evita. Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 paros napisał(a): Linki do ogłoszeń Dobka, Dusi i Cygana :lol: eoferty 4lapy mojpupil ale.gratka psy kupiepsa bono-polska oraz wysłane na forum. gazeta Paros- super :Rose: . Rysio i Żanetka też od dzisiaj promują się w necie ;). Jeśli ktoś chciałby jeszcze pomóc nam z ogłoszeniami i allegro to w poście 3206 jest rozpiska, które psiaki były ogłaszane, a które jeszcze nie. Wszelkie ręcę do pracy mile widziane :lol: Quote
Beata R Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 to ja mogę wystawić i poogłaszać W węgrowskiej Galerii znalazłam jeszcze takie cudeńka do adopcji: Malinka (brak ogłoszeń) Figa (brak ogłoszeń) Fiona (brak ogłoszeń) Misia (brak ogłoszeń) Alaska (brak ogłoszeń) Groszka (jest u Emir- brak ogłoszeń, jest na allegro) Tylko gdzie szukać tekstu, tzn. danych o maluchach i cz można podawac nr tel. jak w galerii Węgrowskiej? Quote
Ania W Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Beata ja już prawie kończę część druga kartoteki - wieczorem mogę przesłać ci mailem zdjęcia i info o tych psach. Quote
Olga132 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 no nie - Aniu ja jestem w SZOKU:crazyeye: - ruszyłaś z tymi pracami z kopyta....jak skończysz z kartoteką to sie proszę zgłoś do mnie...mam dla Ciebie fajną robotę;) Quote
Beata R Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ania W napisał(a):Beata ja już prawie kończę część druga kartoteki - wieczorem mogę przesłać ci mailem zdjęcia i info o tych psach. ooo, super to proszę na [email protected], jakby się nie zmieściło albo byl jakiś problem( bo czasami go2.pl m aproblem) to wyślę na PW adres na skrzynkę do pracy Quote
Mośka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Cioteczki, jestem z Was dumna:p Co za podzial pracy! Nie bylo mnie tu 3 dni, a tu robota wre. Nic dla mnie nie zostawilyscie ;) Quote
evita. Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ania W napisał(a):Beata ja już prawie kończę część druga kartoteki - wieczorem mogę przesłać ci mailem zdjęcia i info o tych psach. Aniu- kończ, kończ :lol: Twoje kartoteki są bardzo pomocne przy ogłaszaniu, a jak dobrze pójdzie to jutro wszystkie psiaki z pierwszej części kartoteki będa już miały ogłoszenia ;) Beata- świetnie, że nam pomożesz :lol:. Sunieczki o których piszesz nie mają jeszze ogłoszeń- oprócz Groszki- nią miała zająć się Paros :lol: Quote
evita. Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Mośka napisał(a):Cioteczki, jestem z Was dumna:p Co za podzial pracy! Nie bylo mnie tu 3 dni, a tu robota wre. Nic dla mnie nie zostawilyscie ;) Mośka o robotę się nie martw, bo z tego co wieść niesie Ty jesteś osobą do zadań specjalnych ;) :lol: Quote
Marka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Przepraszam, ale nie dam rady przekopać się przez cały temat - czy są w tej chwili w Węgrowie jakieś szczenięta do pilnej adopcji? Quote
enia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Marko jest córeczka Bezuni 4 miesieczna kremowa mala sunia , jej mama to prawie labka wiem ,że byla w kiepskim stanie wyglodzona i wyziebiona ponoć jest lepiej ......... fotek brak. Quote
enia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 No i te dwie kruszynki slabe u Ewy na tymczasie ale one maja opiekę póki co. Quote
Mośka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 MARKA, szczeniakow w Wegrowie mamy sporo. Pierwszej potrzeby jest sunia 4-5mcy z baraku. Juz podobno wydobrzala, tyle ze siedzi w ciemnosciach :shake: Zdjecia niet. A potem 2 sunie ktore sa u pracownicy Ewy (str. 303, moj post 3022), bo podobno siedza w kartonie! No i 7 szczeniakow u pracownicy Joli (oprocz bialego misia za TM, moj post 3024). Quote
Mośka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Folen czy ja Ci mowilam, ze ten bannerek jest CUDNY? Oddaje dokladnie wszystko, co trzeba w tej smutnej sytuacji.. Zachwycam sie nim juz drugi dzien ;) Quote
Beata R Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 KARTOTEKA II ogłoszone na razie tylko-jak niżej, bo mnie jaks chyba grypa dopadła-i net mam w pracy a musze wyść do lekarza, przepraszam ze tylko tyle, bo nie wiem czy nie pójdę leżeć ;(( MISIA-allegro 14 dni ALSKA -allegro 14 dni Dżeki - allegro - http://www.owczarkiniemieckie.fora.pl MALINKA[SIZE=2]-allegro 14 dni FUKS[SIZE=2]-allegro 14 dni TIGRA[SIZE=2]-allegro 14 dni DUSIA[SIZE=2]-allegro 14 dni PCHEŁKA[SIZE=2]-allegro 14 dni PESTKA[SIZE=2]-allegro 14 dni WIÓRKA[SIZE=2]-allegro 14 dni CICHA[SIZE=2]-allegro 14 dni LALECZKA I MIŚ[SIZE=2]-allegro 14 dni Moj nik na allegro to becia11, przepraszam że nie zamieszczam linków ale muszę już wyjśc z pracy POzdrawiam WAs KOCHANe Jeśli się nie położe to jeszcze dodam na kilku stronach pieskowych. Quote
Ania W Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ha ! W takim razie Beatko jesteś jedyną osobą, do której kartoteka doszła wczoraj w całości. Bardzo dziękujemy! Przesłałam wczoraj Marce zdjęcia dziewczynek z tymczasu. Ale czy one nie miały wrócić przypadkiem doschroniska w związku z alergią dziecka pani Ewy? Quote
enia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Te dwie od Ewy trzeba zabrać mamy tymczas.;) Quote
Mośka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Enia, a skadze takie super wiesci? Alergia dziecka Pani Ewy? pierwsze slysze..:roll: Quote
Ania W Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 proszę o oficjalne napisanie czy kartoteka part II doszła ??? Jestem w dużym stresie bo wczoraj poszły puste strony po godzinie wysyłania ich. Na część trzecią trzeba będzie jeszcze trochę poczekać ;-) Quote
enia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Do mnie doszła pusta , ale Evita wysłała mi swoją pełną od Ciebie Aniu- dobra robota.;) Quote
Ania W Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ale ja dzisiaj przed chwilą do was wysyłałam! Znowu pusta? To ja już nic nie rozumiem... spróbuję jeszcze raz żeby się dowiedzieć dlaczego nie idzie, bo typowy ze mnie "lajknik" komputerowy. A przy okazji ..powoli brakuje mi zdjęć i wiedzy o psach ;-) Quote
enia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Wiedza rzecz nabyta, o którym chcesz cos wiedzieć? lece obadam czy teraz cosik mi przyszło od Ciebie ........:lol: Folen ma na płycie moje foty z zimy może tez sie przydadzą? Quote
Mośka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Aniu, jestem pod wrazeniem! Super robota! A byla tez czesc 1 ? Ja nie mam :roll: Aniu, Ty tam w Zelkach troche dzialasz- plakat jakis jest o nich? Z jakas ckliwa historyja...Porozklejalabym troche. Quote
Olga132 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 już ci moska wysyłam cz.1 kartoteki Aniu - ja mam obie części. DZIĘKI!!! Quote
Recommended Posts