Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A na tym ostatnim zdjęciu jest porównanie Jeżunia do Puśki (mojej tymczaski ) Puska waży ok. 9 kilo i jest taki ciut większy maleńtas, a Jeżunio jest od niej o 2 cm mniejszy i wazy też ze dwa kilo mniej - to taka cudna drobinka!

• Replies 912
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nutusia']Hej, co to za tajemnice!!!! Chociaż rąbka uchylcie, bo serce się raduje, choć jeszcze nie wie do czego :)[/QUOTE]
Nutusiu, nie zapeszajmy, ale mnie też się serce uradowało ;)

Posted

a ja tak o Jeżu opowiadałam wszystkim i znajoma swojej cioci naopowiadała, a ta sąsiadce... i sąsiadka się złamała i pojechała do schroniska i powiedziała, że takiego małego staruszka chciała adoptować i... wzięła jakiegoś podobno 17-letniego czarnego kudłatego pieska, ale nie Jeża... kurczę szkoda trochę, że taką "samowolkę" odstawiła, ale z drugiej strony jakiś inny staruszek dostał szansę... kojarzycie, co to mógł być za pies???

Posted

Nie kojarzę, ale sprawdzę jutro :) choć szczerze powiem, że czarnego i małego w tym wieku nie pamiętam! Na 27 wczoraj jeszcze były dwa staruszki, ale żaden czarny i kudłaty i oba średnie. Na 25 jest Combi - ma watek założony przeze mnie, ale nikt tam (nawet ja :() nie zaglądał od dawna oraz jego kolega (obaj jednak są róznokolorowi i młodsi) A na 26 jest Pedro (wrócił z adopcji bidul - foksterier szorstki) i jeszcze dwaj chłopcy - ale też nie są oni 17-latkami - zagwozdka. Dzięki staraniom Iwy domy znalazły chłopaki z geriatrii - Warpiejek, Uszatek (Ucholek) Rocki (ten był czarny i stary) oraz z dużych chłopców Rambo (muszę na watku zaznaczyć).

Posted

A może ktoś odwiedzi Kombiego (Combi ma na stronie schronu napisane ) [url]http://www.dogomania.pl/threads/200151-Szorstki-i-%C5%9Bliczny-Kombi-Wroc%C5%82aw?p=16112372#post16112372[/url]