Selenga Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Sonia była dzisiaj u nas z wizytą (już drugą od przyjazdu). Nawet pomachała ogonkiem Guzikowi. Postaram się wrzucić zdjęcia. Boska z niej myszka :) A w Oli zakochana bezgranicznie :) Quote
phase Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Super czyta się takie wieści. :) Chociaż jedna szczęśliwa niunia, bo ten rok wgl nieowocny w adopcjach, eh.. Czekam na fotki. ;) :) Quote
Paula95 Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 [quote name='phase']Super czyta się takie wieści. :) Chociaż jedna szczęśliwa niunia, bo ten rok wgl nieowocny w adopcjach, eh.. Czekam na fotki. ;) :) Dziękuję za informację o Soni! :) Tak się cieszę, że jest w końcu szczęśliwa, że ma dom... :) Phase, u nas w schronisku z adopcjami(w tym miesiącu) było dobrze. Zobaczymy jak będzie dalej. Ciocie, mam też do was prośbę. Stowarzyszenie, które zajmuje się schroniskiem w Gostyniu, próbuje przekonać radnych, żeby wprowadzono w Gostyniu i powiecie gostyńskim opłaty za pieski, żeby ludzie bardziej je szanowali i żeby zmniejszyć opłacalność pseudo, bo w naszej okolicy ich nie mało...;( Zagłosujecie? Sonda na tej stronie: http://gostyn24.pl/ Quote
Klops Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Widzę, że Rudej wyrosła nie lada konkurencja w modelingu:). Cudowny uśmiech, wspaniały błotnisty makijaż:). Olena, powinnaś ją nazwać Dżoana! Swoją drogą to obserwowałam tę Gwiazdę już jakiś czas rozważając ją jako siostrę dla Rudej, a tu proszę... Selenga, a Nas czemu nie zapraszasz? Koty na pewno tęsknią:D!!! Quote
Selenga Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='Klops'] Selenga, a Nas czemu nie zapraszasz? Koty na pewno tęsknią:D!!! Kot został jeden - Dusieńka odeszła na białaczkę. Awantura była właśnie o Minutkę, bo ona bez łapki jest i ma mniejsze szanse uciec przed Rudą - Dusieńka rzuciła się ratować Minutkę i rzeczywiście jej się to udało, odciągnęła Rudą od Minutki a sama uciekła na szafkę. Ruda potem już tylko na Dusię polowała. Ale nie ma już mojej Dusieńki... Może się kiedyś umówimy na Polu Mokotowskim to Ruda pomęczy Guzika :) A teraz fotki z wizyty :) Złaź z kanapy??? Jakie złaź z kanapy??? DLACZEGO???? Mogę! Prawda, że mogę??? Tak sobie cichutko przytulę się do Pańci i będę grzeczna O! tak mi jest najlepiej Fajnie tu u ciebie ciotka - pełny luzik :) Quote
phase Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Jejku ona naprawdę taka szczęśliwa, cuuudna !!!!!! Quote
Sabina02 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Przepraszam za offa, ale to pilne... Mała, chora, biedna sunia pilnie szuka DT, DS lub innej pomocy. Prosimy zajrzyj: :modla: http://www.dogomania.pl/threads/2077...rka-szukamy-dt Quote
Paula95 Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 "Moja" ślicznotka! Jaka szczęśliwa! Na każdym zdjęciu pycholek szczęśliwy. :) Ola, dziękuję! Quote
rita60 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Slicznie wygladasz malenka,a ten usmiech bezcenny....po prostu szczesliwy pies. Quote
danka4u1 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Byłam, widziałam, podziwiałam - Sonię i kawałek Oli - tez godny podziwu - jeszcze rodzinne zdjęcie z kotem i Rudą do kompletu, prosimy. Zrobi sie nam taki miły wątek interdyscyplinarny.. Quote
Iljova Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Jak ja bardzo się cieszę że ona na w końcu ten swój wspaniały wymarzony domek. Taka uśmiechnięta teraz i szczęśliwa. Nareszcie !!! Quote
Paula95 Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 I to w ogóle taka radość, jak się ogląda schroniskowe bidule już szczęśliwe w nowych domach. ;) Quote
Selenga Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='rita60']Slicznie wygladasz malenka,a ten usmiech bezcenny....po prostu szczesliwy pies. Ząbki pięknie wyczyszczone, to można się szczerzyć w uśmiechu :) [quote name='danka4u1']Byłam, widziałam, podziwiałam - Sonię i kawałek Oli - tez godny podziwu - jeszcze rodzinne zdjęcie z kotem i Rudą do kompletu, prosimy. Zrobi sie nam taki miły wątek interdyscyplinarny.. Kotka się schowała poza zasięgiem Soni, tak na wszelki wypadek... Chciałam Soni zrobic zdjęcie z Guzikiem, ale to chyba Ola musiałaby siedzieć z nimi razem na podłodze. Guzik straszny zazdrośnik jest i jak tylko zaczęłam głaskać Sonię, to poleciał do Oleny dopraszać się o pieszczotki, dobrze wie skubany, że Ola mu nie odmówi. Quote
brzośka Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 cioteczki kochane, Sonia już szczęśliwa to może wpadniecie na bazarek na leczenie Brunusia, który cały czas w Schronie siedzi? http://www.dogomania.pl/threads/208100-fant%C3%B3w-mamy-tutaj-mas%C4%99-%C5%BCeby-Bruno-zbiera%C5%82-kas%C4%99-do-31.05.2011-godz-23-00?p=16910788#post16910788 Quote
Olena84 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Witamy wszystkie ciotki klotki! Ostatnio nie byłam na dogo za długo i mi szwankowało wczoraj ale już nadrabiam. Sońka to niezły łobuz, szybko sie uczy, wie gdzie jest jej dom, gdzie mam sie zacząć zapierać na dworzu by do domu nie wrócić;), że jak budzik dzwoni to trzeba Oli na głowę wejść, bo może nie słyszy. Największy problem z tym płakaniem, ona sobie chodzi i mruczy jak cos robie w domu, przestaje, jak usiądę z nią na kanapie i sie przytulamy pod kocem. Ostatnio mama ją chciała utulić, to sie od niej odwróciła i zakryła łapkami - nie dobra! A wczoraj babcia ją zaprosiła do wspólnego spania i spały na czas mojego mycia - bo normalnie z kąpaniem w wannie jest największy problem - nie ma szans - Sonia wisi na obrzeżach wanny i sobie mruczy. Wczoraj też miała przymusową kapiel - wytarzała sie w ... ech nie ważne. Chodzi na smyczy, ale przysiadła by odpocząć, więc ja sie odwróciłam, a ona wykorzystała okazję... Klops, nie wiem czy by sie zaprzyjaźniła z Rudą - ona ma jakieś "ale" do rudych - Ciebie pewnie polubi;), niestety pogryzła sie z rudą Koko u nas na działce w weekend - sama zaczeła - po prostu nie podobało jej sie że tamta warczy do zabawki, ran nie było - tylko Sonia drasnęła moją ciężarną kuzynke - ale tylko na powierzchni skóry, wiec ok. Wysle dzis Selendze tez jedno zdjęcie - jak Sonia ogląda tv. Quote
Paula95 Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 O kurcze. :( A jaki był powód, że malutka drasnęła kuzynkę? Quote
danka4u1 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Ale Wam zazdroszczę...macie Sonię i Rudą jeszcze do kompletu.. Olu, u mnie kąpiele we wannie wygladają od zawsze tak samo, jak u Ciebie....czyli 11 lat tak się kąpiemy. Czekamy na Sonię przed telewizorem. Quote
Olena84 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Kuzynka chciala rozdzielic i dostala zębem, ale delikatnie, takze nic sie nie stało. Ogolnie Sonia cudna tylko jaka mruczałka;). Quote
Paula95 Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Olena84 napisał(a):Kuzynka chciala rozdzielic i dostala zębem, ale delikatnie, takze nic sie nie stało. Ogolnie Sonia cudna tylko jaka mruczałka;). Dobrze, że nic poważnego. Mam nadzieję, że Sońka więcej tak nie zrobi. Takie mruczenie to chyba nic w porównaniu do tego, co ma moja koleżanka- wychodząc z domu jej pies piszczy i drapie drzwi, że w całej klatce słychać, ale to dlatego, że raczej nie nauczyła go zostawiać samego... Quote
Secia Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Paula czy już wiadomo co zrobić z kwotą 35,00 z bazarku, ktora została u mnie?? Quote
Paula95 Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Secia napisał(a):Paula czy już wiadomo co zrobić z kwotą 35,00 z bazarku, ktora została u mnie?? Nie, jeszcze nie. :) Ale będę pytać. Całkiem mi to z głowy wyleciało w sobotę, bo ogłaszałam wspaniałą nowinę p. Oli. :) Quote
Paula95 Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 [quote name='Secia']jaką wspaniałą nowinę? Rico ( http://www.dogomania.pl/threads/193514-Sp%C3%B3jrzcie-na-ta-mordk%C4%99-czy-te-oczka-mog%C4%85-k%C5%82ama%C4%87-on-naprawd%C4%99-prosi-o-dom!!!!!!!!!!!/page28 ) jedzie jutro do domu!!! :) Quote
Iljova Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 To niesamowite i wspaniałe że te psiaki w były w jednym schronisku i Sonia(Sabcia) i Rico problem z łapką, a teraz prawie w tym samym czasie swoje wspaniałe domki na zawsze dostały. :-) Quote
Recommended Posts