzie dużo, będe Was polecać.
A podłaczą Wam ten prąd wreszcie ?

Podłączyli.. w ten piątek. Po 1,5 roku.. Dlatego teraz możemy kupić lampę do odkażania. Szkoda, że 5 tygodni kabel wisiał, bo nikt nie miał czasu go wpiąć w słupa.. wtedy moglibyśmy szybciej zareagować :(

Posted

engelina_88 napisał(a):
Proszę, zerknijcie TUTAJ!
Sprawa jest bardzo bardzo bardzo pilna (do jutra, może czwartku)

U nas ślepe mioty się usypia... :(
za dużo tych psich nieszczęść...
Zapraszam do włączenia się do Akcji Sterylizacji http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-%28by-bezdomniak%C3%B3w-by%C5%82o-mniej%29
działamy już ponad pół roku i wysterylizowaliśmy ponad 60 suk. Żeby bezdomniaków było mniej.... bo jak nie my się za to weźmiemy, to kto? Mam dość uczucia bezsilności :shake: :(

Posted

Soema wiem, że czasem chce się wyć z rozpaczy, bezsilności, ludzkiej głupoty i okrucieństwa. I bezduszności urzędasów i ogólnej znieczulicy wśród ludzi. Jestem pełna podziwu dl Ciebie, dla Was. Widziałam ten reportaż popowodziowy. Poryczałam się oczywiście. Cudne psiaki i widać, że czuja się u was bezpiecznie. Ode mnie i rodziny 1% oczywiście pójdzie. Niewiele ale jesli pomnożyć to w tysiące to może na początek zawsze jakiś powiem optymizmu. Jestem z Wami!

Posted

Dziękuję Kochana...
ja mam nadzieję, że za jakiś rok dwa, dzięki Wam będziemy mogli się pochwalić prawdziwym, bezpiecznym schroniskiem. To będzie najlepsze podziękowanie, bo miłość i opiekę, psiaki będą miały u nas zawsze.

Posted

zagłosowane.
Szkoda, że na II miejscu straż pana co to swego czasu dyndał na kominie, nazwisko zmienił i teraz wielkim przyjacielem zwierząt się zowie... Efekty ma mierne, ale ludzie ufają mundurowym...;-)