gamoń Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Pamietajcie o Kreciku ale tylko super domek wypatrzcie dla niego;) ;) ;) ;) ;) ;) Quote
malagos Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Czekamy na relację z dzisiejszego wypadu...:cool1: co sie udało, a co sie nie udało załatwić? Quote
Olga132 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 emir napisał(a):ok !:eviltong: Emir żeś sie rozpisała:evil_lol: Quote
paros Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 emir napisał(a):ok !:eviltong: Emir Cieszę się :lol: A szczegóły to prosimy rozesłać mailem :eviltong: Quote
Ania W Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 To chyba uprzedzę enię:p, chociaż to ona jest posłańcem przynoszącym dobre wieści: Laleczka i Gwiazdka są już w nowym domku :loveu: Poszły do adopcji razem więc będzie im raźniej. Podobno bardzo dobry domek . :laola: Quote
enia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Hihi oby więcej takich wieści Aniu ......tez bym bardzo chciała.:lol: a ktoś nam sie chyba w Bezuni zakochał........:loveu: Jo37 zgłoś sie jak tam Zuzia nasza???? dziewczyny zobaczcie jak Maszka trafiła i jakie ma foty z nowego domku, są u Emir na stronie i jakie wakacje sie pannicy szykują.:multi: I Sarunia też już kochana jest......:p Quote
Mośka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Ciesze sie i sobota i Laleczka z Misiem :loveu: :loveu: :loveu: Ale Wasze relacje faktycznie, obfite , istny slowotok, nie Olga??? Quote
enia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Mośka bylaś na bieżąco chiba nie????:evil_lol: Quote
Mośka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 E tam, jeden krotki telefonik :placz: Czy moze Zuzia ma juz swoj watek? Quote
Folen Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 To ja dodam od siebie, że dziś odwiedzić Misia ma potencjalna właścicielka, 3majcie kciuki, żeby pojechał do swojego domku ;) Quote
Jo37 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Zuzia ma na imię Amber . Została właśnie sama w domu . Mam nadzieję ,że będe miała do czego wrócić . Quote
Mośka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Jo37-Amber zwrocila moja uwage w schronie swoja grzecznoscia, wiec mam nadzieje, ze bedzie dobrze. A jak zachowywala sie w domu? Plz napisz cos wiecej, bo my tu takie ciekawskie jestesmy troche :evil_lol: Folen-to ja juz nic nie rozumiem- To Mis nie w domku nowym razem z Laleczka? Zdrowka CI zycze ;) Enia - zmieniaj podpis :eviltong: Quote
enia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Jo37 - Olga 132 może bedzie mogła pomóc z tą sterylką Amber musimy sie spieszyć skoro to jajko z niespodzianką , proszę skontaktuj sie z nią na pw. Mam nadzieje , że sunia grzeczna jest bo wygląda jak aniołek........:lol: Quote
Olga132 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Mośka napisał(a):Jo37-Amber zwrocila moja uwage w schronie swoja grzecznoscia, wiec mam nadzieje, ze bedzie dobrze. A jak zachowywala sie w domu? Plz napisz cos wiecej, bo my tu takie ciekawskie jestesmy troche :evil_lol: Folen-to ja juz nic nie rozumiem- To Mis nie w domku nowym razem z Laleczka? Zdrowka CI zycze ;) Enia - zmieniaj podpis :eviltong: gwiazdeczka ma domek razem z laleczką! ale poproszę o 100% potwierdzenie bo nie wiem czy mam usunąć jej ogłoszenie z allegro? Quote
enia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Gwiazdka i Lala poszly do jednego domku i to super domku! a dzis do Misia jedzie może przyszla pani.........więc kciuki mocno trzymać. za Lale nie mozna innego szczeniorka wstawić na allegro? Quote
Mośka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 No wreszcie zalapalam, ja dzis jakos taka jestem sprawna inaczej ;) Quote
Ania W Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Do Misia przyjeżdża pani dziś ok 19....Ciotki wiecie co trzeba robić? Jest też szansa na domek dla dorosłej suni w Opolu (z nadania Folen). Wysyłam zdjęcia i opisy...Czekamy, ściskając kciuki! Quote
malagos Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Ja też chcę wiedzieć, jak Amber!:cool3: Czy nadal wybiera duze kałuże do siusiania? :roll: Jak sie zachowuje w mieszkaniu, jak spacerki na smyczy, jak....no wogóle "jak"? Quote
Jo37 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Amber - sunia generalnie grzeczna i miła . Cieszy się i merda ogonkiem . W domu OK . Wpadłam do niej w ciągu dnia i wszystko było w porządku . Moim zdaniem mieszkała w domu . Był problem bo nie chciała się załatwić .Na szczęście dzisiaj rano było i sioo i qoo . Mam nadzieję ,że nie będzie z tym więcej problemu . Niestety nie jest tak różowo . Wczoraj na spacerze rzuciła się na małego pieska . Z dużymi nie zaczyna - przynajmniej na razie . Quote
asiamm Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Jo37, a sprawdzałaś już jak Amber reaguje na koty? Quote
Osiolek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 asiamm napisał(a):Jo37, a sprawdzałaś już jak Amber reaguje na koty? Jak zjada male psy, to napewno koty tez ;-) Quote
Jo37 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Na spacerze ja widziałam koty i wiewiórkę a ona nie . Postaram sie ją naprowadzić na kota . Quote
emir Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Misio pojechał do swojego prawdziwego domu!!! Wielu szczęśliwych lat życia u dobrych, wrażliwych i kochających Ciebie ludzi :laola: EMIR Quote
Recommended Posts