Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania W napisał(a):
Dzięki szczodrości tajemniczego sponsora i Zmysła, który nie dał szans konkurencji na dwóch bazarkach (portfel i zestawy długopisów) mamy na dwie sterylki - Miki i Mrówki.
Teraz zbieramy na kolejne "węgrowiaczki" - Redę i Reszkę
Zajrzyjcie proszę na bazarek i chociaż "podbijcie" wątek...
1. portret buldoga
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5294547#post5294547
2. świecznik dla koniarzy
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64542

Jakbyście jeszcze mogli zajrzeć...
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5295716#post5295716

A jakie są obecnie losy Miki i Mrówki?

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze, bardzo żałuję, ze nie moge przyjechać do Warszawy na tę niedzielę....Mój Ośrodek Doradztwa akurat wtedy organizuje Święto Mleka i wystawę krówek :angryy: , obecność obowiazkowa....
Naprawdę załuję...przywiozłabym ciasto do sprzedanai po złotówce :razz:

Posted

Malagos , no wielka szkoda!
Trochę mnie rozbawiło , że Święto Mleka jest zaraz po Dniu Matki. To znaczy ja rozumiem związek ale żeby od razu wystawa krów ?(które swoją drogą bardzo lubię)

Posted

Z tym Ciastem to jest bardzo dobry pomysł !!!
Może ktoś inny dałby radę coś upiec i podarować nam na pikniki? Na ten 27 maja lub na ten 26 w szkole u Ani......

KTÓRA Z CIOTEK JEST DOBRA W WYPIEKACH ?!!!

Posted

Olga132 napisał(a):
Z tym Ciastem to jest bardzo dobry pomysł !!!
Może ktoś inny dałby radę coś upiec i podarować nam na pikniki? Na ten 27 maja lub na ten 26 w szkole u Ani......

KTÓRA Z CIOTEK JEST DOBRA W WYPIEKACH ?!!!

Ja, ja!!! Żartowałem, ale jeśli jakieś wiktuały będą potrzebne, to może coś podrzucę.

Posted

Sprecyzujcie, co potrzebne na piknik. Jakieś słodycze w opakowaniach? Książki? Sam nie mam pomysłu, a chętnie coś podeślę. Na razie mam w zanadrzu tylko Bulgota.

Posted

Mośka napisał(a):
No właśnie ;)

Osoby doceniające wieloletnią pracę Fundacji EMIR na rzecz zwierząt mogą oddać swoj głos wysylając smsa o treści MP SERCE 8 na nr 7238 (koszt smsa to 2,44 pln z VAT). Głosowanie trwa do 22 maja 2007 r. :cool3:

</B>

Wygląda na to, że już końcówka głosowania. Ja dzisiaj wstałem i tak sobie pyknąłem z 5 sms-ów o powyższej treści -na dzień dobry. A co, należy się, nie? Przynajmniej taki drobny geścik.

Posted

Paulina , dzięki!
Faktycznie odległośc jest dośc dużym problemem...
W razie czego damy znać. A gdybyś była przypadkiem w W-wie 27.V to wpadnij do nas :-)

Posted

Zmysł napisał(a):
Sprecyzujcie, co potrzebne na piknik. Jakieś słodycze w opakowaniach? Książki? Sam nie mam pomysłu, a chętnie coś podeślę. Na razie mam w zanadrzu tylko Bulgota.

wszystko co jest związane z psami - obrazki, smycze, miski psie, obroże, zabawki dla psów, maskotki ... itp, itp
oczywiście nowe- tak aby mozna było to sprzedawać

no i oczywiście na niedziele moga być te ciasta - tez można sprzedać :lol:

Posted

Może ktoś pokombinowałby z ciasteczkami w kształcie psów albo kosteczek ;-) Oczywiście chodzi o ludzkie ciasteczka. Można też na zwyczajnym cieście zrobić "psie" wzorki (szalon +cukier puder ;-))

Posted

Olga132 napisał(a):
wszystko co jest związane z psami - obrazki, smycze, miski psie, obroże, zabawki dla psów, maskotki ... itp, itp
oczywiście nowe- tak aby mozna było to sprzedawać

no i oczywiście na niedziele moga być te ciasta - tez można sprzedać :lol:

A słodycze "ludzkie", np. ptasie mleczko, orzeszki, czekolady, albo kawy?

Posted

Fanta i Pepsi proszą o pomoc w znalezieniu im domku :modla: :modla: :modla: :modla:

Plakacik do rozwieszania jest do pobrania TUTAJ

Ania W jeszcze trochę pozwoliłam sobie przerobić Twój plakacik i nie wiem co Ty na to?:cool3:

Posted

Wystawisz sam? Jak sie podobala ksiazka?

Oj, jaki piękny jest post 1. Klaniam sie przed tym, kto to napisal.
Swietnie to wszystko jest podsumowane, przynajmniej wiadomo o co chodzi i dlaczego na wątku węgrowskim jest ciągle mowa o Fundacji Emir. SUPER!!!!

A niewtajemniczonych i gosci zachecam do przeczytania postu nr 1.

Posted

Mośka napisał(a):
Wystawisz sam? Jak sie podobala ksiazka?

Oj, jaki piękny jest post 1. Klaniam sie przed tym, kto to napisal.
Swietnie to wszystko jest podsumowane, przynajmniej wiadomo o co chodzi i dlaczego na wątku węgrowskim jest ciągle mowa o Fundacji Emir. SUPER!!!!

A niewtajemniczonych i gosci zachecam do przeczytania postu nr 1.

Spróbuję sam, chociaż mam pewne obawy techniczne :comp26: . Książka super, mogę śmiało polecać.

Posted

Zmysł- Ty mnie przeceniasz i to bardzo. Ja tylko od czasu do czasu wkleję jakieś ogłoszenia i na tym się kończy moja rola ;)
P.S. A o Snoopka walczymy dalej :p

Posted

Wczoraj ogłosiłam w necie Bezę, Ryśka, Tomiego, Westę i Bonanzę :lol: Potem podam linki.

Atena, Bobo i Nika miały już wcześniej w necie moje ogłoszenia i mają wznowione allegro :lol:

Posted

Zmysl, masz racje Evita , Paros i Wandzia to nasze "dobre duszki" oglaszają nam psy wszędzie gdzie sie da, siedzą po nocach wklejając te ogloszenia itp. Dzięki Nim sporo psiaków ma nowe domy.:loveu: