asias91 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Jeszcze nie doszłam do tego etapu. Ja wiem, że starszy psiak nie ptorzebuje dużo ruchu...i właśnie dlatego takie psa mogłabym mieć, bo z dwoma nie dam rady jeździć na długie spacery i w ogóle po prostu wszystko przemawia za tym, że pasujemy do siebie z Rico idealnie... Quote
Paula95 Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Mam nadzieję, że Ci się uda.:) To byłoby cudowne, gdyby nasz Ricuś znalazł domek. Quote
bzam Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 moją sąsiadkę poruszyła wiadomość o zamarzających psach w schroniskach. Może opcja -choćby tylko na czas mrozów, aby nie zamarzł - skruszy serce babci. Przecież ona wie, co to starość i zimno. Quote
kameralna Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Widzę, że Rico gości fajne cioteczki :) Może jakaś znajdzie miejsce w swoim domku dla naszego ślicznookiego? Quote
fochu Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 asias91 pracuj nad babcią może zmięknie ;) Quote
Paula95 Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Zdjęcia Rico, z tej samej sesji co na początku. Pieski pochowały się do bud przed śniegiem i nie chciały się dać fotografować. Quote
asias91 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 walcze z babcia, rozmawiam, ale juz jak mnie widzi to sie zamyka w pokoju...babcia nie ma serca z lodu, ona jest kochana, ale po prostu nie rozumie sytuacji. Zakochuje sie w tym psiaku coraz bardziej, gdybym tylko mogła...no ale nic nie mozna tracić nadziei. bede pisac jak cos sie zmieni :) Quote
Awit Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Życzę babci zmiękczenia serca:-) Ale to niezły pomysł, tylko na tymczas do czasu znalezienia domku. Psiak z domku tymczasowego miałby większą szansę na znalezienie domku stałego. Quote
_Goldenek2 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Odwiedzam Rico.... Może babcia się złamie.... Quote
fochu Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 _Goldenek2 napisał(a):Odwiedzam Rico.... Może babcia się złamie.... na przekór zimie niech babcine serce mięknie! Quote
terra Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Tak, tymczas u Babci to świetny pomysł. A może się zmienić ds Quote
Paula95 Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Cioteczki, zbieramy pieniążki dla Rico na kastrację i przebadanie jego łapki. Prosimy o wsparcie finansowe dla naszego Rico. Każdej cioteczce, które zechce wspomóc nas finansowo prześlę na PW numer konta. Prosiłabym o dopisek - "Dla Rico".:) Quote
Awit Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Ja nie mam pieniędzy, jestem spłukana, w tym m-cu ponad 200 wydałam na moją Tereskę na weta. Na koniec grudnia 10zł mogę jednorazowo wysłać. Więcej nie dam rady. Ale niech ta 10teczka zapoczątkuje nową drogę Roco. Quote
Syla Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='Paula95']Cioteczki, zbieramy pieniążki dla Rico na kastrację i przebadanie jego łapki. Prosimy o wsparcie finansowe dla naszego Rico. Każdej cioteczce, które zechce wspomóc nas finansowo prześlę na PW numer konta. Prosiłabym o dopisek - "Dla Rico".:) Mnie, Paula95, możesz konto na PW podesłać, jednak nie wyskrobię więcej niż 20 zł i to po 10tym grudnia.Proś Rico inne cioteczki o kasiurkę, pomalutku się uzbiera. Quote
fochu Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Syla napisał(a):Mnie, Paula95, możesz konto na PW podesłać, jednak nie wyskrobię więcej niż 20 zł i to po 10tym grudnia.Proś Rico inne cioteczki o kasiurkę, pomalutku się uzbiera. po 10 grudnia i ja mogę groszem rzucić :) Quote
Syla Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 fochu napisał(a):po 10 grudnia i ja mogę groszem rzucić :) No widzisz Rico....może nie będzie tak źle.Dużo starsze, ślepe i głuche często znajdują domki.Ty jeszcze nie taki stary, jak na maliznę i tylko ta łapka niepełnosprawna, ale to akurat poszukamy miłośnika, bądź miłośniczkę takich trójłapków. Quote
Paula95 Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Zakochaną w Rico Asię już mamy:) Tylko rodzinka musi się w nim zakochać. Quote
asias91 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Paula95 napisał(a):Zakochaną w Rico Asię już mamy:) Tylko rodzinka musi się w nim zakochać. tak jest:) mi tez podeslij konto, przeleje jakąś kaske. Trzymaj sie Rico w te śnieżne dni... Quote
Awit Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Ja prześlę jutro, bo już mi się nie chce dziś łazić po koncie. Ricuniu cioteczki do Ciebie lgną jak muchy do miodu:-) Quote
Olena84 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Widze ze juz babcie takie a, mam to samo ze swoja, tez psy kocha, cacka sie, ale o drugim slyszec nie chce. Mysle, ze to wynika z tego, ze dla babć jestesmy nadal dziecmi, ktore sie psem znudza i babcie zosnata z psem same, a wiedza ze nie dadza rady, to sie pewnie z odpowiedzialnosci bierze. Quote
Syla Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Paula95.Pozbieraj wszystkie deklaracje i wklej na pierwszą.Będzie już wiadomo kto i ile.Potem tylko wpiszesz że doszło. Quote
Recommended Posts