Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pieniądze, deklarowane, dla Rico wpłaciłam.Gdyby to, co mu się szykuje, nie doszło do skutku, to pomyślimy inaczej.Odzywaj się i melduj Paula95.Co myślisz? Ja o multum ogłoszeń.W końcu to cudny pies, a serduszko ma otwarte.Odpłaci się w dwójnasób.Pozdrawiamy ze Śląska, bardzo śnieżnego na dodatek.

Posted

Bardzo dziękujemy.:)
Oczywiście, jak tylko się czegoś dowiem, jak tylko znajdę osobę, która będzie mogła przeprowadzić wizytę to dam znać. U nas też śnieżnie i mroźnie, a pieski w kojcach.;(

Posted

Odezwałam się do kilku osób, czekam na odpowiedź. Jak tam Rico?

Zastanawiałam się czy byś nie mogła się zapytać tej pani ile ma kojców lub czy ma jakieś wolne miejsce... Bardzo na dogo potrzeba ludzi, którzy chcieliby na tymczas staruszki...

Posted

Bardzo dziękuję.:) Ja też napisałam do dwóch osób, bo nie mogłam znaleźć w ogóle nikogo z okolic, ale będę ciągle szukać. Rico...siedzi w kojcu, pewnie śpi sobie teraz w budzie

Posted

Napisałam do kolejnych kilku osób, mam nadzieję, że uda się nam znaleźć kogoś do przeprowadzenia wizyty, bo byłoby cudownie, gdyby udało mu się zamieszkać w DT

Wiem, że Pani ma już 2 pieski u siebie. Ale zapytać warto, bo DT mało, a piesków tak wiele.:(

Posted

Ja już się nie mogę doczekać kiedy będę mieć prawo jazdy i samochód i może w miarę możliwości będę mogła wozić pieski albo coś w tym stylu.

No właśnie, tam jest mało zadogomaniowane miejsce, tak mi się zdaje przynajmniej.

Posted

Bardzo dziękuję! Także chciałabym złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia. Dużo zdrowia, spełnienia marzeń, szczęścia na nowy 2011r. A w szczególności, żebyście znajdowali dla waszych podopiecznych najwspanialsze domu, takie w których będą kochane.

Asiu, jak wizyta wypadnie ok, wszystko będzie w porządku, to napiszę do Ciebie.:)