Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szarik miał bardzo pracowity weekend - w sobotę zbeirał podpisy pod petycją na Malcie i miział się z ciotkami wszystkimi a w niedzielę... zadbał o swój image i upachnił się wspaniale w kupie :angryy:
No i okazało się, że Szarik mieści się do brodzika :diabloti:

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

supergoga napisał(a):
No widać wizerunek chciał zmienić, chciał zetrzeć z siebie te zapachy miziających cioteczek.

czyżbyś sugerowała że ciotki nieładnie pachną??? :-o

Posted

Ej ciotka ale się nie obrażaj... :roll:
To całkiem niepotwierdzone przypuszczenie na temat domniemanego wniosku nasuwającego się z całkiem przypadkowego zachowania Szarika :p

Posted

Paulinko - kto wie, jaki gust zapachowy ma Szarik. Sądząc po wyborze środka - jakim zapachy zabijał - można wysnuć pewne wnioski :evil_lol: .
A swoją droga - pies ideał - a nie ma domu.:shake:

Posted

Właśnie po usilnych próbach porozumienia się z moim aparatem, kablem i kompem muszę stwierdzić ze nie jestem dobrym negocjatorem... :angryy: NIE DZIAłA!
A strasznie mnie to złości bo zrobiłam dzisiaj kilka kapitalnych zdjęć Szarika na spacerku... :placz: i myślałam ze ciotkom pokażę jak to jest cudownie spacerować z Szarikiem :placz:
No po prostu trafia mnie szlag :angryy:
:wallbash::grab::madgo::snipersm::evil: :flaming::onfire::stormy-sad::bad-word::chainsaw::motz::comp26: :2gunfire::plzdie::zly7:i jeszcze parę innych...

Posted

Skorpioniki sa juz takie, że jak sie wkurzą to strach sie bać.
Szarik, nie pękaj bracie - ten twój domek gdzies musi sie pojawić. Tylko nie chowaj sie na dole, pokaż jaki jesteś.
Spokojny, grzeczny pies - inne psy i koty mu nie straszne, moga być.
Kto go pokocha!

Posted

PaulinaT napisał(a):
No wiesz co Gonia... nasze tajemnice tu zdadzać... :mad:
To było poiwedziane w sekrecie... :roll:
I Szarik obiecał ze się to więcej nie powtórzy :p

Ojej, przepraszam, taka papla ze mnie:oops:
No ale muszę światu napisać, bo skoro psa głodzisz, to tak to się potem kończy:p Nie szukaj więc tu pocieszenia, tylko nakarm brzuszek Szariczka, a rzeczywiście więcej już się takie zachowanie nie powtórzy;)
Szarik szuka domu pełnego parówek:eviltong:

Posted

Ooo tak parówek to on by zjadł chętnie... bardzo dużo :diabloti: z naciskiem na bardzo!
On zresztą wszystkiego chetnie by zjadł bardzo dużo... :roll: ale to przyjemne nawet - co nie podam to najlepsze :lol:

Tylko prosze mi tu nie insynuować jakobym Szariczka głodziła :angryy:

Posted

PaulinaT napisał(a):
Ooo tak parówek to on by zjadł chętnie... bardzo dużo :diabloti: z naciskiem na bardzo!
On zresztą wszystkiego chetnie by zjadł bardzo dużo... :roll: ale to przyjemne nawet - co nie podam to najlepsze :lol:

Tylko prosze mi tu nie insynuować jakobym Szariczka głodziła :angryy:

to milo takiego stwora karmić bo zawsze zadowolony...a na zaglodzonego to on nie wyglada zdecydowanie:loveu:

Posted

No i właśnie - wszelkich niedowiarków zapraszam na wizję lokalna a co :p Ja się nie mam czego wstydzić ani czego ukrywać :evil_lol:

Ciocia Justin tez dawno Szariczka nie miziała, ciocia basiaap tez nie o cioci supergodze nie wspomnę. :roll:

Posted

Wczoraj odwiedzili mnie zanjomi z 3 miesięczna córeczką - i Szarik był super grzeczny, troszke się interesował ale tylko troszkę i bardzo przyjaźnie. Potem położył sie na dywaniku u stóp młodego ojca :evil_lol: i sobie smacznie zasnął :loveu:

Taki piękny i grzeczny i mądry pies... tak długo juz czeka.

Posted

Uwaga uwaga - najpiękniejszy 10-cio letni szarik na świecie :loveu::loveu::loveu:

Szariś się rozgląda uważnie za uciekającym po lesie szarpejem :oops:

Troszku sobie też połazikuje:

A jak się zmęczy to poleży :lol:

No a to muszę wstawić w pełnym rozmiarze:

Moja cudowności kochane... :loveu: