Ania W Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Żelki są w part I ;-) Myślę, że każdą z tych stron można przerobić na plakat ogłoszeniowy i nie wymaga to wielkiego wkładu pracy, tylko ja nie mam jak tego wydrukować. To znaczy kilka sztuk mogłabym ale nie mam czasu rozwozić tego do zainteresowanych, więc najlepiej byłoby gdyby tak we własnym zakresie....;-) Quote
Folen Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Do mnie też doszła kartoteka, i ta z dziś nie była pusta, thnx. A foty mam od Enii z zimy i z lata jak węgrowiacy robili :p Tylko nie mogę wysłać, bo poczta mi nie przepuszcza :mad: Aha, Mośka, fajnie, że się banerek podoba, jakiś miałam wtedy dobry nastrój do jego zrobienia :-( Quote
mycha101 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Pozwalam sobie wkleić zdjęcia Samby, która była w Węgrowie, a potem w Fundacji Emir. To tak na poprawę humoru. Samba ze swoją nową panią na Mazurach w towarzystwie swoich przyjaciół. W oczekiwaniu na jedzenie. I wreszcie jedzonko. Quote
Ania W Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 To szczęściara!!! Samba ma teraz super życie! Mycha, a nie chcecie jeszcze jednego psiaka? Będzie najpiękniejszy i najmądrzejszy na świecie !!! Quote
mycha101 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ania W napisał(a):To szczęściara!!! Samba ma teraz super życie! Mycha, a nie chcecie jeszcze jednego psiaka? Będzie najpiękniejszy i najmądrzejszy na świecie !!! Aniu, a widziałaś tą szczęśliwą gromadkę na pierwszym zdjęciu? Tylko owczarek nie jest nasz. Ja już mam dwa psiaki (też na zdjęciu) i kocia, a rodzice mają Sambę. Nie mogą przygarnąć drugiego psiaka, bo nie mają na to warunków, ale ja staram się szukać domków tymczasowych dla węgrowskich psiaków, jednak okazuje się to dosyć trudne, ale nie tracę nadziei. Quote
Olga132 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Mycha - wyślij te fotki do emir, żeby mogła wstawić na swoją stronkę:lol: Super się ogląda te zdjęcia - aż się łezka w oku kręci ze szczęścia. Quote
mycha101 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Olga132 napisał(a):Mycha - wyślij te fotki do emir, żeby mogła wstawić na swoją stronkę:lol: Wysłane. Super się ogląda te zdjęcia - aż się łezka w oku kręci ze szczęścia. Chciałabym więcej takiego psiego szczęścia oglądać. A tam mała w kubraczku - Nelka - też jest z Fundacji Emir. Quote
Mośka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Oj , potrzeba nam teraz takich wiesci :p Udalo sie Sambie, nie powiem. Niektorym psiakom sie udaje, dlatego musimy te domki nawet spod ziemi wytrzasnac :roll: Te zdjecia sa dowodem, ze warto. Mam juz calosc kartoteki, plakacik Zelkow wykombinuje. Dzieki Cioteczki ;) Quote
boksiedwa Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Mośka napisał(a):Oj plakacik Zelkow wykombinuje. Dzieki Cioteczki ;) jaki plakacik? taki żeby porozwieszać w różnych miejscach? Jesli taki to podeślijcie jakieś foty i kontakty to jutro rano coś zrobię. Najlepiej na e-mail [email protected] Quote
Olga132 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 boksiedwa napisał(a):jaki plakacik? taki żeby porozwieszać w różnych miejscach? Jesli taki to podeślijcie jakieś foty i kontakty to jutro rano coś zrobię. Najlepiej na e-mail [email protected] juz ci wysyłam - rozwieszaj gdzie sie da Quote
paros Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Miałam ogłosić w necie szczeniaki Wiórka, Benio, Nela, Nutka, Żorżyk i sunię Groszka. Wszystko już przygotowane, zdjęcia dopracowane i weszłam na strone Emir aby sprawdzić jeszcze namiary do Emir. Ale te wszystkie psiaki :cool3: zniknęły ze strony Emir :niewiem: I co to oznacza? :shake: Czy mam je ogłaszać, czy znalazły domki .... Co mam robić? :roll: Quote
boksiedwa Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 ok, dostałam, cos pokombinuje i podeslę Quote
Ania W Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Paros właśnie byłam na stronie Emira i ...one tam są!!! Prawdę mówiąc nie rzuciłam okiem czy wszystkie ale na pewno Wiórka i Groszka jest! Quote
Olga132 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 są na stronie Emir na pewno - wejdz w dział Zwierzęta! Quote
paros Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Przeprowadziłam dochodzenie i okazało sie, że są dwie strony Emir prawie identyczne w wyglądzie :cool3: ale z innymi psiakami do adopcji :shake: Na tej nie ma tych "moich" psiaków http://republika.pl/fundacjaemir/index1.htm a na tej są :lol: http://www.fundacja-emir.org/index1.htm To jak to jest z tymi stronami :cool3: A ja w pracy miałam w ulubionych stary adres i stąd nieporozumienie :evil_lol: Ale te strony nie powinny róznić się :nono: Quote
Olga132 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Faktycznie - to jakas dziwna sytuacja. Osiołek - zadziałaj w tej sprawie, oki??? Bo ty tam juz wiesz z kim gadać! Jedna strona powinna być zlikwidowana. Quote
Osiolek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Olga132 napisał(a):Faktycznie - to jakas dziwna sytuacja. Osiołek - zadziałaj w tej sprawie, oki??? Bo ty tam juz wiesz z kim gadać! Jedna strona powinna być zlikwidowana. Osiolek zadzialal ;-) tzn napisal maila do webmaster aktualnej strony. Ale sprawdzalam link do strony glownej: http://republika.pl/fundacjaemir/ i tam jest informacja ze strona jest przeniesiona. Wiec szanowna pani paros miala link dla leniuchow, na skroty :evil_lol: A fe ;-) Quote
paros Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Osiolek napisał(a):Osiolek zadzialal ;-) tzn napisal maila do webmaster aktualnej strony. Ale sprawdzalam link do strony glownej: http://republika.pl/fundacjaemir/ i tam jest informacja ze strona jest przeniesiona. Wiec szanowna pani paros miala link dla leniuchow, na skroty :evil_lol: A fe ;-) Teraz jest taka informacja, ale rano była to identyczna strona tylko różniła się psiakami do adopcji w podstronie "zwierzęta" :eviltong: Quote
malagos Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Czy nie macie w schronisku jamnkopodobnej suni? Chyba by mogła znaleźć dom :roll: Quote
Ania W Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Można poszukać...Pytanie tylko jak bardzo ma być podobna do jamnika;-) Zaraz zobaczę w zdjęciach Quote
Osiolek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 paros napisał(a):Teraz jest taka informacja, ale rano była to identyczna strona tylko różniła się psiakami do adopcji w podstronie "zwierzęta" :eviltong: Tam sie nic nie zmienilo - weszlas na "podstrone", tzn dodalas "index1.htm" do strony "http://republika.pl/fundacjaemir/". Porownaj: http://republika.pl/fundacjaemir/ http://republika.pl/fundacjaemir/index1.htm :evil_lol: Quote
paros Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Szczeniaki Wiórka, Benio, Nela, Nutka, Żorżyk i sunia Groszka właśnie pojawiły się w necie :lol: eoferty 4lapy ale.gratka psy kupiepsa bono-polska oraz zgłoszone do forum.gazeta :lol: Zauważyłam, że Nela pojawiła się też samodzielnie na psy.pl :lol: Quote
Olga132 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 w schronisku to nie wiem ale u emir mamy takie pieski: TOMI przeżył własną śmierć - po wypadku samochodowym; przeszedł 2 poważne operacje, potrzebuje domu pełnego miłości i spokoju; bardzo oddany i przyjacielski; prawie nie szczeka, sympatyczna "przytulanka" :) Quote
Olga132 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 będzie wiernym obrońcą swojego pana ; wyrzucony z jadącego samochodu przy trasie katowickiej. Pies z charakterem. Quote
Recommended Posts