Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze nie doszłam do tego etapu. Ja wiem, że starszy psiak nie ptorzebuje dużo ruchu...i właśnie dlatego takie psa mogłabym mieć, bo z dwoma nie dam rady jeździć na długie spacery i w ogóle po prostu wszystko przemawia za tym, że pasujemy do siebie z Rico idealnie...

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moją sąsiadkę poruszyła wiadomość o zamarzających psach w schroniskach. Może opcja -choćby tylko na czas mrozów, aby nie zamarzł - skruszy serce babci. Przecież ona wie, co to starość i zimno.

Posted

walcze z babcia, rozmawiam, ale juz jak mnie widzi to sie zamyka w pokoju...babcia nie ma serca z lodu, ona jest kochana, ale po prostu nie rozumie sytuacji.
Zakochuje sie w tym psiaku coraz bardziej, gdybym tylko mogła...no ale nic nie mozna tracić nadziei. bede pisac jak cos sie zmieni :)

Posted

Życzę babci zmiękczenia serca:-)
Ale to niezły pomysł, tylko na tymczas do czasu znalezienia domku.
Psiak z domku tymczasowego miałby większą szansę na znalezienie domku stałego.

Posted

Cioteczki, zbieramy pieniążki dla Rico na kastrację i przebadanie jego łapki. Prosimy o wsparcie finansowe dla naszego Rico. Każdej cioteczce, które zechce wspomóc nas finansowo prześlę na PW numer konta. Prosiłabym o dopisek - "Dla Rico".:)

Posted

Ja nie mam pieniędzy, jestem spłukana, w tym m-cu ponad 200 wydałam na moją Tereskę na weta.
Na koniec grudnia 10zł mogę jednorazowo wysłać. Więcej nie dam rady.
Ale niech ta 10teczka zapoczątkuje nową drogę Roco.

Posted

[quote name='Paula95']Cioteczki, zbieramy pieniążki dla Rico na kastrację i przebadanie jego łapki. Prosimy o wsparcie finansowe dla naszego Rico. Każdej cioteczce, które zechce wspomóc nas finansowo prześlę na PW numer konta. Prosiłabym o dopisek - "Dla Rico".:)

Mnie, Paula95, możesz konto na PW podesłać, jednak nie wyskrobię więcej niż 20 zł i to po 10tym grudnia.Proś Rico inne cioteczki o kasiurkę, pomalutku się uzbiera.

Posted

Syla napisał(a):
Mnie, Paula95, możesz konto na PW podesłać, jednak nie wyskrobię więcej niż 20 zł i to po 10tym grudnia.Proś Rico inne cioteczki o kasiurkę, pomalutku się uzbiera.

po 10 grudnia i ja mogę groszem rzucić :)

Posted

fochu napisał(a):
po 10 grudnia i ja mogę groszem rzucić :)

No widzisz Rico....może nie będzie tak źle.Dużo starsze, ślepe i głuche często znajdują domki.Ty jeszcze nie taki stary, jak na maliznę i tylko ta łapka niepełnosprawna, ale to akurat poszukamy miłośnika, bądź miłośniczkę takich trójłapków.

Posted

Paula95 napisał(a):
Zakochaną w Rico Asię już mamy:) Tylko rodzinka musi się w nim zakochać.

tak jest:) mi tez podeslij konto, przeleje jakąś kaske.
Trzymaj sie Rico w te śnieżne dni...

Posted

Widze ze juz babcie takie a, mam to samo ze swoja, tez psy kocha, cacka sie, ale o drugim slyszec nie chce. Mysle, ze to wynika z tego, ze dla babć jestesmy nadal dziecmi, ktore sie psem znudza i babcie zosnata z psem same, a wiedza ze nie dadza rady, to sie pewnie z odpowiedzialnosci bierze.