Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sobota tez może być. A do nas jeszcze sie zmieści ktos lub coś.
Patrzyłam dzis za karma psia w Tesco. Makaron psi tesco 3kg za 4,99 zl i byl jeszcze 15kg ale ceny brak:shake: ale biorąc proporcjonalnie to powinien ok 20-25 zł kosztować.
"Wolontariusze Wegrowscy"
Powiedzcie wreszcie czy mam temat wątku zmieniac czy nie.:mad:
Zbieramy kaske na jedzonko dla psiaków czy tylko jedzonko?

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasiaprodex napisał(a):
...Powiedzcie wreszcie czy mam temat wątku zmieniac czy nie.:mad:
Zbieramy kaske na jedzonko dla psiaków czy tylko jedzonko?

Kasiu, nie wiem kto powinien o tym decydować. W/g mnie najlepiej zorientowana jest Enia...
Proponuję jednak ze zmianą tematu zaczekać do jutra. Może uwzględnimy w nim info o koncercie w Węgrowie, na rzecz pomocy tamtejszym podopiecznym.

P.S. Pani kierowniczka schroniska przekazała gorące podziękowania za zamrażarkę (dzięki Maćka) i inne potrzebne materiały (dzięki Tanitka).
Niestety, w zamrażarce na dzisiaj jest dużo wolnego miejsca, ale mam nadzieje że niedługo to się zmieni.

Posted

Moim skromnym zdaniem temat trzeba zmienić, ponieważ bardzo ale to bardzo potrzebujemy karmy i 5 bud ! te budy to pilne ..........

Posted

w leder price jest ludzki makaron świderki w 5 kg workach za 4 zł z groszami, może to lepsze niz taki psi, bo nie wszystkie psiaki toleruja tamten.
A może w macro by zobaczyć? ja mam kartę i po 15 mogę dysponować czasem, ale nie mam samochodu.

Posted

Skombinuje troche karmy dla psiakow.
Musze tylko komus ja przekazac, bo sama (przynajmniej na razie nie moge pojechac do wegrowa).
Kto ja zabierze i zawiezie?

Posted

W lecznicy weterynaryjnej na Bemowie jest do odbioru worek makaronu dla potrzebujacych psiakow - jesli ktos ma blisko i moglby tam podjechac i go zabrac (w godz. 8.00-21.00) - prosze o priv lub mail ([email protected]) - podam dokladne namiary!

Posted

Enia juz jest,ale jeszcze nie dzwonilam w sprawie suchej karmy,
sluchajcie mamy sporo zdjec najbardziej potrzebujących psiaków, pewnie w wolnej chwili gallegro wstawi, ja musze ochlonąć moment.

Posted

Tak oczywiscie , bierzemy wszystko co dajecie dla psiaków,
w sobotę lub niedzielę może uda sie odebrać w Wawie?
szczegoly ustalimy....

Posted

enia napisał(a):
Tak oczywiscie , bierzemy wszystko co dajecie dla psiaków,
w sobotę lub niedzielę może uda sie odebrać w Wawie?
szczegoly ustalimy....

w takim razie prosze o tel 0-601 92-56-96
czy makaron lub ryż też będzie potrzebny?

Posted

Asiaf tam jest wszystko potrzebne! kazdy kilogram ryżu lub kaszy na wagę zlota.......
teraz mają zamrażarkę i będzie gdzie przetrzymywać mięso..........
dzis zakupilsmy z gallegro takie mięsne batony, produkowane w Węgrowie w firmie KARES,
dla schroniska liczą sobie za 1 kg, 1.20 zl
chcielismy porozmawiać o jakiejs pomocy ale niestety nie bylo szefa.........

Posted

[quote name='Marka']W lecznicy weterynaryjnej na Bemowie jest do odbioru worek makaronu dla potrzebujacych psiakow - jesli ktos ma blisko i moglby tam podjechac i go zabrac (w godz. 8.00-21.00) - prosze o priv lub mail ([email protected]) - podam dokladne namiary!

Ja moge odebrac jutro po 16-tej jak bedę wracac z pracy ( Annopol) czy ktoś sie juz kontaktował?