Syla Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Nie martw się Rico.W ogłoszeniach pliny jesteśmy trzeci w kolejce.To niedużo.Dziękujemy Ci plina za samą chęć tych ogłoszeń w imieniu piesków. Quote
Ingrid44 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Wyglada bardzo malutki na zdjeciach . Trzeba wierzyc ze i on znajdzie domek . Tyle staruszkow juz znalazlo. Quote
Paula95 Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Fochu dziękuję ci za banerek!:) Mam już dwa banerki w podpisie, a nie można mieć 3.;( Dlatego będę je zmieniać od czasu do czasu. Quote
fochu Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 wrzuciłam Malucha na facebooka może ktoś go wypatrzy Quote
Paula95 Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Dziękuję Ci! Jesteś wielka! :)) Quote
kameralna Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Kilku rówieśników Rico znalazło już dzięki Dogomanii domy. Bądźmy dobrej myśli. Piesek do kochania, spokojny i miły musi zostać zauważony :) Quote
Paula95 Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Wiem, że muszę wierzyć, ale czasem strasznie się boję, że Rico zgaśnie za kratkami i że nigdy nikt go nie pokocha... ;( Quote
kameralna Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Paula, musimy znaleźć dla niego dom i już! Może niedługo Rico pozwoli sobie zrobić więcej fotek a wtedy łatwiej będzie go pokazywać światu (Allegro, portale w Sieci, ogłoszenia w prasie). Quote
Iljova Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Paula dziękuję za zaproszenie. Jestem i tutaj. A zamierzam odwiedzić też i inne Twoje wątki. Quote
Awit Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 10 lat dla takiego małego, to jeszcze nie jest aż taka starość:-) Quote
Paula95 Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Mój pies ma 10 lat, jest mniej więcej wielkości Rico. Biega, skacze, szaleje...Ale Rico jest w schronie...A mój pies ma mnie... Quote
Syla Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Paula95 napisał(a):Mój pies ma 10 lat, jest mniej więcej wielkości Rico. Biega, skacze, szaleje...Ale Rico jest w schronie...A mój pies ma mnie... Pięknie to napisałaś Paula95. Quote
Iljova Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Paula95 napisał(a):Mój pies ma 10 lat, jest mniej więcej wielkości Rico. Biega, skacze, szaleje...Ale Rico jest w schronie...A mój pies ma mnie... Dobrze to ujęłaś. Bo to właśnie jest ta ogromna różnica. Inaczej funkcjonuje 10letni pies który ma swój kochany domek, a inaczej taki który jest w schronisku. To smutne. Oby jak najszybciej znalazł się dla niego taki ciepły pełen miłości domek. Quote
Ingrid44 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Cioteczki, moze tytul zmienic na bardziej dramatyczny to wiecej ludzi zagladnie. On naprawde nie nadaje sie do Scgronu. To taki Kruszynek :( Quote
Awit Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Imię Rico kojarzy się z normalnym dużym psem. Ja bym zmieniła w tytule na malutki Rico, maleńki Rico, tak, żeby wszyscy od razu widzieli nieszczęsną małą bidę:-( Quote
Ingrid44 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 A jaki duzy on jest bo ze zdjec to trudno wyczuc :) Quote
Paula95 Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Ingrid44 napisał(a):Cioteczki, moze tytul zmienic na bardziej dramatyczny to wiecej ludzi zagladnie. On naprawde nie nadaje sie do Scgronu. To taki Kruszynek :( Proszę o jakieś propozycje.:) Dzisiaj u nas w schronie są drzwi otwarte, więc pani będzie miała pewnie aparat, więc poproszę, aby Rico miał zdjęcie przy nodze. Może przyjdzie dzisiaj jakaś osoba, która go pokocha... Quote
Ingrid44 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Trzymam mocno kciuki za biedaka. Jesli chodzi o tytul to cos w tym rodzaju :Malutki Staruszek Rico nie przezyje zimy w Schronie ! . DT lub DS na cito ! ! ! . No w lkazdym razie cos w tym rodzaju. Duzo osob na Dogo zajmuje sie tylko staruszkami wiec moze to ich przyciagnie . Quote
Rudzia Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Tak trudno znaleźć domki dla staruszków, a one są tak wdzięczne i tak garną się do człowieka. Obserwując je w schronie mam wrażenie że zdają sobie sprawę, że czas ich ucieka i najczęściej tak proszą o pomoc człowieka który spojrzy na nie. Trzymam kciuki za Rikusia. Taka mała psina nie zajmie wiele miejsca i nie asorbuje tak jak psiak młody. Kiedy to w końcu ludzie zrozumieją, że staruszki naprawdę warto adoptować Quote
Paula95 Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 plina napisał(a):To jak, robić pakiecik ogłoszeń? :) Pewnie:) Jeśli możesz. Z góry dziękuje:) Quote
Ingrid44 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Brawo za zmane tytulu. Czy Ricowy watek jest na ogolnym czy pod jakims wojewodztwem ? Na oglnym wiecej ludzi zaglada -wiem to z doswiadczenia ze staruszkami. Quote
Recommended Posts