Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GoniaP napisał(a):
Szarik rules :evil_lol:

a jakże :evil_lol:

Szarik w wolnych chwilach podrywa Lalunie. Wolne chwile Szarika są wtedy kiedy ja sie nie przemieszczam - bo jak się przemieszczam to wiadomo trzeba sprawdzic gdzie i po co idę, oraz kiedy nikogo nie ma w kuchni - bo jak jet to wiadomo trzeba pilnie koczowac i sprawdzać i długi nochal wtykać bo a nuż widelec coś się uda skitrać :diabloti:

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PaulinaT napisał(a):
a jakże :evil_lol:

Szarik w wolnych chwilach podrywa Lalunie. Wolne chwile Szarika są wtedy kiedy ja sie nie przemieszczam - bo jak się przemieszczam to wiadomo trzeba sprawdzic gdzie i po co idę, oraz kiedy nikogo nie ma w kuchni - bo jak jet to wiadomo trzeba pilnie koczowac i sprawdzać i długi nochal wtykać bo a nuż widelec coś się uda skitrać :diabloti:

to się nie przemieszczaj , niech jego zycie uczuciowe rozkwitnie nieco:evil_lol:

Posted

Ha! Szarik ma nową pasję - dwie blondynki labradorki które mieszkaja w kamienicy obok nas... obie maja cieczkę :diabloti: i w związku z powyższym Szarik bywa na spacech bardzo zaaferowany... :roll:

Posted

Wcale mu się nie dziwię - nic a nic :evil_lol:
A tej mojej Laluni pilnuje teraz jak oka w głowie - więc gania za nia na spacerach aż się zadysza do granic niemożliwości :evil_lol:

Posted

Wczoraj Szarik z Abi byli u mojej mamy (żeby lalunia miała mogła w spokoju odpoczywać) i moja mama nie moze wyjść z podziwu jaki to mądry i inteligentny pies ten Szarik :cool3:

Posted

jnk napisał(a):
To niech go mama adoptuje i wszystko zostanie w rodzinie :razz:

ech to niestety nie jest takie proste - moja mama ma już 3 psy, w tym młodego i silnego mixa tylko troszkę mniejszego od Szarika - ma na imię Bari i psiaki momentami patrzą na siebie spode łba...:shake:

Posted

Dobry pomysł - coś mu musze porobić.
Cieczki u labek chyba się skończyły i Szarik zrobił się aż za spokojny... :roll: kachane psisko - chociaz wczoraj Abiśka zmotywowała go do chwili zabawy w podgryzanie fafelków :evil_lol:

Posted

Hurra, hipcia na zdjęciu. Ale superaśne.
A na tym pierwszym - Szarik tak słodko, tak bezbronnie przytulony. Tak mu chyba dobrze. Domek który sie zgłosi w sprawie Szariczka - niezłe sito będzie musiał przejść - i słusznie. Szarik to pies zupełnie niezwykły, a mówię to z przekonaniem, bo go znam osobiście - miałam ten zaszczyt -.
Paulina - ucałuj pyszczyska od cioteczki.