conceited Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 hehe, skrzacik :) na 3 zdjeciu się śmieje :) cchyba mu sie robie bielmo na oczkach, prawda? czy to tak flesz odbija? biedny Dyziek nie młodnieje :( Quote
BeaBono Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 (edited) Na 3 fotce Dyzio ziewał :lol: Oczka ma lekko zmętniałe, ale na pewno lepiej widzi niż słyszy (czytaj : na spacerach muszę być w zasięgu wzroku, Dyzio z pewnej odległości nie słyszy, że go wołam; już mi się tak zdarzyło, że gdy mnie nie widział, to poleciał pod klatkę wejściową do bloku; myślał chyba, że wróciłam do domu i go zostawiłam, bo tempo miał niezłe) Uśmiałyśmy się dziś u weta. Zabrałyśmy też Pepsi i gdy ta miała obcinane pazury, to Dyzio mruczał. Wetka stwierdziła, że mu się nie podoba, co wyczyniamy z jego dziewczyną :evil_lol: Edited January 7, 2012 by BeaBono Quote
Ajula Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 BeaBono napisał(a): Uśmiałyśmy się dziś u weta. Zabrałyśmy też Pepsi i gdy ta miała obcinane pazury, to Dyzio mruczał. Wetka stwierdziła, że mu się nie podoba, co wyczyniamy z jego dziewczyną :evil_lol: na pewno, u nas też Gacek się rzuca, jak coś Hexi trzeba zrobić, jak jej musiałam smarować tyłek maścią, to za zamkniętymi drzwiami, bo obrońca miał zastrzeżenia :D Quote
BeaBono Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 (edited) Mam dość. Właśnie zauważyłam, że Dyziek znów został przeniesiony do działu " już w nowym domu".... http://www.dogomania.pl/threads/220741-Dyziulek-z-chorym-serduszkiem-w-dt-potrzebne-wsparcie-na-leki-i-weta.?p=18354443#post18354443 Edited January 9, 2012 by BeaBono Quote
What May NN Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 ale kase mozna zbierac chyba, w jakim jest dziale nie ma znaczenia, co?? jak zdrówko chłopaka?? Quote
BeaBono Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Ano ma. Na "już w ds" i "mają dom,ale.." nie można wystawiać bazarków. Tak stanowi regulamin. Poza tym Dyzio jest w dt. Żadnych "papirów" nie podpisałam i gdyby conceited chciała mi go zabrać, to nie mam nic do gadania. Dyzio był dziś po raz czwarty na zastrzykach. Osłuchowo już z nim dobrze (płuca, oskrzela). Zapomniałyśmy kagańca. O, dziwo, Dyziolina była bardzo grzeczna i nie próbowała nikogo zjeść. Quote
conceited Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 [quote name='BeaBono']Ano ma. Na "już w ds" i "mają dom,ale.." nie można wystawiać bazarków. Tak stanowi regulamin. Poza tym Dyzio jest w dt. Żadnych "papirów" nie podpisałam i gdyby conceited chciała mi go zabrać, to nie mam nic do gadania. Dyzio był dziś po raz czwarty na zastrzykach. Osłuchowo już z nim dobrze (płuca, oskrzela). Zapomniałyśmy kagańca. O, dziwo, Dyziolina była bardzo grzeczna i nie próbowała nikogo zjeść. hahaha, musiala bym upasc na leb z 20 pietra ! ;) Quote
rotek_ Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 napiszcie w tytule że Dyzio jest w BDT...to może przestaną was przenosić Quote
Recommended Posts