Mośka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Zmysł!? No kiedyś bedzie musiał nastąpic ten moment zapoznania :evil_lol: My miłe dziewczynki jesteśmy ;) Quote
ciemny Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Zmysł']podpiję pieczątkę Lepiej pieczątki nie podpijaj, to nie jest zdrowe :) Quote
mycha101 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Zmysł, ale jak rozumiem jeszcze nie przekreślasz swojej obecności na pikniku. Quote
Zmysł Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 mycha101 napisał(a):Zmysł, ale jak rozumiem jeszcze nie przekreślasz swojej obecności na pikniku. Dzisiaj będę wszystko wiedział Quote
Zmysł Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='ciemny']Lepiej pieczątki nie podpijaj, to nie jest zdrowe :) No widzisz. Już myślę o tym wyjeździe:drinka: Quote
Zmysł Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Mośka napisał(a):Zmysł!? No kiedyś bedzie musiał nastąpic ten moment zapoznania :evil_lol: My miłe dziewczynki jesteśmy ;) Ja się doczekać nie mogę:calus: Quote
Zmysł Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Nie będzie mnie w niedzielę. Czy fanty dostarczyć do szkoły AniW? Quote
Paulina. Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Dzwoniłam do p. kierowniczki schronu. Prawdopodobnie, tak oficjalnie i nie zza siatki będe tam w niedzielę. Quote
Zmysł Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Gdzie i kiedy dostarczyć fanty na niedzielę????????????????????????? Quote
Ania W Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Możesz tradycyjnie do mnie do szkoły do sekretariatu :-) Mam nadzieję że nie zainteresuje się tym policja bo to zaczyna wyglądać jak niezły punkt przerzutowy. Quote
Zmysł Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Ania W napisał(a):Możesz tradycyjnie do mnie do szkoły do sekretariatu :-) Mam nadzieję że nie zainteresuje się tym policja bo to zaczyna wyglądać jak niezły punkt przerzutowy. Dobrze, dzisiaj dojadą. Do 15.00? Quote
Ania W Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Tak poproszę. Gdybym wyszła wcześniej to i tak sekretariat będzie jeszcze czynny. Dzięki! Quote
Mośka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Paulina, to czekamy na wiesci. Sprobuj policzyc psy i zwroc uwage na chore. Quote
Olga132 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 A ja buszując po dogo znalazłam wierszyk jednej z dogomaniaczek (Molkas)...tak mi się spodobał, że muszę sie z Wami nim podzielić:lol: Przemyślenia doga... Na wersalce siedzi dog... bardzo duży z niego smok... Siedzi sobie, kombinuje... zaraz pewnie coś zmajstruje Pomysłowa bestia z niego... czasem zrobi coś mądrego... ale częściej siedzi sobie... myśląc "coś głupiego zrobię". Obgryzałem kapcie Panu... pić zacząłem wodę z kranu... dwie piłeczki rozerwałem... nić z chodniczka wyciągałem... Listonosza nastraszyłem... łeb do pralki dziś wsadziłem... na spacerze coś dorwałem... i się ciut rozchorowałem. Teraz sobie grzecznie leżę... i udaję cud - nie zwierzę... Quote
Zmysł Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Olga132']A ja buszując po dogo znalazłam wierszyk jednej z dogomaniaczek (Molkas)...tak mi się spodobał, że muszę sie z Wami nim podzielić:lol: Przemyślenia doga... Na wersalce siedzi dog... bardzo duży z niego smok... Siedzi sobie, kombinuje... zaraz pewnie coś zmajstruje Pomysłowa bestia z niego... czasem zrobi coś mądrego... ale częściej siedzi sobie... myśląc "coś głupiego zrobię". Obgryzałem kapcie Panu... pić zacząłem wodę z kranu... dwie piłeczki rozerwałem... nić z chodniczka wyciągałem... Listonosza nastraszyłem... łeb do pralki dziś wsadziłem... na spacerze coś dorwałem... i się ciut rozchorowałem. Teraz sobie grzecznie leżę... i udaję cud - nie zwierzę... Super!!!:multi: Quote
Mośka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Słuchajcie - mam pytanie odnośnie obecności na Pikniku w niedziele ( pod kontem przygotowania identyfikatorow). Kto się stawi? :cool3: Ania W :p Olga :p Marys ? Evita :shake: Zmysł :shake: Imanca ? Enia? Mycha ? Prosze sie zameldowac, szanowni wolo ;) Quote
Olga132 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Mycha będzię !!! tylko może nie pisz jej na identyfikatorze Mycha.... Quote
Ania W Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Mycha się deklarowała. Imanca też - tylko ona ostatnio chyba na dogo nie zagląda. Oczywiście wszyscy sympatycy (także skryci) tego wątku też są proszeni o ujawnienie się :-) Będzie miło spotkać się z Wami !!! Quote
Zmysł Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Aniu. Wysłałem paczkę, ale przez "umyślnego". Mam nadzieję, że dojdzie. Potwierdź. Quote
Mośka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Ten Twoj umyślny to kuuuuupę roboty ma. Rano był u mnie:lol: Quote
Ania W Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Melduję że paczka jest z fanastyczną zawartością!!! Dziękuję!!! Quote
mycha101 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Olga132 napisał(a):Mycha będzię !!! tylko może nie pisz jej na identyfikatorze Mycha.... :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Zmysł Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Mośka napisał(a):Ten Twoj umyślny to kuuuuupę roboty ma. Rano był u mnie:lol: U Ciebie był Krzysiek;) Quote
Zmysł Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Mośka, dziękuję za miśka, właśnie do mnie dotarł. Chyba mi się jednak pomyliło, bo myślałem, że ten mój jest z szarfą "You're special". Ale "Persil" też jest OK. I jest przepiękny, taki mięciutki:calus: Quote
Recommended Posts