fizia Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Tak, wydaje mi się, że mniej więcej taka, może odrobinę niższa. Quote
kopciuszek Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 To zaraz pomęcze swojego Tygrysa ... tylko teraz poszedł na spacer po Pizze z moją mamą ;) Czyli za jakąś godzinkę wrócą ;) Quote
karusiap Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Wydaje mi sie,ze w schronisku maja sporo transporterkow,mozna by poprosic. Moglabym nawet wziac jutro,tylko jutro nie bedzie pewnie kierwonika,zeby dal taka zgode;/ No i chyba trzeba juz zaplanowac dzien. Quote
...robaczek Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Kurcze nie wiem jak to zgrac bez kabelka:oops:kto bardziej techniczny wstawil by z mmsa?[/QUOTE] ja mogłabym spróbować:)gdzieś powinnam mieć kabelisko:) Quote
karusiap Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 O prosze:)Nie zdazylam;) dziekuje slicznie:) Quote
...robaczek Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 musiałam się nauczyć w końcu, dziękuję za wskazówki:D Quote
fizia Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Jeśli chodzi o mnie, to mogę w tygodniu tylko wieczorami, od ok. 19 W piątek najprawdopodobniej pojedziemy na weekend za Kraków - więc niestety w najbliższy weekend odpadam aha niewykluczone, że w niedzielę już wrócimy, ale to nie zależy ode mnie, bo jedzie większa grupa osób i muszę się dostosować Nie wiem czy takie wieczorne godziny są dobre na łapanie psa, ale z drugiej strony może jest ciszej, mniej osób się kręci, a Żabka sobie śpi zazwyczaj wieczorem Quote
sugarr Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 O jest zdjęcie :) Oczywiście fatalnej jakości, ale chciałam nim wszystkich uspokoić, że Żaba nie zginęła :) Co do łapanki to od poniedziałku do środy mogę też koło 19, czw i piątek odpadam zupełnie, weekendy zazwyczaj o każdej godzinie, tylko najlepiej żebym wcześniej wiedziała, bo dzisiaj np wyjątkowo prawie całą sobotę miałam zawaloną. Myslę, że wieczorem najlepiej. Gdybyśmy jej miały szukać i gonić, to oczywiście lepiej rano. Ale biorąc pod uwagę, że ją chcemy zaskoczyć jak będzie spała sobie w budzie, to lepiej właśnie 19 czy 20, kiedy mniej więcej wiemy, że sunia sobie tam drzemie. Często koło 16 też widziałam, że była pod balkonem, ale to jak pogoda totalnie nie dopisywała. W ciągu dnia praktycznie zawsze widuję ją tylko biegającą po osiedlu Quote
wtatara Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 mogę prosić o zdjęcie suni na MMS- 694 48 15 20. a nie umiem z MMS tylko z obrazów ale poprosze kasie Quote
karusiap Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='wtatara']mogę prosić o zdjęcie suni na MMS- 694 48 15 20. a nie umiem z MMS tylko z obrazów ale poprosze kasie[/QUOTE] Zdjecie juz wstawione:) Quote
marysia55 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Życzę udanej 'łapanki' dla dobra Żabki :) Quote
fizia Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Sugarr - jak dla mnie to poniedziałek, wtorek, środa ok. 19 czy 20 jak najbardziej OK Byłam jakies pół godzinki temu u Żabki Widziałam, że ktoś dodał Jej ręcznik, a ja jeszcze włożyłam do pudła taki polarowy kocyk - może będzie Jej trochę cieplej, jak się zakopie w te szmatki. Kiedy podjechaliśmy, jechaliśmy z działki, siedziała na ulicy i się drapała... Potem podeszła pod balkon, ale kiedy mnie zobaczyła, poszła sobie w drugą stronę. Zostawiłam Jej coś do jedzenia. Myślę, że musimy się zorganizować, jak najszybciej, coraz zimniej... Quote
kopciuszek Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Mi tylko środa pasuje w tych godzinach ... A mamy już transporterek ?? O takich wyamiarach byłby najlepszy http://www.perro.com.pl/go/_info/?user_id=592&lang=pl Quote
sugarr Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Ode mnie niestety nikt nie ma, albo mają duże psy, albo koty. Zaraz zapytam na krakowskim wątku i dobrze byłoby zadzwonić do KTOZu (albo może napisać do Asior na PW:diabloti:) Tylko zanim zapytam o ten transporter.. to Na pewno ma być taki wielki? Bo tam jest wyżej "transportery->bardzo duże" Wstępnie można by się umówić w takim razie w środę o 19? Umówiłabym się jednak o jeden blok wcześniej, żeby pod budę jedna z nas podeszła sama "od tyłu", a dopiero jak już zasłoni otwór to podbiegnie reszta z transporterem :cool3: Quote
karusiap Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Jak KTOZ takich nie ma to ewentualnie moge zadzwonic do kierownika czy schronisko nam nie pozyczy. Zaraz napisze do Aski. Ja w srode tez przyjade, tylko jeszcze nie mam pewnosci na ktora wiec ewentualnie jakbysmy sie mogly umowic na np 19:30??ale to jeszcze sie umowimy;) Quote
fizia Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 No to będziemy miec jeszcze chwilę w takim razie na opracowanie planu :) Już się zaczynam denerwować, ale mam nadzieję, ze się uda. Jakoś cały czas najbardziej przemawia do mnie podłożenie transportera bezpośrednio do wyjścia z kartonu, bo martwię się, ze w momencie zabierania deski i podkładania transporterka, Żabka nam czmychnie... Quote
sugarr Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Ale chodziło mi o takie coś, że zaraz za deską (zakładam że ona będzie tak z 1cm grubości bedzie miała) ustawić transporter i potem tylko wyjąć deskę :) Tak konkretnie to już wszystko ustalimy jak się spotkamy, oczywiście 19:30 też mi pasuje, dogadamy się dokładnie pewnie jakoś we wtorek wieczorkiem czy środę popołudniu Quote
karusiap Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Dziewczyny pytanie jeszcze czy o tej porze Zaba bedzie juz dosc mocno spala,bo ludzie sie pewnie kreca....Najwyzej usiadziemy na laweczce z cieplymi termosami;) Quote
Ank@ Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 No cóż, ja nie pomogę bo mi dzień i godzina nie pasują. :( Ale życzę powodzenia w łapaniu Żabki. Quote
fizia Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Dzisiaj o 20:40 Żabka też była u siebie w kartonie...i spała. Podeszłam dość blisko, ale musiała mnie usłyszeć, bo znowu wyszła zaspana - tym razem wyszła trochę wcześniej niż ostatnio Miała w misce suchy pokarm, widać nie jest specjalnie głodna Dołożyłam jej jeszcze trochę Quote
beataczl Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 my mielismy dzis szron, bialo wkolo mamy... zycze powodzenia w akcji! ja tez mam znajdke mala do zlapania dzika , ale nawet nie podejdzie chowa sie , tylko w nocy do jedzenia wychodzi...:-( Quote
karusiap Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='beataczl']my mielismy dzis szron, bialo wkolo mamy... zycze powodzenia w akcji! ja tez mam znajdke mala do zlapania dzika , ale nawet nie podejdzie chowa sie , tylko w nocy do jedzenia wychodzi...:-([/QUOTE] o jej....no to rowniez powodzenia!! Dziewczyny a bedziemy mialy w razie udanej akcji jak zawiesc Zabe do hotelu? Ja zaraz dzwonie pytac o transporter, bo agamika bedzie w schronisku to by wziela. Quote
Recommended Posts