fizia Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Tak, my z moim Radkiem będziemy jutro, mamy samochód - nie wiem tylko, jak trafić do hoteliku, ale to najmniejszy akurat myślę problem. Quote
karusiap Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='fizia']Tak, my z moim Radkiem będziemy jutro, mamy samochód - nie wiem tylko, jak trafić do hoteliku, ale to najmniejszy akurat myślę problem.[/QUOTE] Fiziu jak sie uda ja zlapac to ja chetnie z Wami pojade prowadzac do hotelu. Pa kierownik bez problemu pozyczyl transporter, agamika go przytaszczyla-dziekuje!!!bo wiem,ze maly nie jest;) Prosze napiszcie mi na PW jakie tramwajki tam do Was jezdza, tzn to sobie na Grzegorzeckim czy Kocmyrzowskim sprawdze tylko na jakim przystanku wysiasc by bylo najblizej i pod jakim nr bloku sie spotkamy. Mamy swoje nr tel w razie zmian;) Quote
sugarr Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 1, 14, 22 przystanek "Francesco Nullo". Możemy się umówić na przejściu przy przystanku, stamtąd są dwa kroki pod balkon Żabki, więc tam też można się spotkać i obmyślić plan działania :) podaj tu swój numer: 501 541 959, tylko proszę dzwońcie jeżeli nie macie Orange :cool3: musiałam się przerzucić na Mix, bo mnie rachunki pogrążały i teraz np nie mam nic na koncie, a ciągle zapominam o tych doładowaniach i na inne sieci czasem nie mam jak odpisać Quote
agamika Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 oo tak, kontenerek spory - Ulcia chciała sie doniego schować ukradkiem i na "gape" pod Jubilat ze schrn dojechać - wziełam taki jaki zdołałam dotachać do autobusu. ale aż tak ogromny jak ten z linku kopciuszka to chyba nie jest . Owczarek szetlandzki w górnej granicy wzorca sie mieszczący do niego wchodzi ( sprawdzony na Pinokiu:diabloti:) więc taka kruszynka tez powinna Quote
fizia Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 O no to cudnie, ze jest transporterek!! Wielkie dzięki Agamika! To teraz trzymajmy kciuki, żeby się udało Ja już dzisiaj stwierdziłam, że może nie będę tak wieczorem szła do Żaby, bo wczoraj już się szybciej kapnęła niż za pierwszym razem, że nadchodzę, może lepiej niech się nie przyzwyczaja do tych wieczornych odwiedzin, tylko weźmiemy Ja z zaskoczenia. Wczoraj miała baardzo dużo jedzenia w miskach, więc głodna być nie powinna Karusiu - jakbyś mogła pojechać z nami, to by było super Quote
Evelka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Niestety jutro nie mam jak pomóc, ale będę mocno trzymała kciuki!:) Quote
karusiap Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Kochane wiem,ze marudze,ale moze umowimy sie o 20? Boje sie,ze Zaba nie bedzie spala za wczesnie i nas uslyszy... Quote
kopciuszek Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Osz Ty marudo :evil_lol: Ja postaram się być ale nie obiecuje :roll: Tak na 99,9 % będę :roll: Napiszcie prosze kto bedzie ok ?? Quote
karusiap Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='kopciuszek']Osz Ty marudo :evil_lol: Ja postaram się być ale nie obiecuje :roll: Tak na 99,9 % będę :roll: Napiszcie prosze kto bedzie ok ??[/QUOTE] Ja bede i zglaszam obecnosc agamiki z nadzieja,ze Jej sie plany nie zmienily, a jesli sie zmienily to musze je szybko odmienic:) Quote
paoiii Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 myśle ze jak cos to ja rowniez moge być :) tylko chcialbym sie z kims umowic bo nie trafie :P Quote
karusiap Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 to umowmy sie na przystanku pt Fr. Nullo;) Quote
paoiii Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='karusiap']to umowmy sie na przystanku pt Fr. Nullo;)[/QUOTE] oo mysle że ok :) a o ktorej? Quote
kopciuszek Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Paoii ja będę jechać jedynką więc jak chcesz to możemy pojechać razem ... ja wiem gdzie to jest ;) No na przystanku byłoby najlepiej ... ja sobie muszę załatwić, że będzie ktoś w domu wieczorkiem .... bo nie chcę aby o 20 tymczas mi wył (obok mieszka małe dziecko) Quote
paoiii Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 jak cos to mam do was numery to sie zgadamy, a koło której tam na miejscu 20? Quote
karusiap Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='paoiii']jak cos to mam do was numery to sie zgadamy, a koło której tam na miejscu 20?[/QUOTE] si,jesli wszystkim bedzie pasowalo;) Quote
kopciuszek Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Czyli będzie ok. 6 osób (paoii, karusiap, fizia, sugarr, agamika, kopciuszek) Quote
paoiii Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 to w razie czego jeszcze sie zdzwonimy :) co i jak konkretnie.. mam nadzieje ze sie przydam Quote
karusiap Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 wtatara tez pisala,ze moze podejsc. najlepsze jest to,ze podchodzic bedzie 1 osoba....a reszta bedzie kibicowac:) Quote
paoiii Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 no i mysle ze oprocz kibicowania osłaniac z daleka jakos zeby zabka nie uciekła czy nie???.. i kto bedzie tym bohaterem który podejdzie czyzby sugarr? Quote
karusiap Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='paoiii']no i mysle ze oprocz kibicowania osłaniac z daleka jakos zeby zabka nie uciekła czy nie???.. i kto bedzie tym bohaterem który podejdzie czyzby sugarr? Bohaterem bedzie najlzejsza i najbardziej dyskretna (czyt.cicha) osoba:)czyli wiem kto nie bedzie-ja,hehe. Zobaczymy wszystko na miejscu, na pewno kazdy sie przyda;) Quote
kopciuszek Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Czyli 7 osób ;) Wydaje mi się, że sugarr lub fizia :cool3: Może też w razie czego niech będzie kilka smyczy (trzeba mieć plan B) :roll: Ja się tam nie znam, ale tak byłoby najlepiej :roll: Quote
sugarr Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 No jak najlżejsza, to na pewno nie sugarr :cool3: :evil_lol: Mi 20 też pasuje, nawet lepiej. Zastanawiam się czy mam brać tą deskę? Bo mam taką, która by się chyba nadała... Skoro kontener jest dość duży, to nie wiem czy nie ryzykownie jest z nim się tam w tych krzakach przeciskać? Wydaje mi się, że z dechą byłoby mniej hałasu, łatwiej jednym ruchem przystawić bezpośrednio do dziury w "budzie", a skoro nas tak dużo będzie, to szybko potem cała banda:diabloti: podbiegnie z kontenerem i wyjmując deskę jakoś tam Żabę przepchniemy, może sama automatycznie próbując uciec po wyjęciu deski "wbiegnie" do transportera? Ustalimy detale na pewno już na żywo, tylko dajcie znać co o tym sądzicie i czy zabierać tą deskę w ogóle. Nie jest ona duża, ale jak odrzucamy ten pomysł, to nie mam po co zabierać. Mam też dość sporą rolkę siatki hodowlanej (takiej metalowej, niewysokiej)... Nie myślałam nad tą opcją konkretnie, ale może by się przydała żeby tam dodatkowo coś odgrodzić? Nie wiem - w każdym razie mam i jak ktoś ma jakiś pomysł żeby to przy naszej akcji wykorzystać, to mogę przynieść :) Tylko mnie zastanawia... Jak my się dowiemy, czy Żaba jest w budzie :cool3: Ciemno tam bardzo, jak ktoś podejdzie i tam poświeci, to oczywiście Żabka może się wystraszyć... Więc tak teoretycznie, to jest możliwość, że się będziemy "czaić" na pusty karton Quote
kopciuszek Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Sugarr deske pewnie, że zabierz ;) Jak przyłoży ktoś deske to będzie wiadomo, bo sunia pewnie zacznie się kręcić ;) Quote
wtatara Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 czyli co o 20 gdzieś na drodze na przeciwko bloku Quote
Recommended Posts