gonpak Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Nitencja']Witaj gonpak. Est Etiam Domeni piekny pies. :) Gratulacje. NO na co Ci dywan ;-)[/quote] myślałam że do ozdoby a ty się okazało że zjeść go można i żyć dalej:razz:
borsaf Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [B]Witaj,Gonpak[/B] wsród czaprakowcow i nie tylko. My tu cała terierowa rodzinka. Skaczemy po topikach bo wszelkie teriery koffamy.
coztego Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Witaj [B]gonpak[/B]! :) (Powiem Ci w tajemnicy, że avatarek można mieć większy, nawet 100x100 pikseli, wówczas będziemy mieli więcej radości z patrzenia na małe cudo 8) ). [B]rita60[/B], gratuluję 1000! :klacz: Patrzcie ją, ledwo przyszła już tysiączek uzbierała... ech, ta dzisiejsza młodzież, tylko wyścig szczurów... :p
zadziorny Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='coztego'][B]rita60[/B], gratuluję 1000! :klacz: Patrzcie ją, ledwo przyszła już tysiączek uzbierała... ech, ta dzisiejsza młodzież, tylko wyścig szczurów... :p[/quote] No właśnie :roll:. Za naszych czasów to było nie do pomyślenia :shake: :mad: :eviltong:
Flaire Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Kardusia']Dawaj Mokkową fotkę :lol:. Może być i szara ;).[/quote]Kardusiu, dla Ciebie wszystko! :loveu: Więc choć Mokkowej nie mam, to znalazłam inną, kolorową, autorstwa mojej klubowej koleżanki, viv. :eviltong: Oto mój rudy szczyl w galopie na kładce: :loveu: [IMG]http://www.std.org/~hania/lotka/lociakladkaianfordogo.jpg[/IMG] gonpak, witaj na dogo! Dawaj foty szczeniora! :-)
borsaf Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [B]Flaire[/B], bardzo mi sie ta fota podoba, dla mnie to najpiekniejsze zdjecie Lotki jakie dotychczas widzialam.
Flaire Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='borsaf'][B]Flaire[/B], bardzo mi sie ta fota podoba, dla mnie to najpiekniejsze zdjecie Lotki jakie dotychczas widzialam.[/quote] borsaf, dzięki! Szczyl zaczyna w końcu trochę AT przypominać... :roll: A i pychol uśmiechnięty, bo ona to KOCHA!!!
bajadera Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]O matko, aleście od południa popisały. Ja ledwo na oczka patrzę, bo od przyjscia do domu przekładałam kuchenne gzary ze starych szafek do nowych zaliczając awanturę z TZ-em, co też jest męczące.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
borsaf Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [B]Sirion[/B], przechodziłam to po remoncie. Pociesz sie, ze Twoja tworcza praca pójdzie na marne. Przez najblizszy miesiac sama bedziesz wszystkiego poszukiwać, a jeszcze przygotuj sie na wolanie rodiny...gdzie to wsadzilaś?...Jeszcze nie raz poprzekladasz az sie swoisty bałaganik zrobi....i wtedy jest dopiero ok.:lol: Mozesz planowac nastepny remont:evil_lol:
Ibolya Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Flaire']Kardusiu, dla Ciebie wszystko! :loveu: Więc choć Mokkowej nie mam, to znalazłam inną, kolorową, autorstwa mojej klubowej koleżanki, viv. :eviltong: Oto mój rudy szczyl w galopie na kładce: :loveu: [IMG]http://www.std.org/%7Ehania/lotka/lociakladkaianfordogo.jpg[/IMG] ..........................................:-)[/quote] [B][COLOR=Blue]Flaire[/COLOR][/B][COLOR=Blue] dla mnie to też najpiękniejsza fotka Lotki :lol:, jaką dotychczas widziałam :loveu: Dorośleje i pięknieje panienka w oczach :klacz::klacz::klacz::cool2: [/COLOR]
zachraniarka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [B]Rituś[/B] późne ale szczere gratulacje z powodu tysiączka! [B]gonpak[/B] witamy serdecznie i czekamy na fotki Twojego małego szczęścia :razz: [quote name='borsaf'][B]Flaire[/B], bardzo mi sie ta fota podoba, dla mnie to najpiekniejsze zdjecie Lotki jakie dotychczas widzialam.[/QUOTE] Też tak uważam!! Super zdjęcie, a Lotka- rewelacja! :loveu:
Anisha Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Ibolya'][B][COLOR=blue]Flaire[/COLOR][/B][COLOR=blue] dla mnie to też najpiękniejsza fotka Lotki :lol:, jaką dotychczas widziałam :loveu:[/COLOR] [COLOR=blue]Dorośleje i pięknieje panienka w oczach :klacz::klacz::klacz::cool2:[/COLOR] [/quote] Coś w tym jest :cool3: , bo mam takie same odczucia... :loveu: [B]Gonpak[/B], witaj!:multi: Może uściślisz trochę tę Polskę, ha? :razz: Chociaż zdradź czy północ, czy południe, a może centrum? :cool1: Żebyśmy wiedzieli gdzie ta piękna panna rośnie... :lol:
Aluzja Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 WItaj gonpak:))) U mnie w domu tez bialuruska biega i szczeka...spokrewniona z Twoja suczka poprzez ojca Chelesty:-) [URL="http://dogomania.pl/forum/"][B][FONT=Arial][COLOR=#9e0006]CHILTENHEM[/COLOR][/FONT][/URL] jest dziadkiem mojej Arinki a na dodatek bratem jej babki-proste prawda?[/B] [B] Czyli Twoja suczka ..to Olga's Dogs:-);-))[/B] [B]pozdrawiam[/B]
Jura Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Rita, płodna :evil_lol: (pisarsko) jesteś to i tysiączek strzelił. Co w tym dziwnego :eviltong::loveu:. Ale zapewne dzięki temu , że ogłosiłaś konkursik [B]gonpak[/B] nam się ujawniła :multi:. [B]Gonpak[/B], dołączm do chóru ciągnących za język i proszcych o fotki. :thumbs:A to kciukasy za Vanilkę (którą BTW też mało znamy, [B]Minio[/B] :lmaa:). [B]Flaire[/B], cudna Leokadia na tej cudnej fotce. Panna tak spoważniała, że pisac o niej Lotka to już nie przystoi ;). [B]INA[/B], wracając do Waszych marzeń=planów, to jestem przekonana, że walijczyk zajmuje w mieszkaniu więcej miejsca niż AT.
Jura Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [B]Gosia[/B], bardzo wielkie dzięki za polecenie filmu "Babel". Daje do myślenia. (Ale czy to film o komunikacji między ludźmi, tak jak pisałaś, to nie wiem. Musze to jescze przemyśleć).
Kardusia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Flaire']Kardusiu, dla Ciebie wszystko! Więc choć Mokkowej nie mam, to znalazłam inną, kolorową, autorstwa mojej klubowej koleżanki, viv. Oto mój rudy szczyl w galopie na kładce: [IMG]http://www.std.org/%7Ehania/lotka/lociakladkaianfordogo.jpg[/IMG] gonpak, witaj na dogo! Dawaj foty szczeniora! [/quote] [B]Flaire[/B] -:multi: :loveu::multi::loveu::loveu: - jaka śliczna Lala :multi::multi::multi:. Fiu,fiu :siara: - jak wyrosła i wydoroślała. Ja bym się na pewno zwaliła z tej kładki a Locia daje sobie nieźle radę [IMG]http://img234.imageshack.us/img234/6864/kr281263kigc3.gif[/IMG]. Flaire - prosimy więcej takich fotek żebyśmy nie musieli zaspakajać się takimi obrazkami;): [IMG]http://img122.imageshack.us/img122/2444/dr261380ekge9.gif[/IMG] [quote name='sirion'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]O matko, aleście od południa popisały. Ja ledwo na oczka patrzę, bo od przyjscia do domu przekładałam kuchenne gzary ze starych szafek do nowych zaliczając awanturę z TZ-em, co też jest męczące.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] [B]Sirion[/B] - oj :shake: współczuję Ci tej rewolucji kuchennej, ale pomyśl, że za parę dni będzie piknie :loveu:. Że też te chłopy są takie zadziory :mad:;):evil_lol:... [quote name='gonpak']myślałam że do ozdoby a ty się okazało że zjeść go można i żyć dalej:razz:[/quote] [B]gonpak [/B]- witaj w gronie czaprakowo zakęconych [IMG]http://img122.imageshack.us/img122/5143/4dr7.gif[/IMG]. Skąd przybywasz - czy mieszkasz gdzieś blisko mnie? Bo jakby co, to ja bliżej mam jak dalej do Białorusi :mdrmed:... [B]Terriermania [/B]- w sprawie KONIO masz wiadomość ;). [B]Minio [/B]- zmartwiłaś nas tą wiadomością [IMG]http://img201.imageshack.us/img201/7714/smutnekciukixt7.gif[/IMG] o chorym brzuszku Vanilki... Trzymam kciuki za Niunię [IMG]http://img407.imageshack.us/img407/4084/322apkiap0.gif[/IMG]. Ale wiesz zaczęłam się zastanawiać co w tej chałwie było: rodzynki? pistacje? kakao? czekolada? Już różnie myślałam, że może któryś ze składników jej zaszkodził??? Na pewno juz jutro będzie dobrze :lol:. [B]Rita -[/B] wybacz, przegapiłam :czytaj:Twój tysiączek :wallbash: Ale nastepnej okazji nie przegapię. Postuj nam kochana Ritko [IMG]http://img444.imageshack.us/img444/7802/brawocr8.gif[/IMG] , pisz jak najczęściej :multi:. [SIZE=1][COLOR=SlateGray]( a rodzinkę mam na ul. Elsnera, Armii Krajowej i na Turoszowskiej :lol:) [/COLOR][/SIZE]
Kardusia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Uffff....chyba na dzisiaj to wszystko. Idę do kojca spać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Dobranoc wszystkim :bye::sleep2::sleep::bye:.
rita60 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='coztego']). [B]rita60[/B], gratuluję 1000! :klacz: Patrzcie ją, ledwo przyszła już tysiączek uzbierała... ech, ta dzisiejsza młodzież, tylko wyścig szczurów... :p[/quote] :lol: :lol: :lol: jak to ledwo:razz: przeca juz 7 miechow mineło:crazyeye: minio,coztego,zach,jura,kardusia dzieki/chociaz troszke wymuszone,ale efekt miał byc inny:shake: / [B]Kardusiu [/B]widze,ze liczna ta twoja łodzka rodzinka:cool3: a z wizyta sie nie wybierasz:lol: [B]Flaire [/B]Lotka-fotka rewelacyjna:multi:
bajadera Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue][B]Flaire[/B], Lotka jest śliczna ! Widziałam ją w Kielcach, ale na tym zdjatku wygląda śliczniej. To chyba te dwa miesiące różnicy zrobiły swoje.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Minio Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='sirion'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue][B]Flaire[/B], Lotka jest śliczna ! Widziałam ją w Kielcach, ale na tym zdjatku wygląda śliczniej. To chyba te dwa miesiące różnicy zrobiły swoje.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Ale temperament pozostał ten sam. Jak mi się podoba taki żywiołowy pies. :loveu:
zadziorny Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Kardusia'] Że też te chłopy są takie zadziory :mad:;):evil_lol:... [/quote] No, no. Tylko proszę mi tu bez takich :mad: :cool1: :eviltong:
bajadera Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Oj, są te chłopy okropne czasami :mad: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
aga_ostaszewska Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [B]Gonpak: [/B]Witaj w naszym zakreconym gronie! [B]Flaire: [/B]Locia na tej fotce jest wprost przeurocza i... widac ile frajdy sprawia jej agility! Super! [B]zach: [/B]Jak tam sie miewa Ludwis maluszek?
Minio Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Mnie dziś pierwszy raz od trzech miesięcy udało się wyspać. Niezakłocony sen przez 8 godzin:loveu: :loveu: :loveu: I pomyśleć , że to dzięki chorobie psa. Z czystym sumieniem wzięłam urlop na żądanie.:p :p Pienio nakarmiony kaszką .
INA Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [B]Rita[/B] - no ja nie zauważyłam --[U]okrągłego[/U] bo byłam na kolejnej imprezie styczniowej:shake: :eviltong: :eviltong: na ale -[COLOR=red]GRATULACJE[/COLOR]- :multi: :multi: jesteś jak samochód wyścigowy - ja na swojego tysciączka - pracowałam 2 lata:eviltong: podejrzewam że [B]gonpak [/B]-- zauważyła najszybciej bo ma jeszcze nowe, bystre-- oczy nie zmęczone[I] tysiącami;) albo dziesiatkami tysiecy[/I] postów na dogo, my to już starzy wyzeracze - tam jednym okiem tu jednym okiem i swoje rzeczy robimy trzecim okiem:razz: ;) [quote name='Jura'] [B]INA[/B], wracając do Waszych marzeń=planów, to jestem przekonana, że walijczyk zajmuje w mieszkaniu więcej miejsca niż AT.[/quote] Wiem, wiem:eviltong: -- i ja obstaje przy takiej obcji hmm ale ale zobaczymy co życie przyniesie..:cool1: [B]Flaire[/B] - no cudo dziewczyna - nie dość, że ubrała się w ładne futerko :cool3: to jeszcze wyrosła panna:loveu: --ja też lubie takie energiczne piechy i ukierunkowane:razz: Hej Flaire - napisz czy kasa doszła bo już tydzeń [B]gonpak[/B] - Witaj w klubie:cool3: :cool3: :multi: No i napisz trochę bardziej szczegółowo jaka część Polski:p może koło mnie:cool3:
Recommended Posts