Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kasiaprodex napisał(a):
Ja moge odebrac jutro po 16-tej jak bedę wracac z pracy ( Annopol) czy ktoś sie juz kontaktował?

Kasia - jesteś pierwsza - zaraz wysyłam Ci dokładne info - bardzo dziękuję i niech im pójdzie na zdrowie! :D

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasiu ja jestem caly czas pod Węgrowem póki co,ale w sobote wraca syn z obozu i musze go z zachodniego odebrać, wiec biorę co dajecie!

Posted

ewa_m napisał(a):
Skombinuje troche karmy dla psiakow.
Musze tylko komus ja przekazac, bo sama (przynajmniej na razie nie moge pojechac do wegrowa).
Kto ja zabierze i zawiezie?

czy ktoś juz kontaktowal sie?

Posted

GreenEvil ten pan od karmy niestety nie odbiera komórki, może on ma urlop??? no nic jutro znów sprobuję.
ja sie nie kontaktowalam z ewą m..........

Posted

Proponuje przegladac tez aukcje na allegro, ja wlasnie na allegro kupilam ta zamrazarke za 1 zl, wiec czasami warto zaglada na takie stronki w razie potrzeby :)

Posted

enia napisał(a):
GreenEvil ten pan od karmy niestety nie odbiera komórki, może on ma urlop??? no nic jutro znów sprobuję.
ja sie nie kontaktowalam z ewą m..........

Kurna.. w poniedzialek mial byc juz w pracy :mad:, cholera, czy ja dzisiaj caly dzien musze miec pod gorke???

Pzdr
GreenEvil

Posted

ewa_m napisał(a):
Odebrac mozna z wawy ale sobie teraz pomyslalam, ze moge wyslac pieniadze na konto tej osobie co kupi i zawiezie. Moze to bedzie prosciej.

wysłałam prv - czekam na odpowiedz

Posted

kasiaprodex napisał(a):
gallegro
czy możesz porobic troche zdjęć psiakom. Szukany jest na dogo labek a my nie wiemy co mamy.
Może jakiegos wypatrzysz labka?

Kasiu, czy ten labek jest aktualny i czy może być z lekką domieszką ?
Wczoraj zauważyłem takiego labkowego psiaka. Ma mały (punktowy) problem z sierścią lub skórą). Po południu wrzucę fotki psiaków.

Posted

Sorki że tu
ale może ta sunia moim zdaniem to raczej labek niz podchalan

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28199

Dora ma około 2 lat (na oko oczywiście). Jest w Zgierzu (k/Łodzi)
Wygląda dla mnie jak mix owczarka podhalańskiego. W lutym w ciąży została porzucona pod posesją Pani o dużym sercu. Została przygarnięta, odchowała szczeniaki, zaszczepiona, wysterylizowana ! po mału odzyskuje wygląd - nadal jest szczuplutka, ale zdrowa. Pewnie nie raz rodziła - co widać po niej :-( Pozwoliła się pogłaskać bez kłopotu - bardzo miła, na inne psy nie zwraca uwagi-żadnych konfliktów nie wszczyna, kotów nie goni (też są na posesji).
Kontakt do tymczasowego opiekuna 042 716 36 96 (nie ma ani internetu

Posted

Chciałbym zwrócić się do wszystkich o poradę.
Podczas wczorajszej rozmowy z burmistrzem Węgrowa, został ustalony termin (16 września) charytatywnego koncertu "Im naprawdę można pomóc". Koncert odbędzie się pod patronatem Dogomanii, dzięki ogromnemu zaangażowaniu i pomocy ze strony Pana Janusza Orzechowskiego :loveu:.
W związku z tym chciałbym założyć oddzielny wątek, ale nie wiem w jakiej kategorii go umieścić. Są dwie możliwości - "Psy w potrzebie" (cel koncertu jest z tym ściśle związany) oraz "Inne".
Czekam na sugestie.

Posted

Witam wrócilam po kilkudniowej nieobecnosci ..... a tu tyle sie wydarzyło .. Gallegro jesli moge wypowiedziec swoje skromniutkie zdanie to mysle ze lepiej byłoby na psy w potrzebie ( wiecej osob tam zagląda ) , a na inne zasygnalizowac ze taki temat jest na psach w potrzebie .
Enia jak zdały egzamin płatki w schronisku ... czy na sobote zakupić pake ...i czy bedziesz mogła ewentualnie ode mnie odebrać Ty lub ktos jadacy ... bo w niedziele wyjezdzam na dwa tygodnie na działke na Mazury .
A ..zapomnialabym widzialam w piątek w Leader Price paczki kaszy po 5 kg .. nie bylo ceny ... ale one bywają tylko w promocyjnych cenach ... kiedys bralam dla Józefowa - to było jakos tanio , moze ktos z transportem ma blisko ten sklep i warto byłoby kupić ...ja moge tez pojechac kupić , ale gorzej z przywiezieniem ......

Posted

Haniu platki sprawdzaja sie super, są wygodne w użyciu i zapychaja brzuszki........szybko sie przyrządza.
Dzis wieczorkiem Olga jedzie wiec mozna cos przekazać.........
podala wyzej swój telefon.

Posted

No to bardzo sie ciesze ... rozmawialam wlaśnie z Olgą , ale ona ma dzisiaj napiety psiowy grafik zakupowy , a ja niezamowioną mam wiekszą ilość platkow , wiec w dwoch osiedlowych sklepikach bedzie nie wiecej niz 10 paczek . Nie warto taki kawal jechac Oldze po pare paczek . Bede czekala na haslo jesli ktos moglby odebrac ode mnie do soboty - to postaram sie zamowić wiecej

Posted

Enia jestem za, Monę na belgi może by warto wstawić? I tą malutką, czarną i bardzo przytulaśną, co ją właściciele oddali też trzeba światu pokazać ;-(

Posted

No tak Folen ale nasz Szef ma zdjecia , bez tego ani rusz.......
szefie zlituj sie i pokaż co nieco..........
Kasiu lepiej karmę jesli możesz, dzieki wielkie!

Posted

enia napisał(a):
No tak Folen ale nasz Szef ma zdjecia , bez tego ani rusz.......
szefie zlituj sie i pokaż co nieco..........
Kasiu lepiej karmę jesli możesz, dzieki wielkie!

suche psie czy rodzaj kaszy ryzu itp..
Kiedy może sie ze mna umowic na odbiór?