BeaBono Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Dyzio w aucie - jeździ przypięty pasem, więc po samochodzie nam nie bryka :eviltong: Dyzio wchodzi po schodach :lol: [video=youtube;6mMfk2I-8us]http://www.youtube.com/watch?v=6mMfk2I-8us&feature=player_embedded[/video] Quote
Ajula Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 tyle szczęścia naraz i własne łóżeczko, i jedzonko pyszne, i spacerki a jaki puchatek z niego po kąpieli się zrobił :loveu: Quote
conceited Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 widze, ze Dziadzio sie nawąchać nie moze :) nochal w kwiatki i zadowolony :) tak sie ciesze, ze u Was wyladąwal. Pieniazki juz prawie cale zebrane. Quote
Secia Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 absolutnie fenomenalne fotki no i filmiki też nie gorsze :multi: :shiny: :multi: :shiny: :multi: :shiny: :multi: :shiny: :multi: :shiny: :multi: :shiny: :multi: :shiny: :multi: :-)ksiązki kucharskie dla Mieszka :-) http://www.dogomania.pl/threads/194049 Quote
conceited Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 slyszalam na filmiku, ze Dziadzio ma nowe imie... :) DYZIO:loveu: Brzydki Dyzio:evil_lol: i co te doktorek zdiagnozowal? musze jeszcze do Goni podjechac po 50zl i wysle sianko. Quote
Helga&Ares Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 A ja się piszę na sesję zdjęciową dla Dyzia :) Quote
BeaBono Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Helga&Ares']A ja się piszę na sesję zdjęciową dla Dyzia :)[/QUOTE] Byłoby wspaniale :loveu: Ja ze swojego "sprzęciola" nic lepszego nie wycisnę, a Dyziowi fotencje się przydadzą do ogłoszeń. On się zmienia w tempie ekspresowym - kiedy wracamy do domu (a dziś latałyśmy w te i we wte...) witają nas trzy psy; Dyzio pozwala się głaskać, mamie wywalił dziś pół brzuszka do miziania (położył się tak na boczku), a ja dostałam buziaka, chociaż nie wiem za co, to było... No i żeby chłopaka nie przechwalić, powiem, co zbroił: 1) podniósł łapencję i oznaczył drzwi od kuchni (po przyjeździe Rudki); 2) na spacerze ( Dyzio + Rudka ) podszedł do niego malamut ( przyjazny egzemplarz - bawi się z psami , sam nie wszczyna awantur). Dyzio nawarczał na "mamuta", "mamut" się spiął, chwila moment, a Dyzio by się doigrał (złapałam dużego za kudły i odciągnęłam od małego, żeby mały nie skończył w paszczy). Quote
Onaa Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Czytam i oglądam fotki Dziadzia i bardzo się cieszę. Cieszę się, że mu się udało, bo przyznam, że miałam już momenty zwątpienia, czy biedakowi uda się zaznać troski i miłości. A te zdjęcia są super :): http://img232.imageshack.us/img232/1527/pa070033.jpg http://img232.imageshack.us/img232/6824/pa070034.jpg. Quote
conceited Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Hehe...Dyzio wyglada jak taki skrzacik. Ale widac, ze pychol sie smieje, jak ladnie hopsa po schodach :) Beatko - przeslij mi prosze jeszcze raz numer konta bo wczoraj dostalam info, ze mam zapchana skrzynke i usunelam wiele maili, i ten z numerem konta tez przez przypadek. monika - mozesz wyslac numer konta osobom, ktore sie zadeklarowaly na Twoim bazarku? Quote
paulinken Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Zdjęcia w samochodzie są rozbrajające! Jest fantastyczny!:loveu: Quote
ania z poznania Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ciotki kochane, mam takie pytanie: Czy któraś może nudzi się w poniedziałek i chciałaby się przejechać ze mną do Szczecinka zawieźć staruszka astka do hotelu ? Wycieczka byłaby połączona z atrakcją :multi: dla każdej dogomaniaczki- zwiedzaniem najnowocześniejszego schroniska w Polsce (naprawdę takiego jeszcze nie widziałyście), przy którym jest hotel. Quote
BeaBono Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Dyzio udaje niewiniątko... a chwilę przedtem próbował włazić na Gufa... Jeszcze cię dorwę z aparatem mały kuncwocie ! :evil_lol: Quote
ania z poznania Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 http://img526.imageshack.us/img526/6573/pa080063.jpg Jak super zobaczyć Dyzia szczęśliwego, na trawce!!!! Quote
conceited Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 dlaczego probowal wlazic?:crazyeye: pieniadzki za miesiac - poszly, reszty probuje sie doliczyc :oops: czegos jeszcze nie dostalam... zaraz sobie wszystko rozpisze. edit: aktualizacja oto wplaty ktore doszly - stan na 09.10.2010 : stale: Pani Gabrysia 50zl magenka1 10zl What May NN 30zl Markofix1 50zl barbara (nie bylo nicka:oops:) 30zl conceited 30zl jednorazowe: Paulinken - 30zl Quote
ania z poznania Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='conceited']dlaczego probowal wlazic?:crazyeye: [/QUOTE] W celu ustalenia hierarchi, taki odruch dominacyjny ;) Quote
BeaBono Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='ania z poznania']W celu ustalenia hierarchi, taki odruch dominacyjny ;)[/QUOTE] Dokładnie. Dziadzio wkrótce uplasuje się pomiędzy Gufem, a Pepsi. Guf - ciapizna, nie protestuje, kiedy Dziadzio (bądź inny pies) wtyka mu nos w tyłek, liże... wiecie co, próbuje na niego wleźć. Pepsi Dziadzio nawet nie próbuje "podskoczyć". Za wtykanie nochala, tam gdzie dama sobie nie życzy, dostał "warka" i wystarczyło. Quote
conceited Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 i jak Dyzio z rana? :) pieniazki doszly?:) Quote
Secia Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Dyziek na trawce jest piękny :-) przelałam dzisiaj 15.00 za ten miesiąc Quote
conceited Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [quote name='Secia']Dyziek na trawce jest piękny :-) przelałam dzisiaj 15.00 za ten miesiąc sie Ciocia troszke zapedzila :evil_lol: dzis jednak Dyziolek jedzie znow do weta bo pokasluje, kaska sie przyda. Wyslalam wszystkim z pierwszego posta prosbe o wplate, ale jeszcze nie wszyscy wplacili. Monia - czy ja nie zapomnialam o kims z Twoich bazarkow? wszyscy sa w pierwszym poscie uwzglednieni? aha, niech sie Ciocia Basia przyzna jaki ma nick na forum bo nie wiem kto wplacil :oops: Quote
Secia Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 no tak teraz widzę jaśniej co napisałam hm... ale co tam :-) Quote
monika083 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 zapomnialas:) JJD- 30 zl /msc ( wplaty kolo 14-stego) lalla wyslala cos jenorazowo ,nie wiem ile. Quote
Recommended Posts