Awit Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Syla']Widziałam dziadka Rico na NK.Teraz już nawet wiem, kto prowadzi ten mój ulubiony, staruszkowy profil :lol::loveu:[/QUOTE] Ja też już wiem:-) A ciągle się zastanawiałam. Quote
fochu Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 tak jak obiecałam pieniądze dla Rico przesłałam :) mizianki chłopaku :* Quote
Paula95 Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Bardzo dziękuję.:) A mam pytanie: Czy wszyscy wpisali, że to pieniążki dla Rico?? Jeśli nie to poproszę na PW o przesłanie imienia i miejscowości, żebym mogła dać panią znać, że to pieniążki również dla Ricusia. Quote
dudson13 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Jak tam Rickuś nasz kochany się miewa?? Quote
Paula95 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Czekam ciągle na odp. Pani, ale napiszę jeszcze raz.:) Quote
Paula95 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Jest odezw!:) O domek tymczasowy. Rico miałby mieszkać w kojcu, ale kojec znajduje się w drewnianym, ocieplanym domku. Pani ma także 2 psy- jeden z ulicy, drugi ze schroniska wzięty na DT. Oczywiście wysłałam już zapytanie, czy domek płatny, czy bezpłatny oraz co byłoby, gdyby Rico nie znalazł domku... Quote
plina Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Jeszcze warto na początku zapytać czy zgadza się na wizytę, żeby sprawdzić warunki. Niektórzy od razu po usłyszeniu "wizyta" ucinają kontakt... Ale poczekajmy na odpowiedź... Szkoda, jeśli byłby płatny, ale czego się spodziewać po takich warunkach? Pomodlę się trochę! Quote
Paula95 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Tak, tak wizyta to obowiązkowo. Mam nadzieję, że będzie bezpłatny...Oby. Quote
plina Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 I czy jest odpowiedź? Kojec płatny czy bezpłatny? :cool3: Quote
Paula95 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Czekam na odp. Pani, czy doszły pieniądze, jak wystarczy kastrujemy.:) Przepraszam, że to sprawdzanie konta tak długo trwa, ale to nie jest zależne ode mnie... Sprawa DT Kojec bezpłatny. Pani pokrywa także koszty karmy i tanich leków w razie choroby, jeśli byłoby to coś poważniejszego to w tej sytuacji trzeba pomóc. DT bezterminowy, tzn. do adopcji. :) Oczywiście odp. i zapytałam, czy Pani zgadza się na wizytę i skąd jest.:) Mam nadzieję, że Pani zgodzi się na wizytę i wszytko będzie w porządku.:) "Biorę jednak pod uwagę, że może między nami zaiskrzyć, wtedy decyduję się na adopcję :-)" Quote
Paula95 Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Jest zgoda na wizytę!:) "Mieszkam w Uśnicach, to taka wieś w lesie, niedaleko jeziora Białe w woj Pomorskim. To niedaleko Sztumu i Pelplina." Cioteczki wiecie kto mógłby przeprowadzić wizytę?? Pilnie!:) [SIZE=5]Cioteczki!!! PILNE! Potrzebuję osoby, która mogłąby sprawdzić domek, bezpłatny, tymczasowy dla Ricusia! To może być jego jedyna szansa! Proszę o pomoc!:) Quote
plina Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 W Uśnicach byłam wycieczce rowerowej w lato. Przypadkiem tam trafiłam. Do wsi prowadzi mini ścieżka z mnóstwem błota, pokrzyw i nieznosząca rowerów. Cudem dotarłam do jakiejś chatki, żeby zawrócić - nie ma innej drogi :evil_lol: Wizyty zrobić nie mogę- potrzeba samochodu, żeby od Sztumu jechać lasem. Nie ta pogoda na rower :eviltong: Sprawdzę na mapie dogo. No, oby się poszczęściło staruszkowi! PS Musi zaiskrzyć! :loveu: Quote
Paula95 Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Gdzie w ogóle jest mapa dogomaniaków?:) Quote
Awit Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Pojęcia nie mam. Może trza wejść na sam początek dogo i szukać tam.... Quote
fiorsteinbock Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Super wiesci czytam!! Oby wizyta sie udala i chlopak powoli pakowal manatki :) Trzymam kciuki i zagladam. Quote
Recommended Posts