Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Priv Ci wysłałam :cool1:

Szarik dzisiaj wizytował Puszczę Zielonkę, szwendaliśmy sie po głuszy chyba ze 2 bite godziny jak nie więcej :p
Baaardzo mu się podobało.
Teraz śpi jak zarżnięty - zupełnie nie wiem dlaczego :roll:

:evil_lol:

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarik podrywa Abisie :-o
Nooo... ona nie jest cieczkowa, cieczkę miała w czerwcu więc póki co jest spokój... Lalunia dostała blok na razie więc jeszcze jakiś czas nic nam ze strony Szarika nie grozi...:roll: ale... ale okazuje się ze facet ma fantazję... :roll:

Posted

[quote name='PaulinaT']Szarik jest tak miły, ze użycza swojego ogona w celach dydaktycznych.[/quote]
czyzby Kropka się edukowala jak zbudowany jest psi ogon? Łapoorganoleptycznie?

Posted

Brawo Justin :razz:
Dokładnie jest tak: na szarikowym ogonie Kropka uczy się jak dorwać, zabić i rozszarpać włochatą poruszająca się zdobycz :diabloti:
A Szarik nawet nie mrugnie... :roll: bo o mruknięciu to w ogóle mowy nie ma :loveu:

Posted

[quote name='bumerang']W sprawie Szarika dzwonił pan z Pszczewa koło Miedzychodu, podaję telefon 888069568 - prosi o kontakt i informacje.[/quote]

Wielkie dzięki bumerang :Rose:

Posted

Dziś ten pan dzwonił do mnie jeszcze raz, ukradziono mu telefon
podał drugi nr. 888767710 prosic Krystiana.Pan ma gospodarsto rolne
w Pszczewie 15 km od Międzychodu, ma 3 krowy, 10 koni, 2 kozy i jedną bokserkę starszą , 2 male pieski. bardzo duzy teren ogrodzony i las.Szarik nie byłby w kojcu ani przy budzie, tak zapewniał mnie p. Krystian.Jest jednak problem, pierwszy to taki,że pan nie ma internetu(korzysta w bibliotece)
nie ma także swojej poczty gdzie można do niego pisać.Problem drugi to taki
że nie może po pieska przyjechać i prosilby o dowoz.Pan jest mlody i na gospodarstwie jest ze swoją dziewczyną, ten nr. telefonu to wlasnie jej.
Stacjonarnego telefonu tez nie mają.
Co wy na to???

Posted

Rozmawiałam z panem Krystianem - niestety Szarik jako pies niedosłyszący nie znajdzie domu u niego gdyż na gospodarstwie jest to zbyt ryzykowne, p. Krystian boi sie że Szarik nie usłyszy nadjeżdżającego ciągnika czy innego traktora i będzie nieszczęście. To bardzo odpowiedzialna postawa i bardzo m isię podoba, myślę że inny pies znajdzie u niego wspaniały dom!
Mówiłam mu o Anktu - jest zaintersowany, ale ja nie znam dokładnie spawy tego psa i nie umiałam mu za wiele powiedzieć...
[B]Bumerang [/B]- b.dziękuję za pomoc, bardzo mi przykro że nic z tego nie wyszło, mam nadzieję ze następnym razem :razz:

Tymczasem Szarik z dnia na dzień jest fajniejszy - bardziej wyluzowany, coraz więcej śpi i łazi za mną krok w krok :angryy:
Jest też coraz silniejszy... oj teraz jak się zaprze ze musi o tutututu powąchać to... :mad:

Posted

Nie-szary Szarik się przypomina:
[quote name='PaulinaT']
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img400.imageshack.us/img400/4415/szarik6male0ut.jpg[/IMG][/URL][/quote]

Posted

[quote name='bigos']A ja poznałam Szarika:pTo piękny psiak, więc szybciutko hop do góry[/quote]

piękny i kochany:loveu: wystarczy spojrzec na Szarika i juz człowiek zakochany....