Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olga132']

[FONT=Comic Sans MS]coroczna majówka dla dzieciaków i zwierzaków z cyklu:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]POKOCHAJ SIERŚCIUCHA[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]27 maja 2007, od godz. 12.00 w pubie LOLEK [/FONT][FONT=Comic Sans MS](Pola Mokotowskie)[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]W programie:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]* występy artystów dorosłych i trochę młodszych *[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]* loteria fantowa ze wspaniałymi nagrodami *[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]* pokaz psiej tresury i fryzjerstwa *[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]* mądre rady od weterynarzy, psich psychologów i właścicieli schronisk *[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]* super konkursy dla zwierzaków i dzieciaków *[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]* wybory psich piękności – sędziuje sędzia kynologiczny *[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]* i wiele innych niespodzianek… *[/FONT]

Oj szkoda, że mnie nie będzie. Super atmosfera, pogoda:cunao:

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też nie mogłam być :-( ale duchem byłam z Wami :lol:
Odrobiłam zaległośći i dopiero teraz podaję linki, gdzie już od tygodnia psiaki szukają domku :roll: Rita już wcześniej była ogłoszona i ma allegro, podałam linki już wcześniej :lol:

Beza
eoferty 4lapy ale.gratka psy kupiepsa bono-polska forum gazeta gumtree

Rysiek

Tomi

Westa

Bonanza
eoferty 4lapy mojpupil ale.gratka psy kupiepsa bono-polska forum gazeta gumtree

:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Posted

[quote name='paros']Ja też nie mogłam być :-( ale duchem byłam z Wami :lol:
Odrobiłam zaległośći i dopiero teraz podaję linki, gdzie już od tygodnia psiaki szukają domku :roll: Rita już wcześniej była ogłoszona i ma allegro, podałam linki już wcześniej :lol:

Beza

Rysiek

Tomi

Westa

Bonanza
eoferty 4lapy mojpupil ale.gratka psy kupiepsa bono-polska forum gazeta gumtree

:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:
Kawał świetnej roboty:loveu:

Posted

Olga132 napisał(a):
hmmm...no nie wiem, nie wiem....jest takie powiedzenie:nieobecni tracą !!!;)

Racja, racja. Ale bardzo chciałbym się dowiedzieć, czy dużo osób pokochało tego dnia sierściucha.

Posted

[FONT=Times New Roman]Na sierściuchach było bardzo sympatycznie. Do pomocy stawiły się: imanca, mycha, marie, mośka, aniaw. Stawila się Mona ze swoją opiekunką – super sunia adoptowana ze schroniska w Węgrowa (zresztą w konkursie psiej tresury zajęła I miejsce) Była loteria, pokaz psiej tresury, występy grupy ze szkoły stepu, zabawy dla dzieci. Znani aktorzy kwestowali na rzecz siersciuchów.[/FONT]
[FONT=Times New Roman] No i przede wszystkim było bardzo miłe towarzystwo…..a więc czas bardzo szybko płynął.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Tylko upał straszliwy….i mało na straganiku kupowali no ale parę zł się uzbierało. [/FONT]

Posted

Małe sprosotwanie!
Nie wiem jak w konkursie na posłuszeństwo,ale Mona na pewno była numer I w konkursie psich piękności!Wygrała z rasowymi , ale żebyście widzieli jak się prezentowała! Piękna pozycja wystawowa! A ja wiem co mówię. No i oceniał prawdziwy sędzia kynologiczny. Tak pięknej Mony jeszcze nie widziałam! Zdjęcia na jej wątku wieczorkiem ;-)

Posted

Bo jak człowiek sobie coś inaczej wyobraża, to potem ma tak jak ja. Chodzi o to, że ja myślałam, że ludzie będą skupieni tylko na sprawie psików i kociaków, a oni bardziej byli zainteresowani talerzem i kuflem piwa. Dobra wiem, nie byłam od początku, ale jak przyszłam to tak odebrałam tą imprezę. Najfajniejszy był taki rysiowaty kot, nie pamiętam nazwy, on pewnie najwięcej kaski uzbierał na swoich polskich, czworonożnych przyjaciół. Miał chłopak wzięcie:cool3:
Poza tym nie sprzedałyśmy wszystkiego, czyli impreza do chrzanu:eviltong:
Takie śliczne pocztówki dziewczyny zrobiły:crazyeye: , a jakich modeli miały...:cool1:

Posted

Ten kotek to był serwal

no ja tez myślałam, że sprzedamy wszystko ze straganika...ale w tajemnicy Ci powiem, że chyba w ogólnym rozrachunku nie wyszłysmy tak źle.....

Posted

Potrzebne mi są fanty, które zostały zabrane nie przeze mnie. W niedzielę w muzeum w Gołotczyźnie (moja mama tam pracuje) jest organizowany Dzień Dziecka, będzie dużo dzieciaków. Zabiorę to co mam, ale jeśli macie coś, to bardzo proszę. Ola znaczki by mi się przydały, a od Emir długopisy. A może coś sprzedam, kto wie...

Posted

Za chwilk wstawie na stronie Emira zdjecia z imprezy, ktore mi podeslala Ania.

Mnie strasznie meczy Beza - taki mlody, fantastyczny pies i nikt go nie zauwaza :-(
Paros i Evita, "oglaszacze naczelne" - moglybyscie wybrac jakies jej dynamiczne zdjecia stad:
http://picasaweb.google.com/hanna.michnik/BezaEmir
Znow Ania jako naczelny fotograf sie postarala, a ja nie umialam ich wkleic na watku wiec wkleilam tam. Mnie urzeklo to zdjecie w pedzie na budzie i to rozciagniete na ziemi...
Ale ona musi trafic na "swojego czlowieka" (tak jak zreszta kazdy inny psiak).

Tyle energii.......

Posted

Mycha - a może szybko loterie zorganizować - poproszę anie, popakujemy ci fanty, porobimy numerki i dasz mamie. Można zorganizowac to tak jak u ani - kazdy los wygrywa. Ania wtedy sporo kaski uzbierała.

Posted

Olga132 napisał(a):
Mycha - a może szybko loterie zorganizować - poproszę anie, popakujemy ci fanty, porobimy numerki i dasz mamie. Można zorganizowac to tak jak u ani - kazdy los wygrywa. Ania wtedy sporo kaski uzbierała.

Dawaj Mycha. W razie czego mogę trochę dorzucić fantów.

Posted

To w takim razie potrzebuję to wszystko na niedzielę, czyli w piątek musiałabym wszystko zabrać.
Ania jak będziesz pod jakimś stacjonarnym, to daj znać. Powiesz jak to wszystko wyglądało.
W piątek mama będzie sama więc tylko pocztówkami się zajmie.
Fanty mile widziane. Loteria to super pomysł.

Posted

Wręczenie nagród odbedzie sie 3 czerwca w Powsinie w Parku Kultury.
Podczas imprezy (godz. 11-19) - organizowanej przez Radio Kolor i miesięcznik "Mój Pies"- będzie można skorzystać z porad ekspertów, obejrzeć pokazy psich sportów (agility, frisbee, taniec z psem), posłuchać występów zespołów muzycznych, a nawet przejechać się terenowym quadem. Odbędą się też wybory Psa Publiczności. Punktem kulminacyjnym programu będzie wręczenie nagrody "Serce dla Zwierząt" osobie, która w ubiegłym roku - zdaniem czytelników - najbardziej przysłużyła się do poprawy losu zwierząt w Polsce.

Posted

mycha101 napisał(a):
To w takim razie potrzebuję to wszystko na niedzielę, czyli w piątek musiałabym wszystko zabrać.
Ania jak będziesz pod jakimś stacjonarnym, to daj znać. Powiesz jak to wszystko wyglądało.
W piątek mama będzie sama więc tylko pocztówkami się zajmie.
Fanty mile widziane. Loteria to super pomysł.

mycha - a jak ci mam znaczki dostarczyć?