kasiaprodex Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 Sobota tez może być. A do nas jeszcze sie zmieści ktos lub coś. Patrzyłam dzis za karma psia w Tesco. Makaron psi tesco 3kg za 4,99 zl i byl jeszcze 15kg ale ceny brak:shake: ale biorąc proporcjonalnie to powinien ok 20-25 zł kosztować. "Wolontariusze Wegrowscy" Powiedzcie wreszcie czy mam temat wątku zmieniac czy nie.:mad: Zbieramy kaske na jedzonko dla psiaków czy tylko jedzonko? Quote
gallegro Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 kasiaprodex napisał(a):...Powiedzcie wreszcie czy mam temat wątku zmieniac czy nie.:mad: Zbieramy kaske na jedzonko dla psiaków czy tylko jedzonko? Kasiu, nie wiem kto powinien o tym decydować. W/g mnie najlepiej zorientowana jest Enia... Proponuję jednak ze zmianą tematu zaczekać do jutra. Może uwzględnimy w nim info o koncercie w Węgrowie, na rzecz pomocy tamtejszym podopiecznym. P.S. Pani kierowniczka schroniska przekazała gorące podziękowania za zamrażarkę (dzięki Maćka) i inne potrzebne materiały (dzięki Tanitka). Niestety, w zamrażarce na dzisiaj jest dużo wolnego miejsca, ale mam nadzieje że niedługo to się zmieni. Quote
enia Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Moim skromnym zdaniem temat trzeba zmienić, ponieważ bardzo ale to bardzo potrzebujemy karmy i 5 bud ! te budy to pilne .......... Quote
gallegro Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Było gdzieś info o jednej budzie do zabrania, niestety przed moim wyjazdem nikt się w tej sprawie nie odezwał. Może teraz... Quote
Kara. Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25423&page=6&highlight=bud%EA co prawda to daleko ale może coś się da zorganizować? Quote
Legion23 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 temat wątku można zmieniać wielokrotnie jeśli potrzeba karmy i bud, to można to napisać najwyżej się dopisze coś nowego albo zmieni Quote
enia Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Legion świeta racja, podnosić również trzeba żeby problem byl widoczny. Szukamy wolontariuszy do Węgrowa........... Quote
boksiedwa Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 w leder price jest ludzki makaron świderki w 5 kg workach za 4 zł z groszami, może to lepsze niz taki psi, bo nie wszystkie psiaki toleruja tamten. A może w macro by zobaczyć? ja mam kartę i po 15 mogę dysponować czasem, ale nie mam samochodu. Quote
tanitka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Mamy zdjęcia psików? no ja mam trochę z zimy moge wysłac mailem:lol: Quote
Folen Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Byliśmy dzisiaj w schronisku i pewnie wieczorem Gallegro wstawi fotki, które zrobił psiakom. Quote
ewa_m Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Skombinuje troche karmy dla psiakow. Musze tylko komus ja przekazac, bo sama (przynajmniej na razie nie moge pojechac do wegrowa). Kto ja zabierze i zawiezie? Quote
gallegro Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Skąd trzeba ją odebrać? Może mnie się uda przy okazji. >Enia, Folen już zdążyła się zameldować, a Ty co - wzieła i zabłądziła, a :razz: Quote
ewa_m Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Odebrac mozna z wawy ale sobie teraz pomyslalam, ze moge wyslac pieniadze na konto tej osobie co kupi i zawiezie. Moze to bedzie prosciej. Quote
GreenEvil Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Enia, daj znac jak zadzwonisz tam tam, czy cos wyszlo, czy dalej kombinujemy. Pzdr GreenEvil Quote
Folen Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Enia nam zagineła po dordze ;) Widzę, że i Ty Gallegro już na dogomaniackim posterunku :) Quote
Marka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 W lecznicy weterynaryjnej na Bemowie jest do odbioru worek makaronu dla potrzebujacych psiakow - jesli ktos ma blisko i moglby tam podjechac i go zabrac (w godz. 8.00-21.00) - prosze o priv lub mail ([email protected]) - podam dokladne namiary! Quote
enia Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Enia juz jest,ale jeszcze nie dzwonilam w sprawie suchej karmy, sluchajcie mamy sporo zdjec najbardziej potrzebujących psiaków, pewnie w wolnej chwili gallegro wstawi, ja musze ochlonąć moment. Quote
asiaf1 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 ja będę miała kilka worków karmy, czy ktoś mógłby się ze mną umówić na odbiór Quote
enia Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Tak oczywiscie , bierzemy wszystko co dajecie dla psiaków, w sobotę lub niedzielę może uda sie odebrać w Wawie? szczegoly ustalimy.... Quote
asiaf1 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 enia napisał(a):Tak oczywiscie , bierzemy wszystko co dajecie dla psiaków, w sobotę lub niedzielę może uda sie odebrać w Wawie? szczegoly ustalimy.... w takim razie prosze o tel 0-601 92-56-96 czy makaron lub ryż też będzie potrzebny? Quote
enia Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Asiaf tam jest wszystko potrzebne! kazdy kilogram ryżu lub kaszy na wagę zlota....... teraz mają zamrażarkę i będzie gdzie przetrzymywać mięso.......... dzis zakupilsmy z gallegro takie mięsne batony, produkowane w Węgrowie w firmie KARES, dla schroniska liczą sobie za 1 kg, 1.20 zl chcielismy porozmawiać o jakiejs pomocy ale niestety nie bylo szefa......... Quote
kasiaprodex Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 [quote name='Marka']W lecznicy weterynaryjnej na Bemowie jest do odbioru worek makaronu dla potrzebujacych psiakow - jesli ktos ma blisko i moglby tam podjechac i go zabrac (w godz. 8.00-21.00) - prosze o priv lub mail ([email protected]) - podam dokladne namiary! Ja moge odebrac jutro po 16-tej jak bedę wracac z pracy ( Annopol) czy ktoś sie juz kontaktował? Quote
kasiaprodex Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 tanitka napisał(a):no ja mam trochę z zimy moge wysłac mailem:lol: z zimy to moga byc juz nieaktualne Quote
kasiaprodex Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Kto jedzie w sobote lub w niedziele? Quote
Recommended Posts