Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, Pani nadal się nie odezwała.;(

Ingrid wiem, co możesz myśleć...Ja niestety nie mam dostępu do konta. :( Prosiłam już w schronie, żeby Panie sprawdziły konto. Ta wpłata od Małgosi była chyba sprawdzona już dużo wcześniej, tylko nie dostałam informacji.

Posted

Paula95 napisał(a):
Wpłata dla Rico;)

Małgorzata K.- 30 zł

Bardzo, bardzo dziękuję! A czy mogę wiedzieć kto to?:)

Z tą wpłatą mamy razem: 115 zł!:loveu:

Dziękujemy!

jeśli z wrocławia ten przelew to ja :)

Posted

A Ty nie pisałaś do Pani?
Czy to był kontakt telefoniczny?
Ale zapewne jak tyle dni minęło i milczy to zrezygnowała....
Choć wiesz, mrozy, śnieżyce, święta....
Może się odezwie...

Posted

Pisałyśmy sobie wiadomości przez maila. A właśnie, gdy poprosiłam ją o numer telefonu, to kontakt się urwał. Ale Pani mówiła, że zgadza się na wizytę itd.

Może ta zima, bo Pani mieszka w jakieś wiosce.

Posted

Szkoda by było, jakby zrezygnowała :-( Chociaż potwierdzam, że wioska jakich mało, założę się, że ścieżynkę im zasypało i nawet wyjść nie mogą... na prawdę spartańskie warunki. Zdziwiło mnie, że ma internet! :crazyeye:

Posted

Rico zakochany teraz jest w Astrze. Jak jest wypuszczany to o razu biegnie do jej kojca, siada i patrzy na nią i tak cały czas. Astra idzie na spacery...Rico idzie z nią.

Ingrid, Syla pytałam Panią o te wpłaty i mówi mi, że wszystkie wpłaty mi podała... Ale nie wiem, może przeoczyła. Zapytam konkretnie, czy doszły wpłaty od Ingrid i Syli. :)
A cioteczki podpisałyście się, tak?

Posted

Paula95 napisał(a):
Rico zakochany teraz jest w Astrze. Jak jest wypuszczany to o razu biegnie do jej kojca, siada i patrzy na nią i tak cały czas. Astra idzie na spacery...Rico idzie z nią.

Ingrid, Syla pytałam Panią o te wpłaty i mówi mi, że wszystkie wpłaty mi podała... Ale nie wiem, może przeoczyła. Zapytam konkretnie, czy doszły wpłaty od Ingrid i Syli. :)
A cioteczki podpisałyście się, tak?

Mam kilka kont, więc było, że od Sylwii G-B lub Maurycego B, wszystko Gliwice.Nika swojego wpisałam na pewno.Jak trzeba bardziej szczegółowo, to poszperam.Znajdę z datą i godziną wysłania nawet.Kochany Rico, nadchodzący roczek już musi być dla ciebie fajniejszy i tego ci życzę.