Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 732
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Na 3 fotce Dyzio ziewał :lol:

Oczka ma lekko zmętniałe, ale na pewno lepiej widzi niż słyszy (czytaj : na spacerach muszę być w zasięgu wzroku, Dyzio z pewnej odległości nie słyszy, że go wołam; już mi się tak zdarzyło, że gdy mnie nie widział, to poleciał pod klatkę wejściową do bloku; myślał chyba, że wróciłam do domu i go zostawiłam, bo tempo miał niezłe)

Uśmiałyśmy się dziś u weta. Zabrałyśmy też Pepsi i gdy ta miała obcinane pazury, to Dyzio mruczał.
Wetka stwierdziła, że mu się nie podoba, co wyczyniamy z jego dziewczyną :evil_lol:

Edited by BeaBono
Posted

BeaBono napisał(a):

Uśmiałyśmy się dziś u weta. Zabrałyśmy też Pepsi i gdy ta miała obcinane pazury, to Dyzio mruczał.
Wetka stwierdziła, że mu się nie podoba, co wyczyniamy z jego dziewczyną :evil_lol:

na pewno, u nas też Gacek się rzuca, jak coś Hexi trzeba zrobić, jak jej musiałam smarować tyłek maścią, to za zamkniętymi drzwiami, bo obrońca miał zastrzeżenia :D

Posted

Ano ma. Na "już w ds" i "mają dom,ale.." nie można wystawiać bazarków. Tak stanowi regulamin.
Poza tym Dyzio jest w dt. Żadnych "papirów" nie podpisałam i gdyby conceited chciała mi go zabrać, to nie mam nic do gadania.

Dyzio był dziś po raz czwarty na zastrzykach. Osłuchowo już z nim dobrze (płuca, oskrzela).
Zapomniałyśmy kagańca. O, dziwo, Dyziolina była bardzo grzeczna i nie próbowała nikogo zjeść.

Posted

[quote name='BeaBono']Ano ma. Na "już w ds" i "mają dom,ale.." nie można wystawiać bazarków. Tak stanowi regulamin.
Poza tym Dyzio jest w dt. Żadnych "papirów" nie podpisałam i gdyby conceited chciała mi go zabrać, to nie mam nic do gadania.

Dyzio był dziś po raz czwarty na zastrzykach. Osłuchowo już z nim dobrze (płuca, oskrzela).
Zapomniałyśmy kagańca. O, dziwo, Dyziolina była bardzo grzeczna i nie próbowała nikogo zjeść.

hahaha, musiala bym upasc na leb z 20 pietra ! ;)