Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ingrid44']Czy doszla moja wplata ?[/QUOTE]

Ingrid44 panie ze schronu mają sprawdzić stan konta, bo ja nie mam do niego dostępu, a niestety nie mogłam podawać swojego konta, bo go nie posiadam. Myślę, że już dzisiaj dostanę informację o wpłatach na konto.:)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='terra']Bank mi nie przyjmuje przelewu z pustą rubryką dla kogo.
Proszę o dane uzupełniające.[/QUOTE]

Ja też muszę podać "dla kogo" a już bym wysłała :lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Paula95']Ingrid44 panie ze schronu mają sprawdzić stan konta, bo ja nie mam do niego dostępu, a niestety nie mogłam podawać swojego konta, bo go nie posiadam. Myślę, że już dzisiaj dostanę informację o wpłatach na konto.:)[/QUOTE]

No to swietnie :)

Posted

Przelew dla Stowarzyszenia Noe.:)
Firosteinbock nie jesteś sama. Ja też powoli tracę nadzieję, że im się uda...;( Ludzie nie chcą brać do siebie starszy psów...;( Niestety;( A one są tak cudowne, tak kochane...Szkoda, że tylko my to zauważamy...;(

Posted

Dokładnie... U nas w schronie jest sunia, która po ośmiu latach została oddana do schronu!;( Sunia pewnego dnia uciekła...Chyba wiecie, gdzie ją znaleźliśmy?? Siedziała pod swoim "domem", czekała, aż ktoś ją wpuści do środa;( I tu mamy dowód na to, jakie psy potrafią być wierne...

Posted

Cioteczki, zajrzyjcie do starego Kajtusia, on ma mniej przed soba niz za soba :(

[url]http://www.dogomania.pl/threads/197768-10-letni-Kajtek-rozpaczliwie-szuka-DS-b%C4%85d%C5%BA-DT!Oddany-na-quot-wieczne-przechowanie-quot?p=15879051#post15879051[/url]

Posted

Pierwsze wpłaty dla Rico:

TERRA - DLA RICA 20,00
od Awit dla Rico 10,00
DLA RICO OD WUJEK & CIOCIA 25,00
dudson13-dla Ricco 30,00

Razem:
85 zł:loveu:
Bardzo, bardzo dziękujemy! :loveu::loveu:

Dzisiejsze zdjęcie Ricardo(tutaj widać, jak bardzo Rico kocha inne sunie- tutaj Kizzy(również do adopcji)
[IMG]http://i54.tinypic.com/1puhwn.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='siekowa']Ja prowadzę ten profil na NK (adopcje starszych psów).[/QUOTE]

Widziałam dziadka Rico na NK.Teraz już nawet wiem, kto prowadzi ten mój ulubiony, staruszkowy profil :lol::loveu: