Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Syla']Widziałam dziadka Rico na NK.Teraz już nawet wiem, kto prowadzi ten mój ulubiony, staruszkowy profil :lol::loveu:[/QUOTE]
Ja też już wiem:-) A ciągle się zastanawiałam.

Posted

Bardzo dziękuję.:)

A mam pytanie:
Czy wszyscy wpisali, że to pieniążki dla Rico?? Jeśli nie to poproszę na PW o przesłanie imienia i miejscowości, żebym mogła dać panią znać, że to pieniążki również dla Ricusia.

Posted

Jest odezw!:) O domek tymczasowy. Rico miałby mieszkać w kojcu, ale kojec znajduje się w drewnianym, ocieplanym domku. Pani ma także 2 psy- jeden z ulicy, drugi ze schroniska wzięty na DT. Oczywiście wysłałam już zapytanie, czy domek płatny, czy bezpłatny oraz co byłoby, gdyby Rico nie znalazł domku...

Posted

Jeszcze warto na początku zapytać czy zgadza się na wizytę, żeby sprawdzić warunki. Niektórzy od razu po usłyszeniu "wizyta" ucinają kontakt... Ale poczekajmy na odpowiedź... Szkoda, jeśli byłby płatny, ale czego się spodziewać po takich warunkach? Pomodlę się trochę!

Posted

Czekam na odp. Pani, czy doszły pieniądze, jak wystarczy kastrujemy.:) Przepraszam, że to sprawdzanie konta tak długo trwa, ale to nie jest zależne ode mnie...

Sprawa DT
Kojec bezpłatny. Pani pokrywa także koszty karmy i tanich leków w razie choroby, jeśli byłoby to coś poważniejszego to w tej sytuacji trzeba pomóc. DT bezterminowy, tzn. do adopcji. :) Oczywiście odp. i zapytałam, czy Pani zgadza się na wizytę i skąd jest.:)
Mam nadzieję, że Pani zgodzi się na wizytę i wszytko będzie w porządku.:)

"Biorę jednak pod uwagę, że może między nami zaiskrzyć, wtedy decyduję się na adopcję :-)"

Posted

Jest zgoda na wizytę!:)
"Mieszkam w Uśnicach, to taka wieś w lesie, niedaleko jeziora Białe w woj Pomorskim. To niedaleko Sztumu i Pelplina." Cioteczki wiecie kto mógłby przeprowadzić wizytę?? Pilnie!:)

[SIZE=5]Cioteczki!!! PILNE! Potrzebuję osoby, która mogłąby sprawdzić domek, bezpłatny, tymczasowy dla Ricusia! To może być jego jedyna szansa! Proszę o pomoc!:)

Posted

W Uśnicach byłam wycieczce rowerowej w lato. Przypadkiem tam trafiłam. Do wsi prowadzi mini ścieżka z mnóstwem błota, pokrzyw i nieznosząca rowerów. Cudem dotarłam do jakiejś chatki, żeby zawrócić - nie ma innej drogi :evil_lol:
Wizyty zrobić nie mogę- potrzeba samochodu, żeby od Sztumu jechać lasem. Nie ta pogoda na rower :eviltong: Sprawdzę na mapie dogo.
No, oby się poszczęściło staruszkowi!

PS Musi zaiskrzyć! :loveu: