Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam. Sunia jest prześliczna i wygląda na taka cudną pieszczochę :-) Za to łańcuch jest okropny, buda jeszcze gorsza... Niestety finansowo nie jestem w stanie pomóc. Rozreklamuję sunię na "swoich" wątkach. Może później przydam się robiąc jakieś ogłoszenia.

Posted

Jestem na zaproszenie Lidan. Zaznaczam wątek i poczytam. Sunieczka śliczna, jej "dom" i niepewny los- budzi żałość i smutek.
Finansowo nie jestem teraz w stanie pomóc, ale mogę reklamować wątek, wysyłać zaproszenia., gdy tylko uporam się z kilkoma innymi wątkami psów w potrzebie.

Posted

sunka jest przed kolano, na zdjeciach wydaje sie duza:/ teraz Cioteczki to ona juz wyglada dobrze w porownaniu z tym jak wygladala miesiac temu... blagamy o deklaracje, gdybysmy uzbierali chociaz pare grosikow to w ndz przewiezlibysmy sunke w bezpieczne miejsce!!!! Ania juz czeka na przyjecie sunieczki!!!

Posted

Dziękuję za zaproszenie ,w koszmarnych warunkach żyje ta ślicznotka.co do deklaracji muszę to przemyśleć bo czeka mnie ogromny wydatek będę przewozić psa z polski na wyspy.