Jump to content
Dogomania

Likwidacja przytuliska w Sandomierzu - DT, DS na cito! BARDZO PROSIMY O POMOC!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

grzenka napisał(a):
A jak sie sprawy z Misiem mają?Ja w każdej chwili mogę wykupić mu pakiet ogłoszeń, czy są potrzebne?

Jedna z naszych nowych wolontariuszek zastanawia się nad jego adopcją. Problem w tym, że mieszka u teściowej i juz jej zdążyłam przynieść 3 koty :) rozmowy trwają... Misiu jest takim psiakiem, że kto do przytuliska nie przyjdzie to mówi zdanie "gdybym nie miał tylu psów, miał czas etc - to Misiu byłby u mnie" ... jest po prostu boski. Mam nadzieję, że Magda go weźmie. Niedługo wróci, to porozmawiamy.

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Dostałam zapytanie odnośnie Soni, czy mogą ją wrzucić na bassetowe forum. Przesłałam dziewczynie Twojego soema maila:cool3:
Dziękuję :)

wczoraj była u nas TVP info, kręcili nasz dzień powszedni. Był lekki chaos, no ale było miło :)

dla odstresowania popołudniu przygotowałyśmy pokoik dziecięcy/szczenięcy dla naszej małej szarańczy

jakby ktoś pytał, grzejniki nie działają ;)

proszę nacieszyć oko, pod koniec tygodnia ten pokoik nie będzie już taki ładny:evil_lol:

Posted

piekne te pieskie:)widac, że mimo brku domków sa bezpieczne i szczęśliwe:) a ten łaciaty (nie pamiętam imienia )ma budowe przeboską duża główka i krociutkie nóżki..nie wiem czemu myslałam,że Misia ma dom, ale juz widze, że nie ma także włączę ponownie allegro dla niej:)

Posted

Dziękuję Gosia za wizytę, za wypieszczenie psiaków i wsparcie! Wykorzystamy zdjęcia Nanki do ogłoszeń :)
Szkoda, że nie ma Was tu na miejscu...

dziś zawiozłam Mikę/Żabę na sterylkę. Poza tym 3 psiakom dawałam dziś antybiotyki.. ostatnimi czasy, moje życie wygląda jak sen wariata....

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Karina - bardzo nam było miło poznać Ciebie i psiaki. Dziękujemy za miłe przyjęcie i pokazanie nam wszystkiego.
Tu kilka udanych zdjęć z naszej wizyty: http://picasaweb.google.com/Dzikafiga/Sandomierz#
Cała rodzina zachwycona Sonią. Gdyby nie przepsienie, to pewnie już dziś byłaby tu z nami.

hehe, ten merlo laciaty to mix springer spaniela z glowy i umaszczenia, a lapska dostal po jamnikopodobnym ;p

Posted

emilia2280 napisał(a):
hehe, ten merlo laciaty to mix springer spaniela z glowy i umaszczenia, a lapska dostal po jamnikopodobnym ;p

Kompletna pokraka - co za mikstura :crazyeye:
Najpiekniejsze - wedlug mnie - to te dwa kudlate bialo rude :loveu:

Posted

Dzisiaj właściciele odebrali owczarka szkockiego. Ma na imię Cezar. Jeszcze nie widziałam, żeby tak wielki i pulchny psiak tak wysoko skakał :)
takiej chwilę sa naprawdę miłe.. Całego Sylwka spędził zamknięty, bo się bał strzałów. W Nowy Rok, wypuszczono go na ogrodzone podwórko na siku i jakiś debil strzelił petardą.. Właściciele nie mają pojęcia jak się wydostał, podejrzewają, że mógł przeskoczyć ogrodzenie, ale nigdy przedtem się to nie zdarzyło.

Drużyna piłkarska już w przytulisku, pokoik im się baardzo spodobał. Od razu wiedziały, że piłkę się gania, a misie rozszarpuje:diabloti:
zdjęcia wstawię, jak dostanę.

Posted

Wczoraj jakiś sku*****l przerzucił nam przez siatkę, młodziutką... przerażoną sunie, w bardzo wysokiej ciąży... Jakby złapała to bym.......:angryy::angryy::angryy:

W sobotę w TVP Info o godz. 11 będzie program o przytulisku.

Posted

Soema napisał(a):
Wczoraj jakiś sku*****l przerzucił nam przez siatkę, młodziutką... przerażoną sunie, w bardzo wysokiej ciąży... Jakby złapała to bym.......:angryy::angryy::angryy:

.

Da rade zrobic sterylke aborc. ?

Posted

wellington napisał(a):

Ona się lada dzień rozsypie... a nie jest w zbyt dobrym stanie... Pewnie znów na mnie padnie zawiezienie maluchów :(
cholerny świat. Sterylkę zrobimy jak dojdzie do siebie.

Posted

Soema napisał(a):

W sobotę w TVP Info o godz. 11 będzie program o przytulisku.

oglądałam przez przypadek i powiem wam że znowu wyłam choć tyle czasu minęło...
Czy potrzeba wam pościeli, prześcieradeł,, ręczników i takie tam ?

Posted

Becia66 napisał(a):
oglądałam przez przypadek i powiem wam że znowu wyłam choć tyle czasu minęło...
Czy potrzeba wam pościeli, prześcieradeł,, ręczników i takie tam ?

Beciu, w tym momencie mamy dość spory zapas i niewiele wolnego miejsca żeby to trzymać.
Najbardziej potrzeba nam wsparcia i pomocy ludzi, domów dla psiaków i wsparcia w walce o normalne schronisko..
wellington napisał(a):

Było 8 maluchów :( przerzucono ją w środę, urodziła w piątek.