Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dyzio w aucie - jeździ przypięty pasem, więc po samochodzie nam nie bryka :eviltong:

Dyzio wchodzi po schodach :lol:

[video=youtube;6mMfk2I-8us]http://www.youtube.com/watch?v=6mMfk2I-8us&feature=player_embedded[/video]

• Replies 732
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

slyszalam na filmiku, ze Dziadzio ma nowe imie... :) DYZIO:loveu: Brzydki Dyzio:evil_lol:

i co te doktorek zdiagnozowal?

musze jeszcze do Goni podjechac po 50zl i wysle sianko.

Posted

[quote name='Helga&Ares']A ja się piszę na sesję zdjęciową dla Dyzia :)[/QUOTE]

Byłoby wspaniale :loveu:

Ja ze swojego "sprzęciola" nic lepszego nie wycisnę, a Dyziowi fotencje się przydadzą do ogłoszeń. On się zmienia w tempie ekspresowym - kiedy wracamy do domu (a dziś latałyśmy w te i we wte...) witają nas trzy psy; Dyzio pozwala się głaskać, mamie wywalił dziś pół brzuszka do miziania (położył się tak na boczku), a ja dostałam buziaka, chociaż nie wiem za co, to było...
No i żeby chłopaka nie przechwalić, powiem, co zbroił:
1) podniósł łapencję i oznaczył drzwi od kuchni (po przyjeździe Rudki);
2) na spacerze ( Dyzio + Rudka ) podszedł do niego malamut ( przyjazny egzemplarz - bawi się z psami , sam nie wszczyna awantur). Dyzio nawarczał na "mamuta", "mamut" się spiął, chwila moment, a Dyzio by się doigrał (złapałam dużego za kudły i odciągnęłam od małego, żeby mały nie skończył w paszczy).

Posted

Hehe...Dyzio wyglada jak taki skrzacik. Ale widac, ze pychol sie smieje, jak ladnie hopsa po schodach :)

Beatko - przeslij mi prosze jeszcze raz numer konta bo wczoraj dostalam info, ze mam zapchana skrzynke i usunelam wiele maili, i ten z numerem konta tez przez przypadek.

monika - mozesz wyslac numer konta osobom, ktore sie zadeklarowaly na Twoim bazarku?

Posted

Ciotki kochane, mam takie pytanie:

Czy któraś może nudzi się w poniedziałek i chciałaby się przejechać ze mną do Szczecinka zawieźć staruszka astka do hotelu ?

Wycieczka byłaby połączona z atrakcją :multi: dla każdej dogomaniaczki- zwiedzaniem najnowocześniejszego schroniska w Polsce (naprawdę takiego jeszcze nie widziałyście), przy którym jest hotel.

Posted

dlaczego probowal wlazic?:crazyeye:

pieniadzki za miesiac - poszly, reszty probuje sie doliczyc :oops: czegos jeszcze nie dostalam... zaraz sobie wszystko rozpisze.

edit: aktualizacja

oto wplaty ktore doszly - stan na 09.10.2010 :

stale:
Pani Gabrysia 50zl
magenka1 10zl
What May NN 30zl
Markofix1 50zl
barbara (nie bylo nicka:oops:) 30zl
conceited 30zl

jednorazowe:
Paulinken - 30zl

Posted

[quote name='ania z poznania']W celu ustalenia hierarchi, taki odruch dominacyjny ;)[/QUOTE]

Dokładnie. Dziadzio wkrótce uplasuje się pomiędzy Gufem, a Pepsi. Guf - ciapizna, nie protestuje, kiedy Dziadzio (bądź inny pies) wtyka mu nos w tyłek, liże... wiecie co, próbuje na niego wleźć. Pepsi Dziadzio nawet nie próbuje "podskoczyć". Za wtykanie nochala, tam gdzie dama sobie nie życzy, dostał "warka" i wystarczyło.

Posted

[quote name='Secia']Dyziek na trawce jest piękny :-) przelałam dzisiaj 15.00 za ten miesiąc

sie Ciocia troszke zapedzila :evil_lol:

dzis jednak Dyziolek jedzie znow do weta bo pokasluje, kaska sie przyda.

Wyslalam wszystkim z pierwszego posta prosbe o wplate, ale jeszcze nie wszyscy wplacili. Monia - czy ja nie zapomnialam o kims z Twoich bazarkow? wszyscy sa w pierwszym poscie uwzglednieni? aha, niech sie Ciocia Basia przyzna jaki ma nick na forum bo nie wiem kto wplacil :oops: