Iljova Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Niech upłynie miło i radośnie starego roku dzień ostatni, A Nowy Rok niech będzie w zdrowiu i dostatni. Niech spełnią się marzenia i szczęściem obfituje I dobrych chwil dla wszystkich nie żałuje Z osiągnięć satysfakcji i wiele miłości Niech w sercu radość i szczęście zagości. Niech w Nowym Roku Zwierzaczki nie mają ze zdrowiem kłopotu. Niech wszystkie będą przez ludzi kochane I w swoich już domkach będą zadbane. Dla tych co domków szukają niech szybko je dostają. * * * SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!! Quote
Paula95 Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Dziękuję!!! Wzajemnie! :) A Tobie Ricusiu najcudowniejszego domku!!! Quote
Ingrid44 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Witam Rikusia i cioteczki w Nowym Roku :) Quote
fochu Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 i my się pojawiamy na tym nowym roku i szczęścia maluszku życzymy i domeczku :) Quote
Paula95 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Wpłata dla Rico od Syli. Dziękujemy.:) Razem 135 zł. :loveu: Ingrid szukam twojej wpłaty, bo Pani przesłała mi wszystkie. Edit. Ingrid przeglądam i nie mogę znaleźć. :( Ale przejrzę jeszcze raz. Albo jestem ślepa... Ale na prawdę nie mogę znaleźć. :( Ingrid a patrzyłaś? Może wrócił pieniądze na Twoje konto? Quote
Ingrid44 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='Paula95']Wpłata dla Rico od Syli. Dziękujemy.:) Razem 135 zł. :loveu: Ingrid szukam twojej wpłaty, bo Pani przesłała mi wszystkie. Edit. Ingrid przeglądam i nie mogę znaleźć. :( Ale przejrzę jeszcze raz. Albo jestem ślepa... Ale na prawdę nie mogę znaleźć. :( Ingrid a patrzyłaś? Może wrócił pieniądze na Twoje konto? Poniewaz mieszkam za granica pieniazki za mnie wysyla moja kolezanka z Dogo-Ewa S. z Wroclawia. Zaraz do niej napisze i wyjasnimy wszystko. :lol: Quote
Ingrid44 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Wszystko wyjasnione, pieniazki wrocily sie na konto bo byla jakas pomylka. Kolezanka przed chwila wyslala jeszcze raz . :) Quote
Paula95 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Cieszę się, że wszystko się wyjaśniło. :) I bardzo dziękuję. Quote
Paula95 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Czy znajdzie się jeszcze cioteczka, która zechce wspomóc finansowo Ricunia? A co do tej pani, co miała dać DT Rico, to ciągle się nie odzywa...Obawiam się, że tak już pozostanie...:( Quote
_Goldenek2 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Na stronie http://www.tesco.pl/schroniska/index.php jest głosowanie - schronisko z największą ilością głosów dostanie karmę. Quote
Iljova Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 To takie smutne, ale prawdziwe niestety. W dzisiejszym świecie coraz więcej ludzi daje złudne nadzieję, coś obiecuje i nie dotrzymuje słowa. Quote
Paula95 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 No właśnie... Rico... Musi w końcu się udać! Quote
Awit Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Nawet Pani nie umiała napisać, że rezygnuje.... Quote
Paula95 Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 To jest najgorsze. Ludzie nie potrafią powiedzieć, że nie biorą pieska...;/ Quote
Paula95 Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Rico miał kiedyś badaną łapeczkę. Teraz jeszcze nie. Quote
Ingrid44 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Mam nadzieje ze moja wplata wreszcie dotarla . Quote
Iljova Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Cześć Rico trzymaj się psiaczku. Wierzę że znajdzie się ten jedyny domek dla Ciebie. Quote
Syla Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Zaglądam i jestem Rico.Paula95 już się postara, żebyś szczęśliwie trafił do DT.Paula95, nawet jak kasa Rico pójdzie na transport, to potem na diagnozę łapki czy leczenie ,też można nazbierać. Quote
Syla Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Widzisz....stara baba pomyliła wątki.Pomyliłam Kubusia z Rico, ale to chyba Rico dobrze wróży.On jeszcze nie taki stary, a te domki to chyba ślepe są.Jak Rico nie będzie już miał ogłoszeń to daj znać.Co miesiąc kupuję dla kilku bid.Zresztą jesteśmy w kontakcie. Quote
Recommended Posts