Secia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 podliczenie tak na szybkiego: brakowało stałych 60. Ja dałam zamiast 10 to 15 czyli brakowało 55, Kelani 30 czyli brakuje 25, Makofix1 daje 50 czyli Dziadek jest na + 25 Chłopaku pakuj waliski i zmykaj ze schronu Quote
conceited Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='Secia']podliczenie tak na szybkiego: brakowało stałych 60. Ja dałam zamiast 10 to 15 czyli brakowało 55, Kelani 30 czyli brakuje 25, Makofix1 daje 50 czyli Dziadek jest na + 25 Chłopaku pakuj waliski i zmykaj ze schronu :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie wierze ! :-o matko i corko, cud sie zdarzyl, Dziadzio nie umrze w schronie !:multi: Zaraz wrzuce info w pierwszego posta. Dziadziu bedzie mial nawet na wizyte lekarza :multi: BeaBono, KateBono - kiedy moge przewiezc Dziadulka? czy juz jutro przedpoludniem? jestescie ? akurat mam jutro wolne. Podac Wasze konto czy swoje? jejku, nie wierze ! Dziadzio tez chyba nie uwierzy :lol: Quote
monika083 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 moze starczy na jakas dobra karme dla Dziadunia nawet ,lub gotowane ,lepsze jedzonko . Quote
BeaBono Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='monika083']moze starczy na jakas dobra karme dla Dziadunia nawet ,lub gotowane ,lepsze jedzonko .[/QUOTE] Ciocia, litości - NN jest karmą super premium, a psy u nas jedzą ponadto raz dziennie, popołudniami mięso wołowe. To złe jedzenie? Jeśli będzie wolał gotowane, to mu ugotujemy mięsko z ryżem i marchewką. Quote
conceited Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='BeaBono']Ciocia, litości - NN jest karmą super premium, a psy u nas jedzą ponadto raz dziennie, popołudniami mięso wołowe. To złe jedzenie? Jeśli będzie wolał gotowane, to mu ugotujemy mięsko z ryżem i marchewką.[/QUOTE] hihi, Dziadzio bedzie pierwszy raz w zyciu rozpieszczony :) Quote
monika083 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='BeaBono']Ciocia, litości - NN jest karmą super premium, a psy u nas jedzą ponadto raz dziennie, popołudniami mięso wołowe. To złe jedzenie? Jeśli będzie wolał gotowane, to mu ugotujemy mięsko z ryżem i marchewką.[/QUOTE] aaaaa sory ,ja zle wyczytalam w 1wszym poscie, myslalam ,ze zwykle ,marketowe bedzie jadl w dt:oops: ..bo conceited tam tak namotala:evil_lol: Quote
Ajula Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='conceited']hihi, Dziadzio bedzie pierwszy raz w zyciu rozpieszczony :)[/QUOTE] aaa to macie jak w banku :) takiego DT jak u BB i KB to każdemu psiakowi życzę :loveu: Quote
Onaa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Biedak mały, jutro chyba po raz pierwszy od długiego czasu zobaczy trawkę :). Quote
BeaBono Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Dogo07']Biedak mały, jutro chyba po raz pierwszy od długiego czasu zobaczy trawkę :).[/QUOTE] No chyba, pisałam do conceited na PW, że możemy pojechać do Dopiewa (na wątku dopiewskim szukała kogoś do pomocy w transporcie), ale nie otrzymałam odpowiedzi i się niepokoję. Mam przygotowana umowę (powierzenia psa pod opiekę) tylko jej jeszcze nie wydrukowałam, bo skończył się tusz w drukarce. Taka umowa zabezpiecza obie strony. Chyba żadna ciocia nie widzi problemu w podpisaniu umowy? (na wątku nic dotąd nie pisałam, bo dla mnie to oczywista oczywistość a nie zbędna formalność). Quote
Secia Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Chłopaku jak się cieszę, że starość będzie w kolorze zielonym :-) i cała miękka jak trawka Kto jest skarbnikiem Brzydkiego Dziadulka (sorki ale tak mi się podoba ksywka i tej będę się trzymać) można by zapisać to info w pierwszym poście. :-) zapraszam na bazarek na innego chłopaka zgarniętego z ulicy :-) http://www.dogomania.pl/threads/194049 Quote
monika083 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 a na bazarku deklaracyjnym jeszcze jedna osoba zadeklarowala 30zl /msc Quote
conceited Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Juz jestem :) Za godzinke lecimy odebrać Brzydkiego Dziadulka !:multi: BeaBono i KateBono przyjada osobiscie !:loveu: wszystko podpisze, co mi podetkaja pod nos, nie ma problemu :razz: Skarbnikiem okazla sie, ze jestem ja. Jak wrocimy od Dziadzia porozsylam wszystkim zainteresowanym numer konta na priv. Quote
conceited Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Monia - to cudownie. Mysle, ze Dzaidziowi bedzie potrzebna wizyta wet wiec pieniazki moglyby isc na ten cel. Jesli cos zostanie z Dzaidulkowych pieniedzy, to mozna by tez zbierac na slepnąca Spręzynke z mojego podpisu, kolezanke Dziadzia z boksu obok. Quote
monika083 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 zawsze przydaje sie wiecej deklracji ,bo znajac zycie z czaerm wykruszaja sie i brakuje a tak bedzie jakies zabezpieczenie, poza tym bedzie wlasnie na jakies dodatkowe potrzeby , Quote
BeaBono Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='conceited']Juz jestem :) Za godzinke lecimy odebrać Brzydkiego Dziadulka !:multi: BeaBono i KateBono przyjada osobiscie !:loveu: wszystko podpisze, co mi podetkaja pod nos, nie ma problemu :razz: Skarbnikiem okazla sie, ze jestem ja. Jak wrocimy od Dziadzia porozsylam wszystkim zainteresowanym numer konta na priv. ciocia, co ja mogę, jak nie będziesz chciała podpisywać żadnej umowy, ani tej, której wstępny zarys Ci dałam do wglądu, ani żadnej innej, to Cię przecież nie zmuszę - będzie obowiązywać umowa ustna i tyle. Dziadzio u nas !!! Do tego Dopiewa, to byśmy nie trafiły same. conceited -dzięki za pilotowanie :lol: Trochę to trwało, ale Dziadzio w końcu pozwolił się wyciągnąć z budy i zabrać do domku. Właśnie zapoznaje się z Gufim i Pepsi. Gufcio, głupol, zaprasza Dziadzia do zabawy i zdążył już pokazać koledze, gdzie się najwygodniej leży ... Quote
conceited Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Dziadzio juz w drodze do domku ! Beatka i Kasia maja takie podejscie, ze Dzadzio zglupial i dal sie zaniesc na rekach do auta ! zadne chwytaki i transporterki nie byly potrzebne. Na poczatku tradycyjnie warczal i uciekl do budy. Wpakowalysmy mu sie 3 do boksu a on tylko warczal i nie chcial wyjsc. Dziewczyny jednak sie nie zrazaly i spokojnie Dziadzia oblaskawialy. Beatka wsadzila reke do budy, a Dziadzio nie dziabnął ! Dal sie poglaskac, najpierw glaskany byl po dupce, potem po glowce, a potem dal sie wyciagnac za obróżke :) Zostal wyniesiony na rekach z boksu, dziewczyny zalozyly mu szeleczki, Dzadziunio zrobil siku na trawce i pojechal :) Po tym co dzis zobaczylam jestem pelna podziwu dla Beatki i Kasi, ktore maja niesamowite podejscie do psow :) Jestem pewna, ze Dzaidzio bedzie szczesliwy. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Kasia sie upiera, zeby zmienic imie Dzaidzia wiec oglaszamy konkurs :P jakies pomysly? Zaraz wysle wszystkim na priv dane do wplaty dla Dziadzia. Bedzie musial zostac odrobaczony i zaszczepiony bo w sam raz termin minal kilka miesiecy temu, wiec dobrze, ze mamy mala nadplate bo wet bedzie konieczny :/ Quote
rytka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Patrzcie kto by pomyslał ,ze z tego Gufa,który sam troche ponad rok temu nic nie umiał i wszystkiego sie bał taki terapeuta sie zrobi:lol: Quote
conceited Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='BeaBono']ciocia, co ja mogę, jak nie będziesz chciała podpisywać żadnej umowy, ani tej, której wstępny zarys Ci dałam do wglądu, ani żadnej innej, to Cię przecież nie zmuszę - będzie obowiązywać umowa ustna i tyle. Dziadzio u nas !!! Do tego Dopiewa, to byśmy nie trafiły same. conceited -dzięki za pilotowanie :lol: Trochę to trwało, ale Dziadzio w końcu pozwolił się wyciągnąć z budy i zabrać do domku. Właśnie zapoznaje się z Gufim i Pepsi. Gufcio, głupol, zaprasza Dziadzia do zabawy i zdążył już pokazać koledze, gdzie się najwygodniej leży ... Alez Beatko, ja napisalam wyraznie, a teraz po poznaniu Was jestem tego pewna, ze podpisze wszystko co mi dacie do podpisania :) same wiecie najlepiej jak bedzie lepiej (maslo maslane:oops:), powiedzcie mi co robic, to tak zrobie. Jestescie obydwie wspaniale, zaraz zaczne zbiorke funduszy. Jak bedziecie mogly, zrobcie pozniej Dzadziowi zdjecie w nowym domku. p.s. Spoznilam sie, zdjecia juz sa :evil_lol: Quote
Ajula Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 aż się wzruszyłam, jak zobaczyłam dziadzia obok Gufcia w pościeli :multi: KateBono i BeaBono to prawdziwe psie pielęgniarki, to jest ich powołanie :loveu: Quote
monika083 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Dziadzio przejdzie dogoterapie i bedzie ok :) A Gufcio jaki fajowy !! Tez nie podoba mi sie imie ''Dziadzio'' ... Quote
Ajula Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='monika083'] A Gufcio jaki fajowy !! .[/QUOTE] Gufcio jest cudowny, to pies idealny :loveu: ale wejdź Monika na jego wątek i zobacz pierwsze zdjęcia, to się dopiero zdziwisz jaka metamorfoza nastąpiła, bo na początku piękny Gufi wyglądał tak, że płakaliśmy nad nim Quote
Onaa Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Cudownie, że Dziadzio już w dt :multi:. Wspaniałe jesteście Dziewczyny :lol:. Quote
Makrela Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Konkurs na imię? Zróbcie bazarek - osoba, która da najwyższą ofertę będzie mogła nadać mu imię :D (co prawda nie jest to mój pomysł autorski, ale chyba nikt się nie obrazi...) A dla takiego staruszka dodatkowe grosiwo w skarpecie zawsze dobrze mieć :) Quote
conceited Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Dziadzio na poscieli sie usmiecha ! pierwszy raz widze, zeby ten pychol sie smial :) on juz nie wierzyl, ze jeszcze cos go dobrego w zyciu spotka. nie wiem jak Wam wszystkim dziekowac... Dogo07 - czy Ty to widzisz? tak walczylas o Dziadziusia, ze pod Twoim wplywem zalozylam mu watek :) dzieki. a Dziadzio ma jednego, dlugiego zeba z lewej strony, z prawej mu juz wypadl, smiesznie wyglada :) Quote
magenka1 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 bardzo się ciesze, że tak szybko i sprawnie udało się Dziadziusiowi idę już wpłacić swoją deklrację Quote
Recommended Posts