PaulinaT Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Szarik miał bardzo pracowity weekend - w sobotę zbeirał podpisy pod petycją na Malcie i miział się z ciotkami wszystkimi a w niedzielę... zadbał o swój image i upachnił się wspaniale w kupie :angryy: No i okazało się, że Szarik mieści się do brodzika :diabloti: Quote
supergoga Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 No widać wizerunek chciał zmienić, chciał zetrzeć z siebie te zapachy miziających cioteczek. Domku Szarika - znajdź się wreszcie, szarik czeka na Ciebie juz tak długo. Quote
PaulinaT Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 supergoga napisał(a):No widać wizerunek chciał zmienić, chciał zetrzeć z siebie te zapachy miziających cioteczek. czyżbyś sugerowała że ciotki nieładnie pachną??? :-o Quote
PaulinaT Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Ej ciotka ale się nie obrażaj... :roll: To całkiem niepotwierdzone przypuszczenie na temat domniemanego wniosku nasuwającego się z całkiem przypadkowego zachowania Szarika :p Quote
supergoga Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Paulinko - kto wie, jaki gust zapachowy ma Szarik. Sądząc po wyborze środka - jakim zapachy zabijał - można wysnuć pewne wnioski :evil_lol: . A swoją droga - pies ideał - a nie ma domu.:shake: Quote
GoniaP Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Kochany Szarik się nieśmiało i łagodnie przypomina... Quote
PaulinaT Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Właśnie po usilnych próbach porozumienia się z moim aparatem, kablem i kompem muszę stwierdzić ze nie jestem dobrym negocjatorem... :angryy: NIE DZIAłA! A strasznie mnie to złości bo zrobiłam dzisiaj kilka kapitalnych zdjęć Szarika na spacerku... :placz: i myślałam ze ciotkom pokażę jak to jest cudownie spacerować z Szarikiem :placz: No po prostu trafia mnie szlag :angryy: :wallbash::grab::madgo::snipersm::evil: :flaming::onfire::stormy-sad::bad-word::chainsaw::motz::comp26: :2gunfire::plzdie::zly7:i jeszcze parę innych... Quote
GoniaP Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Ojej, Skorpionik się wkurzył:crazyeye: Aż strach się bać:diabloti: Niech Skorpionik wyluzuje, bo Ciotki są cierpliwe i poczekają:p Quote
PaulinaT Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Ech bo ja NIENAWIDZE jak nie działa coś co powinno.... :angryy: Quote
supergoga Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Skorpioniki sa juz takie, że jak sie wkurzą to strach sie bać. Szarik, nie pękaj bracie - ten twój domek gdzies musi sie pojawić. Tylko nie chowaj sie na dole, pokaż jaki jesteś. Spokojny, grzeczny pies - inne psy i koty mu nie straszne, moga być. Kto go pokocha! Quote
PaulinaT Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Szarik właśnie sobie śpi smacznie zwinięty na pontonie tuż obok komputerowego stolika... jest słodki, taki misiaczek przymilny. Quote
GoniaP Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Misiek przytulasty, który z łakomstwa gryzie Paulinowy paluch bo go bierze za mięsko :evil_lol: Szarik szuka domu! Quote
PaulinaT Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 No wiesz co Gonia... nasze tajemnice tu zdadzać... :mad: To było poiwedziane w sekrecie... :roll: I Szarik obiecał ze się to więcej nie powtórzy :p Quote
PaulinaT Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 No i proszę - Szarik nastukałes już 40 stron i gucio :shake: Quote
GoniaP Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 PaulinaT napisał(a):No wiesz co Gonia... nasze tajemnice tu zdadzać... :mad: To było poiwedziane w sekrecie... :roll: I Szarik obiecał ze się to więcej nie powtórzy :p Ojej, przepraszam, taka papla ze mnie:oops: No ale muszę światu napisać, bo skoro psa głodzisz, to tak to się potem kończy:p Nie szukaj więc tu pocieszenia, tylko nakarm brzuszek Szariczka, a rzeczywiście więcej już się takie zachowanie nie powtórzy;) Szarik szuka domu pełnego parówek:eviltong: Quote
PaulinaT Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Ooo tak parówek to on by zjadł chętnie... bardzo dużo :diabloti: z naciskiem na bardzo! On zresztą wszystkiego chetnie by zjadł bardzo dużo... :roll: ale to przyjemne nawet - co nie podam to najlepsze :lol: Tylko prosze mi tu nie insynuować jakobym Szariczka głodziła :angryy: Quote
justin Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 PaulinaT napisał(a):Ooo tak parówek to on by zjadł chętnie... bardzo dużo :diabloti: z naciskiem na bardzo! On zresztą wszystkiego chetnie by zjadł bardzo dużo... :roll: ale to przyjemne nawet - co nie podam to najlepsze :lol: Tylko prosze mi tu nie insynuować jakobym Szariczka głodziła :angryy: to milo takiego stwora karmić bo zawsze zadowolony...a na zaglodzonego to on nie wyglada zdecydowanie:loveu: Quote
PaulinaT Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 No i właśnie - wszelkich niedowiarków zapraszam na wizję lokalna a co :p Ja się nie mam czego wstydzić ani czego ukrywać :evil_lol: Ciocia Justin tez dawno Szariczka nie miziała, ciocia basiaap tez nie o cioci supergodze nie wspomnę. :roll: Quote
PaulinaT Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Wczoraj odwiedzili mnie zanjomi z 3 miesięczna córeczką - i Szarik był super grzeczny, troszke się interesował ale tylko troszkę i bardzo przyjaźnie. Potem położył sie na dywaniku u stóp młodego ojca :evil_lol: i sobie smacznie zasnął :loveu: Taki piękny i grzeczny i mądry pies... tak długo juz czeka. Quote
kinga Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 oj Paulina :-( zaglądam do Szarika cały czas - i widzę, ze w sprawach adopcyjnych odnosisz podobnie brawurowe sukcesy, jak ja z Forestem :shake: Quote
PaulinaT Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Hihiii brawurowe sukcesy :lol: :lol: dobre! Ale bardzo Ci dziękuję za pamięć :p Quote
PaulinaT Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Uwaga uwaga - najpiękniejszy 10-cio letni szarik na świecie :loveu::loveu::loveu: Szariś się rozgląda uważnie za uciekającym po lesie szarpejem :oops: Troszku sobie też połazikuje: A jak się zmęczy to poleży :lol: No a to muszę wstawić w pełnym rozmiarze: Moja cudowności kochane... :loveu: Quote
Recommended Posts